تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1885 از 4105 اولاول ... 885138517851835187518811882188318841885188618871888188918951935198523852885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,841 به 18,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من که سپاه افتادم . با داشتن کارت سبز بسیج باید برم برگه کفایت از اموزش رو بگیرم.یا همون کارت سبز کافیه
    برگ کفایت از اموزش رو باید از سپاه استان گرفت یا از سپاه شهر محل زندگیم میشه گرفت؟
    به کدوم قسمت سپاه باید مراجعه کنم وچه مدارکی با خودم ببرم تا برگه کفایت از اموزش رو بگیرم؟
    منم همین سوال رو دارم و پرسیدم اما کسی جواب نداد

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سرباز دیپلمه همه جا واسش جهنمه جای خوب نداره و همه فصل بده فقط بهار خوبه تقریبا.
    هر جا دستشون بیاد میندازن رحمم نمیکنن.

بزار یه نمونش رو بگم واست :
    راستش من دوستم سپاه افتاده میگه کادری میاد میگه این زمین رو بکن برو پایین 2 متر بعد که میکنه با هزار بدبختی اونوقت میاد میگه بریز سرجاش هرچی کندی.
    لامصب این تازه سپاه هست و به اصطلاح جای خوبشه.
    در واقع هیچ موقعه تو آموزشی اینجور نیست نه تو یگان.
    توی یگان هر کاری بخوان با سربازا میکنن.من خودم دیدم با چشم خودم.موقعی که پذیرش میشدم اینقدر بد میگفتن که نگو و نپرس(خود سربازا میگفتن نه من!!!)
    طرف یک ساعت ماشین رو کرد عین آینه داشت تحویل کادری میداد بعد فرمانده اومد گفت گل با آب قاطی کن بریز رو ماشین، دوباره بعده اینکار بهش گفت حالا تمیزش کن.
    اینارو دیدم که میگم عزیز.
    اینا رو که شما میگی بعضی از دوستان فکر میکنن تو سربازی آدمو دار میزنن ...
    نه بابا این خبرا نیست من خودم با دیپلم رفتم سربازی و تو بدترین جای آموزشی سپاه هم افتادم .
    به قول دوستمون Snow Patrol اگر اونجا کاری کنی که برخلاف قوانین باشه همچنین درسی بهت میدن که تا عمر داری یادت نره { خاطره میشه } و این تنبیها میتونه بیل زدن باشه یا غیره ولی بدترینشون اینه که یکی از دوستان من به خاطر یه سوتی 8 ساعت بالا برجک سیخ واستاد . اونا هم تنبیهی نمیکنن که سایرین فکر کنن یارو دیوانس یا مرض داره . تنبیهشون در حد کاری هست که کردی.
    در کل اگر سوتی ندی هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ کسی هم کاری بهتون نداره هیچ کدوم از کادریها هم یزید نیستن ...
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 09-12-2013 at 12:44.

3. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از دوستان کسی آدرس دفتر قرارگاه خاتم تو قم رو داره؟

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

انشا الله همین طوره که دوستان میگن...

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟ و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟ و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟ و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟ پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم.
    هر سال چند نفر امریه استخدام میشه؟ کسی آماری داره؟

فرضا من که الان دانشجوی سال آخر رشته ی کامپیوتر هستم، با معدل 16 از دانشگاه روزانه دولتی، شانس قبول شدنم تو امریه چجوریه؟
    حقیقتش حوصله ی ارشد رو ندارم، از طرفی نمیدونم اگر درخواست امریه بدم، مشمول میشم حتما؟
    میشه قبل از فارغ التحصیلی درخواست داد؟ یعنی مطمئن باشم من تا تیر سال دیگه فارغ التحصیلم، بعدش درخواست بفرستم طوری که تاریخ اعزامم زودتر دربیاد...

در کل رفتن به امریه رو به ادامه ی تحصیل ترجیح میدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

1.دوستان این بسیج عادی یا فعال چه فرقی دارن یعنی هر کدوم چه مزایایی داره |؟

بسیج مهندسین چیه دیگه با فعال از چه نظر فرق دارن ممنونم میشم کامل جواب بدین عزیزان

2.از نظر تحصیلی کاردانی با کارشناسی تو خدمت از نظر عزیت کردن پست دادن ارشد شدن تقسیم شدن و........ که خودتون بهتر میدونید
    واقعا باهم فرق دارن کلا تا چه اندازه و تو چه چیزای با هم فرق دارن

3.
    کسی که دفترچه میفرسته بره سربازی چطوری میشه فهمید چه مقطی داره تو برگه سبز یا سفید یا باید برید از یگان و..... پرسید مثلا من بخوام بدونم دوستم با کاردانی رفته یا لیسانس مشخصاتشم داشته باشم

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان، من اعزام 92/10/1 هستم و آموزشی افتادم مرکز آموزش سپاه ولیعصر اردکان. نیروی به کار گیرنده هم زده نیروی هوافضای سپاه. اهل تهرانم، مدرکم فوق لیسانسه و متاهل هستن. چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش می کنم بهم جواب بدن که الان تو دوران گیجی و استرس و ... هستم اول می خواستم ببینم وضعیت آموزشیم چجوریاست؟ خوب جائیه؟ و سوال مهمتر اینکه بعدش کجا میوفتم؟ و سوال اساسیه دیگه اینکه وضعیت مرخصی چجوریه؟ من که متاهلم چقدر می تونم مرخصی بگیرم؟ و سوال آخر حقوق من چقدر خواهد بود؟ پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
    سلام

بنده آموزشی اردکان بودم جای خوبیه اصلا استرس نداشته باش
    وضعیت مرخصی برای متاهل ها پنجشنبه بعد از ظهر تا شنبه صبح (اگر تغییری نکرده باشه)
    بعد از آموزشی شهر خودت خدمت میکنی.

10. این کاربر از hkali1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی حدودا یا تقریبا میدونه که 18 دی کجا سرباز میگیره برا آموزشی سپاه.

من خودم که سرباز بودم با یه کم اطلاعات از سربازای جدید هر ماه و جمع بندی تقریبا میتونستم بفهمم ماه بعد کجاسرباز میگیره و 90% جواب میداد
    امیر جان اباده شیراز 18 دی سرباز میگیره من خودم دیروز ترخیص شدم ازشون که پرسیدیم گفتن یه ماه بعد نیرو جدید میگیرن.

12. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم.
    هر سال چند نفر امریه استخدام میشه؟ کسی آماری داره؟

فرضا من که الان دانشجوی سال آخر رشته ی کامپیوتر هستم، با معدل 16 از دانشگاه روزانه دولتی، شانس قبول شدنم تو امریه چجوریه؟
    حقیقتش حوصله ی ارشد رو ندارم، از طرفی نمیدونم اگر درخواست امریه بدم، مشمول میشم حتما؟
    میشه قبل از فارغ التحصیلی درخواست داد؟ یعنی مطمئن باشم من تا تیر سال دیگه فارغ التحصیلم، بعدش درخواست بفرستم طوری که تاریخ اعزامم زودتر دربیاد...

در کل رفتن به امریه رو به ادامه ی تحصیل ترجیح میدین؟
    بستگی داره ولی در حال حاضر 70 درصد سهم امریه ها رو کم کردن .من خودم IT خوندم و تونستم واسه 1/10 جهاد سازندگی امریه بگیرم.ولی کلی دوندگی کردم و تخصص هم دارم
    شما باید واسه امریه 4ماه قبل اعزامت اقدام کنی که کارای پذیرشت انجام بشه
    کمر همت رو ببند و یکی یکی اداره هارو برو بپرس .به پارتی و ... هم اصلا تکیه نکن .من خودم هیچی پارتی نداشتم ولی تونستم امریه بگیرم .در عوض کسایی بودن که با هم درخواست دادیم و پارتی داشتن اما یه جا کارش گیر کرده و امرش رد شده
    امیدوارم موفق باشی

14. این کاربر از dbb426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •