سلام
شما نگفتی رو درها میتونی کامپوننت نصب کنی یا نه؟
1-یه جفت کامپوننت m165 رو درهای جلو
2-ساب باکس m10vb
3-امپ ml 95.4
4-پک برق استریت وایرز
5-کابل اسپیکر 2*1.5
6-کابل ساب 2*4
این سیستم با نصب حدود 1900در میاد.
سلام
شما نگفتی رو درها میتونی کامپوننت نصب کنی یا نه؟
1-یه جفت کامپوننت m165 رو درهای جلو
2-ساب باکس m10vb
3-امپ ml 95.4
4-پک برق استریت وایرز
5-کابل اسپیکر 2*1.5
6-کابل ساب 2*4
این سیستم با نصب حدود 1900در میاد.
-اگه منظورت ساخت کیک پنله، باعث ناراحتی جاپای سرنشین جلو نمیشه؟ اگر بی نیاز به کیک پنل و برش باشه، چرا اما برشکاری رو دری رو بی ریخت نمیکنه؟
-پخش چی باشه؟
(با پخش هزینه بالاتر از 900-1800 نره)
سلام دوستان
من یه پارس سال داشبورد جدید تحویل گرفتم
یه جفت باند 718 عقب ماشین نصب کرد ولی صداش نسبت به ماشین قبلیم خیلی کمتره .
به خاطر داشبورد هم نمیتونم ضبط دیگه ای نصب کنم
کسی پیشنهادی داره ؟
شنیدم همین شبط های کارخونه ای رو با یکم تغییراتخروجی آمپ می ذارن . کسی اطلاعاتی داره ؟
یک سری قاب اومده که کلید های پایین پخش رو داره و میتونی بالاش یک پخش 1دین خوب نصب کنی ، سرچ کن تو اینترنت ، بنظرم راه حل خوبیه .
- - - Updated - - -
یک سری قاب اومده که کلید های پایین پخش رو داره و میتونی بالاش یک پخش 1دین خوب نصب کنی ، سرچ کن تو اینترنت ، بنظرم راه حل خوبیه .
سلام
مدل قدیمیها رو که کیک پنل با MDF براش قابل ساخت و نصب بود. خیلی مشکل ایجاد نمیکرد به هر حال کمی به سمت داخل هست دیگه.مدل جدیدا رو نمیدونم اگر بشه باید با فایبر یا گچ و... اینا درست کنی که مکافات و هزینه بره.
من منظورم برش رو دری بود.این عکس کامپوننت گلیدن RS165 ماشین دوست خوبم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
پخش هم از کن وود یا پایونیر باید انتخاب کنید.میگن سونی هم خوبه من تست نکردم .
با سلام.
حمید جان چوبکاری میکنن.
دوست عزیز با یکم حوصله به راحتی قابل نصب هست و صدای خوبی بدون کیک میشه ازکامپ روی در پراید گرفت.
حمید جان در نظر دارم با استفاده از دمپینگ میت و فوم مخصوص صدای کامپ روبهتر کنم،خصوصا میدباس رو.
نتیجه و عکسها رو هم برای دوستان میذارم البته اگه اون دوتا وروجک تایم خالی برام بزارن![]()
سلام
به نظرتون تا 300 هزارتومن یکم بیشتر یا کمتر چه پخشی بخرم که کیفیتو صدا و بیسش عالی باشه
در ضمن یک جفت باند 718 با یه آمپ kac ps847f کنوود 4 کاناله 800 وات با یه ساب jbl cs 1214t با سیم کشی و ... کامل دارم
به نظرتون آلپاین 140e بردارم یا از این مدل جدیدای کنوود رو ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
به نظرتون تا 300 هزارتومن یکم بیشتر یا کمتر چه پخشی بخرم که کیفیتو صدا و بیسش عالی باشه
در ضمن یک جفت باند 718 با یه آمپ kac ps847f کنوود 4 کاناله 800 وات با یه ساب jbl cs 1214t با سیم کشی و ... کامل دارم
به نظرتون آلپاین 140e بردارم یا از این مدل جدیدای کنوود رو ؟؟؟
درود
عزیز خوب هستین ؟
من هم قصد خرید کامپوننت گلیدن رو دارم ! حالا یا rs و یا sqx !
میخواستم بعنوان کسی که تجربه استفاده از کامپ گلیدن رو دارین چندتا سوال بپرسم ! ممنون میشم راهنماییم کنید !
فک کنم شما استیج عقب 1073 داشتین تا اونجایی که یادمه ! درسته ؟
شده تا حالا fade استیج عقب رو رو صفر بذارین فقط از rs جلویی آهنگ گوش کنین ؟
حجم صداش چطوره ؟ بعنوان تک استیج برا پراید کافی هست ؟
میدبیسش چطوره ؟
یه راهنمایی کلی راجع به rs میخواستم !
مرسی
یاعلیـ
Last edited by aiza1372; 11-09-2015 at 14:40.
بنظرم 140 آلپاین خیلی خوبه ولی رو ست شما بنظرم صدای تیزی بهتون بده .
اما x400 کنوود میتونه انتخاب خوبی باشه .
- - - Updated - - -
بنظرم 140 آلپاین خیلی خوبه ولی رو ست شما بنظرم صدای تیزی بهتون بده .
اما x400 کنوود میتونه انتخاب خوبی باشه .
بین x400 کنوود وKenwood KDC-563bt به نظرتون کدوم به درد سیستم میخوره و کیفیت صدا و بیسش بهتره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)