احتمالا شما قبلا از این طرح استفاده میکردی
بعد که تموم شده دیگه طرحی رو مودم ننداختی
اگه اینطوری باشه دیگه تا انتخاب یه طرح دیگه طرح 2 مگ رو بهت نشون نمیده
احتمالا شما قبلا از این طرح استفاده میکردی
بعد که تموم شده دیگه طرحی رو مودم ننداختی
اگه اینطوری باشه دیگه تا انتخاب یه طرح دیگه طرح 2 مگ رو بهت نشون نمیده
اول اینکه این مدل مودم ها مثه اینکه نمیشه طرح های بالای 128 رو روش فعال کرد
دوم هم اینکه میتونی مدارک رو به این ایمیل ارسال کنی
docs@mobinnet
درود
اینجا که کسی نتونست راهنمایی کنه.
بردم نمایندگی میگه گارانتی داره؟ گفتم نه گفت پس بنداز سطل آشغال یکی دیگه بخر. با هزار بدبختی خریدم این مودم رو.
پیشنهاد من به کسی که میخواد تازه مبین نت بگیره اینه که اسم مبین نت رو هر جا دید فرار کنه...
از اینکه تو ایران زندگی میکنم از خودم متنفرم
Last edited by pomap30; 09-11-2013 at 14:05.
دوست عزیز به تبلیغاتهای موقع فروش نگاه نکنید و بایستی به بارها اخطار خود شرکت دقت میکردین که گفته مودم جیبی گارانتی نداره. این رو هم بگم که الان شما مشکل خرابی فیزیکی مودم رو ندارین و اصطلاح گارانتی مربوط به خط هست و نه خود مودم. یعنی مودم در عین سلامت بخاطر ضعف ذاتی شبکه وایمکس ایران قابل گرفتن سیگنال نیست. اون روشن و خاموش شدن چراغها هم توی این تاپیک چند صد صفحهای یه چیز آشنا هست و اگه قبلاً چند برگی رو خونده بودین، میدیدین که بخاطر این هست که داره دنبال آنتن میگرده ولی نمیتونه وصل بشه.
ممنون از جواب شما. الان من درست نفهمیدم یعنی الان مودم مشکل نداره؟ میشه کاری کرد؟
عزیز چون 1886 صفحه هست نتونستم بخونم.
به حرف این نمایندگی های بی سواد هم نمیشه اعتماد کرد
اگه مودم از قبل سالم بوده و ظربه نخورده و فریم ورک رو هم دستکاری نکردی نباید مشکلی براش پیش بیاد
بقول دوستمون تو پست قبلی می تونه از ضعف سیگنال باشه
اگه احتمال ضعیف خرابی فیزیکی که arash59b عزیز بهش اشاره کردن رو نداشته باشید، تنها مشکل ضعف ذاتی شبکه وایمکس ایران هست. مشکل رو از شبکه وایمکس ایران دونستم چون شک نکنید سازنده خارجی اینقدر عقل داشته که مودمی قابل مصرف برای مشتریانش بسازه. اگه اینجور نبود که این همه شرکت معتبر توی دنیا وقت و سرمایه برای ساختن مودم جیبی وایمکس نمیذاشتن.
اما راهحل شما شاید تنها این باشه که هر چی بیشتر به آنتنهای وایمکس نزدیک بشید و کلاً انتظاراتتون رو از این مودمها کم کنید. یعنی یه جورایی اونجور که در مورد این مودمها تبلیغ میشه نیست و واقعاً این مودمها قابلیت مصرف در زمان حرکت رو ندارن. درضمن پیش پیش در مورد مدل جدید مودمهای جیبی (وایمکس همراه با سیمکارت) هم بگم که به احتمال فوقالعاده زیاد اونها هم دچار همین مشکل خواهند بود و اگه کسی خریدشون انتظار مشکلات همراهش رو هم داشته باشه.
داخل همین تاپیک هزاران بار بحث مودم های جیبی انجام شده. کافی بود قبل از خرید اینجا رو میخوندید یا سوال میپرسیدید.
سلام
دوستان اگر امکانش هست براتون یکی یه عکس از پنل مدیریت سایت مبین نت می گیره بفرسته واسه من...
خیلی واجبه!
من وارد پنلم میشم انگار با پنل های دیگه فرق داره، هر چی هم به مبین نت زنگ میزنم میگم این گزینه هایی که میگین نداره، میگن امکان نداره باید داشته باشه و اینجور چیزا!!!![]()
من نمیدونم تا الان چه کارهایی کردید؟ اما اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه اول جاهای مختلفی تست کنید ببینید این مشکل را داره یا نه ترجیحا جایی باشه که بهترین پوشش را داره اما دوم اگر مودمتون فایل بهروزرسانی داره یه بار اونو بهروزرسانی کنید. قبلا هم این ماجرا را گفتم یهبار همچین اتفاقی برای من با مودم ایرانسل افتاده بود پشتیبانی ایرانسل به من گفت مودمت خرابه باید یه مودم نو بخری. اما تقریبا یه سال بعد از اون ماجرا مودم رو بهروزرسانی کردم در کمال ناباوریدیدم درست شد و الانم یک ساله که داره کار میکنه
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)