دیشب مشغول اپدیت شبکه بودن ... بسته 3 ساعته و نیم ساعته رو طی چند روز آینده بر می دارن اینجور که پیداس
دیشب مشغول اپدیت شبکه بودن ... بسته 3 ساعته و نیم ساعته رو طی چند روز آینده بر می دارن اینجور که پیداس
سلام دوستان ایرانسل بسته 20 گیگ شبانه رو برداشته آیا؟ تو سایتش که نتوانستم پیدا کنم
سلام
ببخشید سوالی پیش آمد!
این چند در میادش؟
طرح یک ماهش چه طور؟
مرسی![]()
دوستان یه سوال ... اگر حجم بسته های بلند مدت مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه زودتر از زمان مورد نظر تمام بشه میشه دوباره یه بسته بلند مدت فعال کرد؟ یا باید صبر کنیم مثلا 3 ماه زمانش تموم بشه؟؟؟
دوستان سرعت بسته های شبانه محدودیتی نداره ؟!
(چون تو طول روز سرعت 1 تا 1.5 مگابایت هست اگه شب هم همینقدر باشه در طول 3 ساعت میشه 10 تا 15 گیگ دانلود کرد )
سلام
از من می شنوی نگیر چون خودم یه طرح نامحدود یه ساعته گرفتم نیم ساعت دانلود کرد بعد از اون آنتن میپرید هر کاری ام کردم نشد اگه دانلود می زدم آنتن می پرید اگر وبگردی می کردم آنتن مشکلی نداشت.
صفحه های قبل رو هم اگه یه نگاهی بندازی می بینی بقیه دوستانم همین اتفاق براشون افتاده و ایرانسل باری دیگر دله دزدی را شروع کرده![]()
سلام.دوستان سرعت فورجی چطوره نسبت به تری جی؟ D:
تازگیا با بسته 5 گیگی روزانه آشنا شده بودم که یه چندباری باهاش دانلود کردم که دیگه برش داشتن،حالا میخوام بسته نامحدود بگیرم ببینم چطوره و گفتم اگه سرعت فورجی تفاوت خاصی با تری جی داشته باشه یه سیمکارت فورجی بگیرم برا دانلود D:
این بسته نامحدودا هم که برنمیدارن یه سیمکارت فورجی بگیرم؟
من صبح که با تری جی دانلود میکردم سرعت حدودا 1 تا 2.5 مگ بود و از ساعت 9 به بعد دیگه میومد زیر 1 مگ تقریبا.
چرا این زمان شروع و پایان بسته ها رو درست اعلام نمیکنن؟!زمان استفاده 6 تا 12 ظهر زده بود که نیم ساعت زودتر زمانش تموم شد؛شارژو خورد (:
دیشب ساعت 3 شب داشتم استریم آنلاین full hd بازی های آنلاین رو نگاه میکردم گفتم از حجمم نره یه بسته یک ساعته فعال کنم 10 میلیاردبار درخواست رو فرستادم همش گفت شما تو صف هستید الان دیدم ساعت 2:32 بعد از ظهر برام اومده بسته یک ساعته نامحدود 2 تا 8 صبح شما فعال شد![]()
یعنی ایرانسل خیلی دزده !!!!
به اندازه سر سوزنی شک نکنید
حالم بهم خورد از سرویس های بی خودش
نیم ساعت که می خری 20 دقیقه شد خودش قطع می شه حالا بماند همیشه اینطوری نیست باید بعد 1 ربع چک کنی شاید قبل اون هم از شارژت کم می کنه
یکی دو بار نه بلکه خیلی پیش اومده این وضعیت واسه من !!!!
تو برنامه ایرانسل من : توقسمت تنظیماتش یه جای داره که اگه بسته ات داره تموم میشه هشداره بده ( تو قسمت تنظیماتش باید بری فعال کنی که نمی شه )
جالب اینجاست روحالت off هست وقتی فعال میکنی on خودش بر میگیرده و خطا میده
واقعا چه دزدی هستند اینا !!!!!!!!!!!!!
کسی جواب مارو نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)