تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1885 از 3347 اولاول ... 885138517851835187518811882188318841885188618871888188918951935198523852885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,841 به 18,850 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی دو تا بسته یه جور پشت هم میزنید باعث میشه یه جورایی میخواد جلوی اینکار رو بگیره ایرانسل
    داداش اگه اینجوره که نباید بزاره یک سیم کارت بیشتر از یه بسته بخره .... ولی وقتی پولشو می گیره و فعالش می کنه بیجا می کنه نمی ذاره طرف استفاده کنه

2. این کاربر از khold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همانطوری که دوستان قبلا هم گفته بودند دزدی ایرانسل برای همه در بسته نامحدود 500 تومنی اثبات شده. این شرکت بعد از اینکه شما بسته خریدی بعد از چند دقیقه میاد اجازه رجیستر شدن به شبکه رو روی اون شماره می بنده و شما دیگه نمی تونی استفاده کنی و احتمالا شما فکر می کنی چقدر بد شانس بودم و آنتنم پرید یا مودم ایراد داره. اما اشتباه نکنید نه شبکه مشکل داره نه مودم شما، فقط یک سیاست کثیف پشتشه شما نمی تونی با اون شماره رجیستر بشی.
    من خودم دو تا مودم دارم. E3372 و e5372 روی 5372 بسته گرفتم و بعد از چند دقیقه با no service مواجه شدم اما مودم دیگه سیگنال قویش باقی بود حتی سیم کارتم روی اون 3372 انداختم و اون هم نوشت no service دوباره سیم رو عوض کردم و سیگنال فول بود.
    مخلص کلام ایرانسل احتمالا عمدا توی شبکه اجازه رجیستر شدن به سیم هایی که بسته نامحدود نیم ساعت می خرن و سرعت نسبتا خوبی دارن نمیده.
    500 تومن ارزش نداره اما اثبات بی آبرویی ایرانسل ارزش داره که بشینم تایپ کنم و منتشر کنم اتفاقا همین پست رو هم برای پشتیبانی ایرانسل می فرستم.
    اینم یه فیلم کوتاه از وضعیت دو مودم و دو سیم کارت
    سیم کارت بسته نیم ساعته بی سرویس و سیم کارت دیگه آنتن فول داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین ربطی نداره ولی واقعا بعضی از نظرات همینجوری از هوا میاد بر میگردن میگن ایرانسل دزده ایرانسل فلان بدون اینکه دلیلی درستی بیارن فقط از سر یه مشکلشون کل یه شرکت میبرن زیر سوال .

دلیل این مشکل بنده اون اوایلم گفتم . یکی به خاطره فعال کردن دو بسته پشت سرهمه وقتی دو تا بسته پشت هم بخوایین استفاده کنین این مشکل پیش میاد خیلی مواقع نمیگم همیشه . یکی از دلایلش جا به جایی انتن یعنی چی ؟ یعنی شما روی یک انتنی هستین بسته رو فعال میکنین ولی همون لحظه گوشی یا مودمش شما جا به جا میشه بین دو انتن این مشکل پیش میاد . بسته 30 دقیقه رو تو حرکت استفاده نکنید . و انتن رو هم روی manual تنظیم کنید . کلی داره حال میده به همه با این اوضاع نا به سامان اینترنت کشور فقط همه میگن کلاهبردار دزده تا حالا با بسته های های وب مقایسه کردین از نظر هزینه ؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    در سیمکارت ایرانسل وقتی پیام میدی بلافاصله ایرانسل مینویسه:‌هزینه ی فلان قدر از شما بابت پیام کسر شد
    همچین پیامی میاد..
    اعصاب خورد کنه !
    چطور میشه غیر فعالش کرد؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببین ربطی نداره ولی واقعا بعضی از نظرات همینجوری از هوا میاد بر میگردن میگن ایرانسل دزده ایرانسل فلان بدون اینکه دلیلی درستی بیارن فقط از سر یه مشکلشون کل یه شرکت میبرن زیر سوال .

دلیل این مشکل بنده اون اوایلم گفتم . یکی به خاطره فعال کردن دو بسته پشت سرهمه وقتی دو تا بسته پشت هم بخوایین استفاده کنین این مشکل پیش میاد خیلی مواقع نمیگم همیشه . یکی از دلایلش جا به جایی انتن یعنی چی ؟ یعنی شما روی یک انتنی هستین بسته رو فعال میکنین ولی همون لحظه گوشی یا مودمش شما جا به جا میشه بین دو انتن این مشکل پیش میاد . بسته 30 دقیقه رو تو حرکت استفاده نکنید . و انتن رو هم روی manual تنظیم کنید . کلی داره حال میده به همه با این اوضاع نا به سامان اینترنت کشور فقط همه میگن کلاهبردار دزده تا حالا با بسته های های وب مقایسه کردین از نظر هزینه ؟
    من در حال حرکت نبودم، دو تا بسته هم نداشتم بسته بلند مدت هم زاپاس داشتم و آنتن هم جابه جا نشده، فیلم رو ببینید همون زمانی که سیگنال کلا رفته بود مودم دیگه سیگنال فول داشت. و زمانی که سیم بسته نیم ساعتی رو انداختم روش اون هم شد نو سرویس، این دقیقا بار دوم برای من بوده. شما اسم این رو چی می گذاری؟ مشتری مداری؟ اون پونصدش مهم نیست مهم این هست که شما نمی تونی روش حساب کنی و اعتمادتم از بین میره؟ به نطر شما مهم تر از اعتماد چی هست؟

6. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر مشکل سر اعتماد .منطقی . چرا با حرف دزدی زدن دری بری گفتن میخواییم مشکل حل کنیم ؟ سروریس اوایلش شرکتهای adsl هنوز هنوز همشون دزدی دارن بعد میان میگی ایرانسل که تازه چند وقته این بستها رو گذاشته دزده ؟ اقاجون با فحش دادن دادو بیداد مشکل حل میشه ؟ جایی مشکل داره بررسی کنیم چک کنیم ببینیم مشکل کجاست بیایم بگیم مشکل فلان جا نه اینکه هر کسی تا به یه مشکلی میخوره آقا دزده چون من مشکل دارم . مدرک جور کنیم مطمعا توی ساعت های مختلف چک کنیم دو سه بسته رو اگر مشکل برقرار اون موقع بیایم بگیم دلیل این مشکل کسی میدونه یا نه ؟ نه اینکه یه بلندگو بگیریم دستمون بگیم وای چرا ؟ اعتراضات جواب نداد ؟ راه آخرم اینه اگر کسی نمیتونه اعتماد کنه شرکت دیگه ایو استفاده کنه منو خیلیهای دیگه میتونیم اعتماد کنیم .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مشکل ما خودمونیم طرف میاد تو مغازم میگم از شرکت فلان adsl بگیر میگه بدرد نمیخوره میگم چرا تست کردی میگه نه میگن دزدی داره ؟ اوردمش نشوندمش پشت سیستم گفتم من چهار تا شرکت عوض کردم ببین مشکلش کجاست اگر مشکل داشت من تو مغازه استفاده می کردم ؟ . یا برای یکی adsl گرفتم از آسیاتک گفتم آقا جون خطت نویز داره در خواست بده سرعتت تا 4 مگ میکشه نه بیشتر . طرف سر اینکه فقط چند نفر گفتن اشغال فکر کرد من دروغ میگم رفت از شاتل گرفت باز همون مشکل داشت قطعیو بعد میگه شاتلم بدرد نمیخوره برم پارس انلابگیرم همه میگن شاتل بده تو این منطقه ؟ بدون اینکه بخواد دلیل اصلیشو قبول کنه یه درخواست کوچیک بده به شرکت حرف دیگران قبول میکنه . 80 درصد مشکلات کاربرها چه تو ایرانسل چه تو ADSL خود کاربران بدون دلیل بدون منطقی بدون اینکه بخوان بدونن مشکل کجاست یه شرکت با خاک میخوان یکسان کنن چون مشکل دارن و خیلیها اون مشکل ندارن این وسطم یه سری کاربرها که اطلاعاتشون کم فکر میکنن بقیه راست میگن میگن آره بریم جا به جا کنیم مثلا مثل این افت سرعت سرور خارجی طرف بدون اینکه بذون این افت سرعت سرور خارجی در یک زمان تو بیشتر ISP ها هست یهو تصمیم میگیره میره شرکت دیگه تو سروریس وصل بشه یک هفته اینا میره اون مشکل سرور خارجیم برطرف شده ولی فکر میکنه شرکتو عوض کرد برطرف شده دو باره بعد از چند وقت همین حلقه رو تکرار میکنه .
    Last edited by hmd; 28-01-2016 at 00:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    در سیمکارت ایرانسل وقتی پیام میدی بلافاصله ایرانسل مینویسه:‌هزینه ی فلان قدر از شما بابت پیام کسر شد
    همچین پیامی میاد..
    اعصاب خورد کنه !
    چطور میشه غیر فعالش کرد؟
    برای فعال سازی این سرویس کافیست یک پیامک بدون متن به شماره ۳۹۴۰ بفرستید تا پس از آن، تمامی اطلاعات مربوط به هزینه های شما بعد از پایان هر تماس برایتان ارسال شود.
    همچنین در صورت عدم تمایل به استفاده از این سرویس، با ارسال یک پیامک بدون متن به ۳۹۴۱می توانید آن را غیر فعال کنید.

برای فعال سازی و غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس خود، علاوه بر ارسال پیامک می توانید از طریق کدهای دستوری زیر اقدام نمایید:

نحوه فعال سازی و یا غیر فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس:

فعال سازی: #1*6*4*555*

غیرفعال سازی: #2*6*4*555*

10. 4 کاربر از ali-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

كسي مشكل فعال نشدن بسته نداره؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

12. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشهد . شب قبل . طرح 3 ساعت نامحدود 2 تا 8 صبح . اتصال با 3G گوشی و Hotspot . دانلود 17.5 گیگابایت .

14. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یعنی ایرانسل فقط اعصاب داغون میکنه!!ی بسته یک ساعته نامحدود گرفتم ساعت 2و20 دقیقه فعال کردم یک ربع اول خوب دانلود کرد بعد از اون هی قطع میشد داشتم فیلم نگاه میکردم هر 2دقیقه باید فیلمو میبستم لینکهارو چک میکردم 2دقیقه دانلود میکرد بعد سرعتش میشد 0 دوباره میزدی یکم میگرفت دوباره میشد 0 خاموش روشن کردم هیچ فرقی نکرد بعد به جایی که ساعت 3 و 20 دقیقه تموم شه ساعت 3 و 5 دقیقه تموم شد!هر چی ام برنامه ایرانسل من رو میخواستم اجرا کنم میگفت در دسترس نیست کلا 1.5GB دانلود کرد بعد تو برنامه ایرانس من زده 20GB!!!!!

16. این کاربر از vampireXZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •