تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1886 از 2199 اولاول ... 8861386178618361876188218831884188518861887188818891890189619361986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,851 به 18,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

برای من طرح 2مگ 3گیگ 1 ماه توی لیست انتخابها نیست، عجیبه

برای بقیه هم همینطوره ؟
    احتمالا شما قبلا از این طرح استفاده میکردی
    بعد که تموم شده دیگه طرحی رو مودم ننداختی
    اگه اینطوری باشه دیگه تا انتخاب یه طرح دیگه طرح 2 مگ رو بهت نشون نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

بچه ها من یک مودم ازاد و خام گرفتم از یکی از دوستان این مودم با طرح های جایزه led سامسونگ بوده , و پارسال خریداری شده و تا به الان هم استفاده نشده بود که خواستم تست بزنم دیدم سیگنال یکی دو خانه بیشتر نداره اونم هی میره و هی میاد

زنگ زدم به مبینت میگه مودم کلوز شده ! و باید نمیدونم به کجایک زنگ بزنی و مدارک بفرستی و چیکار کنی تا شاید فعال بشه

جریان چیه بچه ها ؟!
    خب همون مدارک رو به کجا بفرستم !
    اول اینکه این مدل مودم ها مثه اینکه نمیشه طرح های بالای 128 رو روش فعال کرد
    دوم هم اینکه میتونی مدارک رو به این ایمیل ارسال کنی
    docs@mobinnet

داره خودمونی میشه pomap30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

من یک مشلی پیدا کردم با مودم جیبی.

وقتی روشن میکنم چراغ Wimax چشمک منظم داره و ثابت نمیشه و سیگنال پیدا نمیکنه.

مشکل چیه؟

درود

اینجا که کسی نتونست راهنمایی کنه.
    بردم نمایندگی میگه گارانتی داره؟ گفتم نه گفت پس بنداز سطل آشغال یکی دیگه بخر. با هزار بدبختی خریدم این مودم رو.

پیشنهاد من به کسی که میخواد تازه مبین نت بگیره اینه که اسم مبین نت رو هر جا دید فرار کنه...

از اینکه تو ایران زندگی میکنم از خودم متنفرم
    Last edited by pomap30; 09-11-2013 at 14:05.

4. این کاربر از pomap30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود

بردم نمایندگی میگه گارانتی داره؟ گفتم نه گفت پس بنداز سطل آشغال یکی دیگه بخر. با هزار بدبختی خریدم این مودم رو.

پیشنهاد من به کسی که میخواد تازه مبین نت بگیره اینه که اسم مبین نت رو هر جا دید فرار کنه...

دوست عزیز به تبلیغاتهای موقع فروش نگاه نکنید و بایستی به بارها اخطار خود شرکت دقت می‌کردین که گفته مودم جیبی گارانتی نداره. این رو هم بگم که الان شما مشکل خرابی فیزیکی مودم رو ندارین و اصطلاح گارانتی مربوط به خط هست و نه خود مودم. یعنی مودم در عین سلامت بخاطر ضعف ذاتی شبکه وایمکس ایران قابل گرفتن سیگنال نیست. اون روشن و خاموش شدن چراغها هم توی این تاپیک چند صد صفحه‌ای یه چیز آشنا هست و اگه قبلاً چند برگی رو خونده بودین،‌ می‌دیدین که بخاطر این هست که داره دنبال آنتن می‌گرده ولی نمی‌تونه وصل بشه.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pomap30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جواب شما. الان من درست نفهمیدم یعنی الان مودم مشکل نداره؟ میشه کاری کرد؟

عزیز چون 1886 صفحه هست نتونستم بخونم.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

درود

به حرف این نمایندگی های بی سواد هم نمیشه اعتماد کرد

اگه مودم از قبل سالم بوده و ظربه نخورده و فریم ورک رو هم دستکاری نکردی نباید مشکلی براش پیش بیاد

بقول دوستمون تو پست قبلی می تونه از ضعف سیگنال باشه

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از جواب شما. الان من درست نفهمیدم یعنی الان مودم مشکل نداره؟ میشه کاری کرد؟

اگه احتمال ضعیف خرابی فیزیکی که arash59b عزیز بهش اشاره کردن رو نداشته باشید، تنها مشکل ضعف ذاتی شبکه وایمکس ایران هست. مشکل رو از شبکه وایمکس ایران دونستم چون شک نکنید سازنده خارجی اینقدر عقل داشته که مودمی قابل مصرف برای مشتریانش بسازه. اگه اینجور نبود که این همه شرکت معتبر توی دنیا وقت و سرمایه برای ساختن مودم جیبی وایمکس نمی‌ذاشتن.

اما راه‌حل شما شاید تنها این باشه که هر چی بیشتر به آنتن‌های وایمکس نزدیک بشید و کلاً انتظاراتتون رو از این مودمها کم کنید. یعنی یه جورایی اونجور که در مورد این مودمها تبلیغ می‌شه نیست و واقعاً این مودمها قابلیت مصرف در زمان حرکت رو ندارن. درضمن پیش پیش در مورد مدل جدید مودمهای جیبی (وایمکس همراه با سیم‌کارت) هم بگم که به احتمال فوق‌العاده زیاد اونها هم دچار همین مشکل خواهند بود و اگه کسی خریدشون انتظار مشکلات همراهش رو هم داشته باشه.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درود

داخل همین تاپیک هزاران بار بحث مودم های جیبی انجام شده. کافی بود قبل از خرید اینجا رو میخوندید یا سوال میپرسیدید.

13. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران - تهران - پلاک 26

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر امکانش هست براتون یکی یه عکس از پنل مدیریت سایت مبین نت می گیره بفرسته واسه من...
    خیلی واجبه!
    من وارد پنلم میشم انگار با پنل های دیگه فرق داره، هر چی هم به مبین نت زنگ میزنم میگم این گزینه هایی که میگین نداره، میگن امکان نداره باید داشته باشه و اینجور چیزا!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نمیدونم تا الان چه کارهایی کردید؟ اما اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه اول جاهای مختلفی تست کنید ببینید این مشکل را داره یا نه ترجیحا جایی باشه که بهترین پوشش را داره اما دوم اگر مودمتون فایل به‌روزرسانی داره یه بار اونو به‌روزرسانی کنید. قبلا هم این ماجرا را گفتم یه‌بار همچین اتفاقی برای من با مودم ایرانسل افتاده بود پشتیبانی ایرانسل به من گفت مودمت خرابه باید یه مودم نو بخری. اما تقریبا یه سال بعد از اون ماجرا مودم رو به‌روزرسانی کردم در کمال ناباوری دیدم درست شد و الانم یک ساله که داره کار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •