چه جالبه من که اکو 128 دارم تستم از شما بهتره چه خوب شد نتیجش رو دیدم دیگه می خواستم بیام آرت. خیلی ممنون .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه جالبه من که اکو 128 دارم تستم از شما بهتره چه خوب شد نتیجش رو دیدم دیگه می خواستم بیام آرت. خیلی ممنون .
میتونی Test خودتو بذاری؟
اکو 256:
علاوه بر اینکه تستش خوبه ، سرعتش هم امشب خوبه
سرعت دانلود هم روی 50 تا 60 تا 70 میچرخه ، dc هم ، چه الان چه قبلا چه بعدا ،کاملا جواب میده و داده و خواهد داد!
البته اگه دی سی نکنم و سرعت پایین باشه ، میام روزی 10 تا پست اینجا میزنم ، ولی اینطوری به چه بهانه ای پست بدم؟!![]()
Last edited by Mahdi.p30; 06-04-2010 at 05:47.
یک پست قبل از شما زدم دیگه:
فقط تستش خوبه وگرنه سرعت دانلودم روی 12 تا 16 میچرخه جدیدا هم dc کردن تاثیر نمیگذاره رو سرعت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینید که مدعی زیاده شما دو برابر پول دادید اونوقت طرف با یک dc سرعتش خوب میشه.
ولی سرعت من با dc کم و زیاد نمیشه . چند وقت دیگه یک تاپیک میزنم روشش رو درست و حسابی می گم تا همه استفاده کنند ببینم باز هم شاتل پهنای باند کم میاره یا نه. لینک تاپیک رو هم به شاتل میدم تا لذت ببرند از سیستم قشنگشون.
من که از شاتل راضیم ! شبا 2گیگ دانلود می کنم با سرعت 120 ! خدا پدرشون رو بیامرزه![]()
ART -1
سرعت دانلود چه شب و چه روز و چه جمعه و چه بقیه روزای هفته بین 110 تا 130 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من با اکو 128
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اینم با سایت speedtest
گذاشتم با درو ترین سرور
نوسان سرعت روی خط من چکار میکنه هر دقیقه یک سرعته :
در کل توی 1 تا 7 صبح سرعت افتضاح میشه.
اگر فاصله رو نگاه کنید فکر نکنم از این سرور دورتر پیدا بشه:
بازم میگن مغلطه چیه؟
منظور من توی پست قبلی این بود ، 12>3 و 9000>3000 ، در نتیجه 28000>17000 یا 28000>14000 منطقیه و البته بگذریم از جمعه رایگان!
من نگفتم آرت یا اکو ارزونه یا گرونه ، مقایسه کردم ، اونم نه با شرکت دیگه ، آرت رو با اکو همین شرکت ، حالا هر کس میتونه بر اساس عقل خودش هر برداشتی داشته باشه
Last edited by Mahdi.p30; 06-04-2010 at 16:50.
سلام.
بچه ها تو تهران چند روز طول میکشه تا خط رانژه بشه ؟ امروز یه موتوریه اومد و مدارک رو گرفت .... بیشتر از 10 روز میشه ؟؟؟
راستی شاتل با مودم tp link که مشکلی نداره نه ؟؟؟
و در ضمن اگه طرف که میاد راه بندازه بهش بگیم بین 2 تا pc راه بندازش ، پول بیشتری میگیره ؟
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)