تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1884 از 4105 اولاول ... 884138417841834187418801881188218831884188518861887188818941934198423842884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,831 به 18,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    برای سرباز دیپلمه کدوم یکی از ماه های زمستون برای اعزامش خوبه؟
    سریازهای دیپلمه اصفهانی رو معمولا کجاها میندازند؟
    سرباز دیپلمه همه جا واسش جهنمه جای خوب نداره و همه فصل بده فقط بهار خوبه تقریبا.
    هر جا دستشون بیاد میندازن رحمم نمیکنن.

بزار یه نمونش رو بگم واست :
    راستش من دوستم سپاه افتاده میگه کادری میاد میگه این زمین رو بکن برو پایین 2 متر بعد که میکنه با هزار بدبختی اونوقت میاد میگه بریز سرجاش هرچی کندی.
    لامصب این تازه سپاه هست و به اصطلاح جای خوبشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من امروز برگه اعزامم اومد افتادم شهر خودمون 04 بیرجند تو 20 کیلومتری بیرجند هستش و تازه تاسیسه میگن که سخت میگیرن انشا الله که آسون بگذره.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سرباز دیپلمه همه جا واسش جهنمه جای خوب نداره و همه فصل بده فقط بهار خوبه تقریبا.
    هر جا دستشون بیاد میندازن رحمم نمیکنن.

بزار یه نمونش رو بگم واست :
    راستش من دوستم سپاه افتاده میگه کادری میاد میگه این زمین رو بکن برو پایین 2 متر بعد که میکنه با هزار بدبختی اونوقت میاد میگه بریز سرجاش هرچی کندی.
    لامصب این تازه سپاه هست و به اصطلاح جای خوبشه.
    نه عزیز این جوری ها هم نیست من خودم با دیپلم افتادم ناجا
    به جرات میتونم بگم هیچ هیچ تفاوتی در ناجا بین دیپلم و فوق لیسانس ندیدم همه برابر و تمام پست ها مشترک
    سپاه هم خوب و بد داره سپاه کنار دست ما سرباز دیپلمش 24-48 بود . غذاشون هم از رستوران میگرفتن با فرمانده هم گل کوچیک بازی میکردن
    ولی ارتش انصافا دیپلم بیشتر جاها سخته ...
    بهترین فصل اعزام هم که بهمن و اسفند هست برای دیپلم چون میخورند به تعطیلات عید

در کل همه جا خوب و بد داره اما این که بگن بیا 2 متر چاه بکن بعد پر کن .شاید تو اموزشی چنین اتفاقی بیوفته... اما یگان ..عزیز اردوگاه شکنجه که نیست
    هر بیابون دره ای هم باشه بلاخره بازرسی داره

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من که سپاه افتادم . با داشتن کارت سبز بسیج باید برم برگه کفایت از اموزش رو بگیرم.یا همون کارت سبز کافیه
    برگ کفایت از اموزش رو باید از سپاه استان گرفت یا از سپاه شهر محل زندگیم میشه گرفت؟
    به کدوم قسمت سپاه باید مراجعه کنم وچه مدارکی با خودم ببرم تا برگه کفایت از اموزش رو بگیرم؟

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

برای پذیرش سپاه مدارک چی میخوان ؟ بدون داشتن برگ دوره تکمیلی هم میشه واسه سپاه پذیرش گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نه عزیز این جوری ها هم نیست من خودم با دیپلم افتادم ناجا
    به جرات میتونم بگم هیچ هیچ تفاوتی در ناجا بین دیپلم و فوق لیسانس ندیدم همه برابر و تمام پست ها مشترک
    سپاه هم خوب و بد داره سپاه کنار دست ما سرباز دیپلمش 24-48 بود . غذاشون هم از رستوران میگرفتن با فرمانده هم گل کوچیک بازی میکردن
    ولی ارتش انصافا دیپلم بیشتر جاها سخته ...
    بهترین فصل اعزام هم که بهمن و اسفند هست برای دیپلم چون میخورند به تعطیلات عید

در کل همه جا خوب و بد داره اما این که بگن بیا 2 متر چاه بکن بعد پر کن .شاید تو اموزشی چنین اتفاقی بیوفته... اما یگان ..عزیز اردوگاه شکنجه که نیست
    هر بیابون دره ای هم باشه بلاخره بازرسی داره
    در واقع هیچ موقعه تو آموزشی اینجور نیست نه تو یگان.
    توی یگان هر کاری بخوان با سربازا میکنن.من خودم دیدم با چشم خودم.موقعی که پذیرش میشدم اینقدر بد میگفتن که نگو و نپرس(خود سربازا میگفتن نه من!!!)
    طرف یک ساعت ماشین رو کرد عین آینه داشت تحویل کادری میداد بعد فرمانده اومد گفت گل با آب قاطی کن بریز رو ماشین، دوباره بعده اینکار بهش گفت حالا تمیزش کن.
    اینارو دیدم که میگم عزیز.

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

برای پذیرش سپاه مدارک چی میخوان ؟ بدون داشتن برگ دوره تکمیلی هم میشه واسه سپاه پذیرش گرفت ؟
    برگه سبز می خواد.
    آره میشه من خودم همین طوری پذیرش شدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )

یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش

دانشگاهی و تموم کرده بود ؟

کد نظام وظیفه رو چی بزنه ؟

ببخشید اگه سوال مربوط به اینجا نیس ولی دوستان اگه اطلاع دارن لطفا پاسوووووخ بدن ممنون

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در واقع هیچ موقعه تو آموزشی اینجور نیست نه تو یگان.
    توی یگان هر کاری بخوان با سربازا میکنن.من خودم دیدم با چشم خودم.موقعی که پذیرش میشدم اینقدر بد میگفتن که نگو و نپرس(خود سربازا میگفتن نه من!!!)
    طرف یک ساعت ماشین رو کرد عین آینه داشت تحویل کادری میداد بعد فرمانده اومد گفت گل با آب قاطی کن بریز رو ماشین، دوباره بعده اینکار بهش گفت حالا تمیزش کن.
    اینارو دیدم که میگم عزیز.
    همشهری حرف سرباز رو ولش کن حتما داشته تنبیه میشده بخاطر یه کاری که کرده
    شما که هنوز نه اموزشی رفتید و نه یگان بر چه اساسی این حرف رو میزنید ؟
    حالا خودتون میرید خدمت میفهمید وضعیت چطوره

تویه یگان هرکاری بخوان به سرباز میکنن ؟ مگه مفته برادر من اره اگه یه خطای کرده باشه بله تنبیه میکنن
    تو اموزشی مارو لخت کردن برای یه پوکه اما یگان کسی نمیتونست بی دلیل سرباز رو تنبیه کنه ....

11. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    برگه سفید رو از پلیس+10 گرفتم
    میخواستم بپرسم میتونم مدارک دوره تکمیلی رو به 4-5 جایی که سپاه سرباز میگیره همزمان بدم یا فقط به یک جا میشه تحویل داد؟
    ممنون
    کسی نمیدونه؟
    اصلا نمیدونم چکار کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •