بازي با پاس كي و چه ساعتي است؟
بازي با پاس كي و چه ساعتي است؟
ساعتش فکر کنم ساعت 16باشه اما یکشنبه هفته بعدبازیهیعنی 4 روزدیگه
اين يارو رينالدو به اون بازي ميرسه؟
دکترنورزوی گفته شنبه می تونه باتیم تمرین گروهی بکنه . امیدروانخواه هم امروز میتونست بازی کنه اما به خاطرزمین بدورزشگاه بازی نکرد وتهران موند.اگررینالدورابخوادباز بده ازاول بازی میده.
Last edited by unartig; 18-02-2009 at 20:24.
همون حسه که بهم میگفت امروز میبازیم، الان بهم میگه این رینالدو چیز خوبی از آب درمیاد! یه جورایی فکر میکنم این با جان واریو جفت بازیسازی استقلال رو تشکیل میدن به همراه مجتبی جباری. فقط گمون نکنم با یه روز تمرین امیرخان بهش بازی بده اونم فیکس!
همینجوری که تو تیم ملی پرو فیکس بازی میکنه مطمین باش امیرخان یابهش بازی نمیده یااگربده ازاول میذاره توترکیبباید اخلاق امیرخانو تاحالا شناخته باشی .
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و هفتم
بابت کم کاری و تأخیر، شرمندتونم
یه خورده سرم شلوغ شده. واسه همین جدول بازی هفته ی قبل و این هفته رو با هم گذاشتم..
هفته 26 با پرسپولیس بازی داشتیم و هفته 27 هم با مقاومت..
اگه تو گذاشتن جدول تأخیر دارم، مطمئن باشید که جدول رو هر طور شده میذارم.. دیر و زود داره، ولی سوخت و سوز نداره..
مگه نمیگفتن که این بازیکن کلی از میدون دور بوده ؟ میگفتن یا من اشتباه شنیدم ؟ اینی که این همه دور بوده، پس چطوری فیکس تیم ملی پرو بوده ؟
استقلال تو این بازی میشه گفت نصف کمتر تیمش رو نداشت و بازی هم خارج خونه بود..
بازی بعدیمون با پاسه. من خیلی به این بازی امید دارم. منم مثل سینا یه چیزایی ته دلم میگه که این بازی رو میبریم و دوباره به شرایط آرمانی برمیگردیم. با ذوب آهن و پیکان بازی های سختی داریم تو خونه هاشون. باید تا اون موقع تیم بیاد رو فرم..
نه لیگ فوتبال پرو چند وقت پیش تموم شده بود و به خاطرهمین میگفتند که ازمیدان دوربوده . الان فکر کنم دوسه ماهی ازتموم شدن لیگ پرو میگذره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)