تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1886 از 2376 اولاول ... 8861386178618361876188218831884188518861887188818891890189619361986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,851 به 18,860 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازي با پاس كي و چه ساعتي است؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ساعتش فکر کنم ساعت 16باشه اما یکشنبه هفته بعدبازیه یعنی 4 روزدیگه

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين يارو رينالدو به اون بازي ميرسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اين يارو رينالدو به اون بازي ميرسه؟
    دکترنورزوی گفته شنبه می تونه باتیم تمرین گروهی بکنه . امیدروانخواه هم امروز میتونست بازی کنه اما به خاطرزمین بدورزشگاه بازی نکرد وتهران موند.اگررینالدورابخوادباز بده ازاول بازی میده.
    Last edited by unartig; 18-02-2009 at 20:24.

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دکترنورزوی گفته شنبه می تونه باتیم تمرین گروهی بکنه . امیدروانخواه هم امروز میتونست بازی کنه اما به خاطرزمین بدورزشگاه بازی نکرد وتهران موند.اگررینالدورابخوادباز بده ازاول بازی میده.
    همون حسه که بهم میگفت امروز میبازیم، الان بهم میگه این رینالدو چیز خوبی از آب درمیاد! یه جورایی فکر میکنم این با جان واریو جفت بازیسازی استقلال رو تشکیل میدن به همراه مجتبی جباری. فقط گمون نکنم با یه روز تمرین امیرخان بهش بازی بده اونم فیکس!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همون حسه که بهم میگفت امروز میبازیم، الان بهم میگه این رینالدو چیز خوبی از آب درمیاد! یه جورایی فکر میکنم این با جان واریو جفت بازیسازی استقلال رو تشکیل میدن به همراه مجتبی جباری. فقط گمون نکنم یا یه روز تمرین امیرخان بهش بازی بده اونم فیکس!
    همینجوری که تو تیم ملی پرو فیکس بازی میکنه مطمین باش امیرخان یابهش بازی نمیده یااگربده ازاول میذاره توترکیب باید اخلاق امیرخانو تاحالا شناخته باشی .

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و هفتم

جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و هفتم

بابت کم کاری و تأخیر، شرمندتونم
    یه خورده سرم شلوغ شده. واسه همین جدول بازی هفته ی قبل و این هفته رو با هم گذاشتم..
    هفته 26 با پرسپولیس بازی داشتیم و هفته 27 هم با مقاومت..
    اگه تو گذاشتن جدول تأخیر دارم، مطمئن باشید که جدول رو هر طور شده میذارم.. دیر و زود داره، ولی سوخت و سوز نداره..

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دمت گرم عماد جان . واقعا برای تاپیک زحمت می کشی

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

همینجوری که تو تیم ملی پرو فیکس بازی میکنه مطمین باش امیرخان یابهش بازی نمیده یااگربده ازاول میذاره توترکیب باید اخلاق امیرخانو تاحالا شناخته باشی .
    مگه نمیگفتن که این بازیکن کلی از میدون دور بوده ؟ میگفتن یا من اشتباه شنیدم ؟ اینی که این همه دور بوده، پس چطوری فیکس تیم ملی پرو بوده ؟
    استقلال تو این بازی میشه گفت نصف کمتر تیمش رو نداشت و بازی هم خارج خونه بود..
    بازی بعدیمون با پاسه. من خیلی به این بازی امید دارم. منم مثل سینا یه چیزایی ته دلم میگه که این بازی رو میبریم و دوباره به شرایط آرمانی برمیگردیم. با ذوب آهن و پیکان بازی های سختی داریم تو خونه هاشون. باید تا اون موقع تیم بیاد رو فرم..

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مگه نمیگفتن که این بازیکن کلی از میدون دور بوده ؟ میگفتن یا من اشتباه شنیدم ؟ اینی که این همه دور بوده، پس چطوری فیکس تیم ملی پرو بوده ؟
    استقلال تو این بازی میشه گفت نصف کمتر تیمش رو نداشت و بازی هم خارج خونه بود..
    بازی بعدیمون با پاسه. من خیلی به این بازی امید دارم. منم مثل سینا یه چیزایی ته دلم میگه که این بازی رو میبریم و دوباره به شرایط آرمانی برمیگردیم. با ذوب آهن و پیکان بازی های سختی داریم تو خونه هاشون. باید تا اون موقع تیم بیاد رو فرم..
    نه لیگ فوتبال پرو چند وقت پیش تموم شده بود و به خاطرهمین میگفتند که ازمیدان دوربوده . الان فکر کنم دوسه ماهی ازتموم شدن لیگ پرو میگذره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •