منم همین سوال رو دارم و پرسیدم اما کسی جواب نداد
منم همین سوال رو دارم و پرسیدم اما کسی جواب نداد
اینا رو که شما میگی بعضی از دوستان فکر میکنن تو سربازی آدمو دار میزنن ...
نه بابا این خبرا نیست من خودم با دیپلم رفتم سربازی و تو بدترین جای آموزشی سپاه هم افتادم .
به قول دوستمون Snow Patrol اگر اونجا کاری کنی که برخلاف قوانین باشه همچنین درسی بهت میدن که تا عمر داری یادت نره { خاطره میشه } و این تنبیها میتونه بیل زدن باشه یا غیره ولی بدترینشون اینه که یکی از دوستان من به خاطر یه سوتی 8 ساعت بالا برجک سیخ واستاد .اونا هم تنبیهی نمیکنن که سایرین فکر کنن یارو دیوانس یا مرض داره . تنبیهشون در حد کاری هست که کردی.
در کل اگر سوتی ندی هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ کسی هم کاری بهتون نداره هیچ کدوم از کادریها هم یزید نیستن ...
![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 09-12-2013 at 12:44.
از دوستان کسی آدرس دفتر قرارگاه خاتم تو قم رو داره؟
انشا الله همین طوره که دوستان میگن...
سلام دوستان، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان
. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم
اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟
و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟
و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟
و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
![]()
دوستان من یه سوال دارم.
هر سال چند نفر امریه استخدام میشه؟ کسی آماری داره؟
فرضا من که الان دانشجوی سال آخر رشته ی کامپیوتر هستم، با معدل 16 از دانشگاه روزانه دولتی، شانس قبول شدنم تو امریه چجوریه؟
حقیقتش حوصله ی ارشد رو ندارم، از طرفی نمیدونم اگر درخواست امریه بدم، مشمول میشم حتما؟
میشه قبل از فارغ التحصیلی درخواست داد؟ یعنی مطمئن باشم من تا تیر سال دیگه فارغ التحصیلم، بعدش درخواست بفرستم طوری که تاریخ اعزامم زودتر دربیاد...
در کل رفتن به امریه رو به ادامه ی تحصیل ترجیح میدین؟
1.دوستان این بسیج عادی یا فعال چه فرقی دارن یعنی هر کدوم چه مزایایی داره |؟
بسیج مهندسین چیه دیگه با فعال از چه نظر فرق دارن ممنونم میشم کامل جواب بدین عزیزان
2.از نظر تحصیلی کاردانی با کارشناسی تو خدمت از نظر عزیت کردن پست دادن ارشد شدن تقسیم شدن و........ که خودتون بهتر میدونیدواقعا باهم فرق دارن کلا تا چه اندازه و تو چه چیزای با هم فرق دارن
3.کسی که دفترچه میفرسته بره سربازی چطوری میشه فهمید چه مقطی داره تو برگه سبز یا سفید یا باید برید از یگان و..... پرسید مثلا من بخوام بدونم دوستم با کاردانی رفته یا لیسانس مشخصاتشم داشته باشم
ممنونم
سلام
بنده آموزشی اردکان بودم جای خوبیه اصلا استرس نداشته باش
وضعیت مرخصی برای متاهل ها پنجشنبه بعد از ظهر تا شنبه صبح (اگر تغییری نکرده باشه)
بعد از آموزشی شهر خودت خدمت میکنی.
امیر جان اباده شیراز 18 دی سرباز میگیره من خودم دیروز ترخیص شدم ازشون که پرسیدیم گفتن یه ماه بعد نیرو جدید میگیرن.
بستگی داره ولی در حال حاضر 70 درصد سهم امریه ها رو کم کردن .من خودم IT خوندم و تونستم واسه 1/10 جهاد سازندگی امریه بگیرم.ولی کلی دوندگی کردم و تخصص هم دارم
شما باید واسه امریه 4ماه قبل اعزامت اقدام کنی که کارای پذیرشت انجام بشه
کمر همت رو ببند و یکی یکی اداره هارو برو بپرس .به پارتی و ... هم اصلا تکیه نکن .من خودم هیچی پارتی نداشتم ولی تونستم امریه بگیرم .در عوض کسایی بودن که با هم درخواست دادیم و پارتی داشتن اما یه جا کارش گیر کرده و امرش رد شده
امیدوارم موفق باشی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)