تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1886 از 2365 اولاول ... 8861386178618361876188218831884188518861887188818891890189619361986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,851 به 18,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

درود

عزیز خوب هستین ؟

من هم قصد خرید کامپوننت گلیدن رو دارم ! حالا یا rs و یا sqx !
    میخواستم بعنوان کسی که تجربه استفاده از کامپ گلیدن رو دارین چندتا سوال بپرسم ! ممنون میشم راهنماییم کنید !

فک کنم شما استیج عقب 1073 داشتین تا اونجایی که یادمه ! درسته ؟

شده تا حالا fade استیج عقب رو رو صفر بذارین فقط از rs جلویی آهنگ گوش کنین ؟

حجم صداش چطوره ؟ بعنوان تک استیج برا پراید کافی هست ؟

میدبیسش چطوره ؟

یه راهنمایی کلی راجع به rs میخواستم !

مرسی

یاعلیـ
    درودبر شما.
    بله استیج عقب ۱۰۷۳ بود که راستش بیشتر از یه ربع نتونستم همراه آر اس ۱۶۵ گوش کنم چون صدای زیبای کامپ رو خراب میکرد و کلا از مدار خارج شد.
    خلا بیس هم با ساب باکس P10E هلیکس جبران شد و نتیجه کار به تک استیجی منجر شد.
    اولش حس خوبی نداره چون همش صدا رو از عقب داشتم اما بعد چند روز تازه میفهمی که اصل صدا باید از جلو باشه و حالا شنیدن صدا از عقب واقعا برام آزاردهنده هست.
    ساب هم بعد از بریک شده کاملا گوش به فرمان هست و با تایم الایمنت به هیچ وجه تاخیری توی بیس وجود نداره.
    حجم صدا برای کسی که دنبال کیفیت هست کاملا کفایت میکنه و میدباس هم خوبه با اچ پی اف 80 کاملا در جلو پراید رو تکون میده اما به خاطر نوع رودری های جدید مقداری هوا رد میشه و کاملا هنوز کیپ نیست که با دمپینگ قابل حله که نتیجه رو بعد از انجامش اعلام میکنم.

2. 4 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    در محصولات کامپوننت گلیدن مدل rs با m و در کواکسیال مدل mcبا rc تفاوت تنها در وات خروجی هست یا کیفیت صدای خروجی نیز متفاوت هست؟
    از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
    پیروز و پاینده باشید

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدل قدیمیها رو که کیک پنل با MDF براش قابل ساخت و نصب بود. خیلی مشکل ایجاد نمیکرد به هر حال کمی به سمت داخل هست دیگه.مدل جدیدا رو نمیدونم اگر بشه باید با فایبر یا گچ و... اینا درست کنی که مکافات و هزینه بره.
    من منظورم برش رو دری بود.این عکس کامپوننت گلیدن RS165 ماشین دوست خوبم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.

پخش هم از کن وود یا پایونیر باید انتخاب کنید.میگن سونی هم خوبه من تست نکردم .

حمید جون حالا خدایی خیلی تفاوت میون صدای گلیدن و هلیکس و ... با پایونیر و کنوود و اینفینیتی و ... هست؟ اگه هست میتونی
    یه جوری تفاوتشو برام توصیف کنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بین x400 کنوود وKenwood KDC-563bt به نظرتون کدوم به درد سیستم میخوره و کیفیت صدا و بیسش بهتره؟
    کیفیت صداشون فرق خاصی نداره .مدل X400 به خاطر 3جفت خروجی چهار ولت گزینه ی مناسب تری هست برای سیستم های حرفه ای. البته بلوتوث نداره.

- - - Updated - - -

بین x400 کنوود وKenwood KDC-563bt به نظرتون کدوم به درد سیستم میخوره و کیفیت صدا و بیسش بهتره؟
    کیفیت صداشون فرق خاصی نداره .مدل X400 به خاطر 3جفت خروجی چهار ولت گزینه ی مناسب تری هست برای سیستم های حرفه ای. البته بلوتوث نداره.

6. 5 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    در محصولات کامپوننت گلیدن مدل rs با m و در کواکسیال مدل mcبا rc تفاوت تنها در وات خروجی هست یا کیفیت صدای خروجی نیز متفاوت هست؟
    از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
    پیروز و پاینده باشید
    سلام.
    حتما تو کیفبت و امکانات موثره. اگر اینگونه نباشه که کارخانه ها فقط یه مدل تولید می کنند.
    مثل تو کمپانیه BMW چرا اینهمه مدل مختلف با موتور گیربکس امکانات رفاهی وووو طراحی و تولید میشه؟
    بله کامپ RS-LINE حدود30% از M-LINEکیفیت صدای بهتری داره.از نظر امکانات و طراحی هم داری متریال بهتر و همچنین کراس اوور جدا گانه در مقابل کراس اوور خطیه M-LINE هست.
    حمید جون حالا خدایی خیلی تفاوت میون صدای گلیدن و هلیکس و ... با پایونیر و کنوود و اینفینیتی و ... هست؟ اگه هست میتونی
    یه جوری تفاوتشو برام توصیف کنی؟
    من در این زمینه فقط این و میگم که هرچقدر پول بدی آش میل میکنی.
    شما یا باید خودتون صدای این کالاها و برندها رو بشنوید تو شرایط مختلف رو خودروهای مختلف و خودتون تجریه و تحلیل صدا کنید.یا به مشاوره های امثال بنده که حداقل یه تجربه کوچک تو این زمینه دارم اعتماد نمایید.
    خدا رو شکر کمتر کسی بوده که ناراضی بوده از میزان هزینه ای که پرداخت کرده و صدای مثلا باب میلش رو نگرفته.
    بودن دوستانی که گاها کمی ناراضی بودن مثلا یکی از دوستان بود که از صدای co609که من برای دوستشون خریده و ارسال کرده بودم شدیدا ناراضی بودن.میگفتن جی بی ال GTO608 خیلی صدای بهتری داره.ولی خود مصرف کننده رضایت داشتن.
    این دیگه بر میگرده به سلیقه افراد کاری هم نمیشه کرد.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در این زمینه فقط این و میگم که هرچقدر پول بدی آش میل میکنی.
    شما یا باید خودتون صدای این کالاها و برندها رو بشنوید تو شرایط مختلف رو خودروهای مختلف و خودتون تجریه و تحلیل صدا کنید.یا به مشاوره های امثال بنده که حداقل یه تجربه کوچک تو این زمینه دارم اعتماد نمایید.
    خدا رو شکر کمتر کسی بوده که ناراضی بوده از میزان هزینه ای که پرداخت کرده و صدای مثلا باب میلش رو نگرفته.
    بودن دوستانی که گاها کمی ناراضی بودن مثلا یکی از دوستان بود که از صدای co609که من برای دوستشون خریده و ارسال کرده بودم شدیدا ناراضی بودن.میگفتن جی بی ال GTO608 خیلی صدای بهتری داره.ولی خود مصرف کننده رضایت داشتن.
    این دیگه بر میگرده به سلیقه افراد کاری هم نمیشه کرد.
    این برندهای آلمانی رو سیستم فروشای خیابون ستارخان دارن بریم بشنویم؟ یا جایی که این برندهارو کار کنن میشناسی نشونیشونو بدی؟
    Last edited by chaharnazm; 13-09-2015 at 09:01.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برندهای آلمانی رو سیستم فروشای خیابون ستارخان دارن بریم بشنویم؟ یا جایی که این برندهارو کار کنن میشناسی نشونیشونو بدی؟
    سلام
    گلیدن بیاد بهت آدرس میدم یا ان شاءالله بعد نصب سیستم خودم تشریف بیارید بشنوید.هلیکس هم بارش بیاد آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی.
    ستارخان نه اونجا بیشتر پایونیر و کن وود و... میفروشن.حرفه ای کارنمیکنن.

- - - Updated - - -

سلام
    گلیدن بیاد بهت آدرس میدم یا ان شاءالله بعد نصب سیستم خودم تشریف بیارید بشنوید.هلیکس هم بارش بیاد آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حمید جون تو نمایندگی میشه صدا آزمود؟
    Last edited by chaharnazm; 13-09-2015 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جون تو نمایندگی میشه صدا آزمود؟
    رو ماشینهایی که بستن وگرنه رک صوتی ندارن.

14. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درود بر بچه های گل انجمن پی سی ورلد
    دوستان قصد جمع کردن این سیستم ، برای پژو پارس دارم
    پخش: کنوود X400
    باندهای عقب: E69X هلیکس
    باندهای جلو: E6X هلیکس
    آمپ: ؟؟؟
    بدون ووفر
    دو تا سوال ازتون دارم دوستان
    اول اینکه چه آمپی برای این سیستم جمع و جور مناسبه؟ بچه ها میخوام آمپ طوری باشه که از صد در صد قابلیتهای این دو جفت باند استفاده کنه و اینکه نمیخوام طوری باشه که امکانات آمپ بالاتر از حد این سیستم باشه، خلاصه اینکه میخوام کاملا با هم سینک و مچ باشن (راستی برای این دو جفت باند، آمپ چند کانال لازمه؟)
    سوال دوم هم اینکه اصلا به نظرتون این سیستم جمع و جور کیفیت مناسب به من میده؟ کیفیت و شفافیت صدا خیلی برام مهم تر است از بلندی صدا و همچنین یه بیس شیک و نرم ، و نه بیس غالب
    دمتون گرم دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •