تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1884 از 2199 اولاول ... 8841384178418341874188018811882188318841885188618871888189419341984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,831 به 18,840 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند نکته به نظرم رسید که بگم :
    1- مواظب این شرکت سیب سبز باشید چون سابقه اش که توی همین تاپیک هم هست زیاد جالب نیست. یه بار برای ثبت مودم ایرانسل توی شبکه مبین نت مبلغ زیادی گرفته بود.
    2- اما درمورد پارازیت، امواج مزاحم وجود دارن و هر وسیله ای ممکنه این امواج مزاحم را تولید کنه، اما تا اونجایی که سواد من جواب میده امواج با فرکانس های یکسان با هم تداخل پیدا می کنن اگر اینجوری بود که دور ما پر از امواج مختلفه و باید هم دیگه را تخریب می کردن. ممکن هستش که دستگاهی بدون مجوز از یه رنج فرکانسی خاص استفاده کنه یادمه قبلا خیلی از اپراتورهای موبایل از اشغال بودن محدوده فرکانسی خودشون تو بعضی از شهرها شکایت داشتن، ولی اون نوع پارازیتی که شما مد نظرتونه رنج فرکانسش بین 10 تا 12 گیگاهرتزه.
    و با فرکانس 3.5 وایمکس کاری نداره.

والله چه عرض کنم. سوای تجربه خودم که دیدم مواقع نبود این همراه مزاحم، مودم قویتر کار می‌کنه توی سایت ایرمکس هم دیدم که به وضوح نوشته که امواج مزاحم تاثیر داره. شاید تست کردن که گفتن. منظورم اینجاست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نکته که داخل سایت رسمی در مورد مزاحمت امواج الکترومغناطیس گفته هم می‌تونه مرجع خوبی باشه. متن عین خود سایت هست:

««چه مواردی در دریافت سیگنال مناسب موثر است؟
    مبنای فناوری وایمکس بر اساس امواج الکترومغناطیسی است در نتیجه، هر چه مودم وایمکس به محیط باز نزدیک‌تر باشد و از منابع ایجاد اختلال مانند یخچال، فریزر و ماکرویو دورتر باشد سیگنال قوی‌تری و کم‌نویزتری دریافت می‌کند.
    »»

با این حساب وقتی حتی اجاق مایکروویو بتونه تاثیر بد بذاره،‌ موارد مشابه که ذات مشابه دارن، هم می‌تونه تاثیر بذاره.
    این نکته رو هم نباید فراموش کرد که عزیزانی که اینجا نظر مخالف دادن، برای دلیل می‌گن که چون فرکانسها یکی نیست، پس تاثیر نداره. منطقاً حرف درستی هست اما اگه قرار بود اونجور تاثیر بذاره که دیگه تحت هیچ شرایط سیگنال نداشتیم و استفاده از وایمکس هم تعطیل می‌شد. چون فرکانسها یکی نیست،‌ فقط کمی تداخل و نویز ایجاد می‌شه که همون مقدار کم هم باعث می‌شه که مقداری قدرت و بخصوص کیفیت سیگنال افت کنه.

این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بعد از این همه سال چون هنوز جایی رسمی در این مورد تحقیق نکرده نمی‌شه دقیق گفت که موثر هست یا نیست. هر چی باشه این مشکل هم اختراع ایرانی‌ها هست.
    یا بماند هنوز بعد از این همه سال در مورد امواج موبایل هم رسمی و قطعی نمی‌شه نظر داد. یکی ثابت می‌کنه که سرطان‌زا هست و اون یکی می‌گه که نیست. یا می‌گن موبایل توی هواپیما اون رو چپه می‌کنه، ولی دیگران هم اعتراض می‌دن که پس چطور بیسیم خود هواپیما یا تلفنهای پولی داخل کابین همچین مشکلی رو ایجاد نمی‌کنه.
    اما به نظر منطقاً اگه همچین امواجی نباشه که خوب طبعاً وضعیت بهتر می‌شه،‌ حتی اگه تاثیر در حد سر سوزن باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

علامتی که کنار محل انتن هست علامت سیگنال وایمکسه و با علامت وای فای فرق میکنه

این قیسمتی از هلپ مودم هست که یکی از مشکلات پیدا نکردن شبکه وایمکس رو عدم اتصال انتن میدونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مگه این آنتن اضافی یه مورد آپشن نیست؟ یا مثل 9200 نصبش اجباری هست تا مودم بتونه کار بکنه. ولی کلاً معلوم شد که آنتن مصرف وایمکس داره و نه وای‌فای.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فرمایش شما متین.ولی اینم باید در نظر بگیری که مدل اوت دور اگه بارون بیاد برف بیاد رعد و برق بزنه باید خاموشش کنی.یه مثال برات میزنم.
    مثلا گوشه سمت راست بالای پنجره من آنتن دهی خیلی بهتری داره از بقیه جاهای خونه.خوب مودم هیچ مودمی رو نمیتونم بزنم اونجا ولی با یه آنتن مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم به راحتی انتن رو بزنم به شیشه پنجره.
    تازه این آنتنی که اسمش رو بردم چند بانده هست و برای 3g و چیزهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد و فقط مختص وایمکس نیست.
    اگه همچین آنتنی که چند بانده هست توی ایران گیر بیاد که واقعا خیلی خوبه.قیمتش هم خوبه 38.5 دلار هست.

راستش تجربه سالها استفاده از لوازم برقی نشون داده که حتی در مورد آنتن تلویزیونی هم می‌گن که موقع رعد و برق خاموشش کن و ازش مصرف نکن. اما خوب شانسی هست و تابحال که برای خودم یا دوست و آشنا هم موردی نبوده. بالاخره حساب کنید وقتی این همه آنتن فلزی روی پشت‌بومها هست، احتمال خوردن رعد و برق به آنتنی با سطح پلاستیکی کمتر هست.
    البته این رو هم بگم که توی اون سایت پکیج‌هایی برای حل قطعی و اساسی رعد و برق هم داره. تنها مشکل، دسترسی به اون اجناس و البته پرداخت هزینه هست.

در مورد این آنتن که انتخاب کردین هم شما یه جا اشتباه محاسباتی داشتین و آداپتور اتصال که خریدش اجباری هست رو منظور نکردین. یعنی باید حداقل حدود ۵۸ دلار بدین. اگه با آداپتور کیفیت بالا بگیرید که باید ۱۱۳ دلار بدید که با دلار ۳۰۰۰ حدود ۳۴۰ هزار تومن می‌شه که انصافاً برای عمده کاربران ایرانی بالا هست.

درضمن اگه قصد بیرون نصب کردن هست که بهتره از این آنتن استفاده کنید که بین ۲۰ تا ۲۵ دسیبل سیگنال رو بهتر می‌کنه. در مقایسه با انتخاب خودتون که بین ۳ تا ۵ دسیبل کارایی داره،‌ این انتخاب خیلی بهتری هست. البته این یکی قیمت استانداردش حدود ۲۵۰ دلار هست. ایکاش کسی به اینجور آنتن‌ها دسترسی داشت و می‌تونست تست کنه که چقدر می‌تونن باعث افزایش فاصله بین مودم و دکل آنتن بشن. شاید برای کسانی که وایمکس تنها راه باشه، پرداخت هزینه بالا هم بصرفه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والله چه عرض کنم. سوای تجربه خودم که دیدم مواقع نبود این همراه مزاحم، مودم قویتر کار می‌کنه توی سایت ایرمکس هم دیدم که به وضوح نوشته که امواج مزاحم تاثیر داره. شاید تست کردن که گفتن. منظورم اینجاست:

اما به نظر منطقاً اگه همچین امواجی نباشه که خوب طبعاً وضعیت بهتر می‌شه،‌ حتی اگه تاثیر در حد سر سوزن باشه.
    من موندم چرا اینا میرن سراغ فناوری های چرت و پرت.مثلا این همه خرجی که مبین نت کرد و Wimax رو توی 31 استان پوشش داد بجاش روی LTE کار میکرد بهتر نبود؟دیگه گوشی های هم مثل Nexus 5 از همه قابلیت هاش استفاده میکردیم.هر فناوری توی دنیا رو به اتمام بود اینا تازه میرن ازش استفاده میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد این آنتن که انتخاب کردین هم شما یه جا اشتباه محاسباتی داشتین و آداپتور اتصال که خریدش اجباری هست رو منظور نکردین. یعنی باید حداقل حدود ۵۸ دلار بدین. اگه با آداپتور کیفیت بالا بگیرید که باید ۱۱۳ دلار بدید که با دلار ۳۰۰۰ حدود ۳۴۰ هزار تومن می‌شه که انصافاً برای عمده کاربران ایرانی بالا هست.
    نه دوست عزیز اشتباه میکنی.توی قسمت آداپتور گزینه ی No adapter هم داره و خریدش اجباری نیست.و راحت توی ماشین و سفر و ... میتونی با خودت ببریش.من بیشتر به این دلیل انتخابش کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من موندم چرا اینا میرن سراغ فناوری های چرت و پرت.مثلا این همه خرجی که مبین نت کرد و Wimax رو توی 31 استان پوشش داد بجاش روی LTE کار میکرد بهتر نبود؟دیگه گوشی های هم مثل Nexus 5 از همه قابلیت هاش استفاده میکردیم.هر فناوری توی دنیا رو به اتمام بود اینا تازه میرن ازش استفاده میکنن.

مشکل اینجاست که متاسفانه همیشه تکنولوژی‌های قدیمی چون ارزونتر هست به ما ایرانی‌ها می‌رسه. اگه قرار باشه 4G LTE که تازه درست شده رو توی ایران اجرا کنن باید برن سراغ شرکتهای خارجی و بخاطر جدید بودن حتماً قیمتها هم بالا هست. بماند قضیه تحریم رو هم نمی‌شه فراموش کرد که شاید جلوی تهیه همچین تکنولوژی رو بگیره. یه حسن در LTE مقایسه با وایمکس امکان جابجایی راحتتر اون هست که برخلاف وایمکس سریعتر آنتن می‌گیره و مودم خیلی کوچیکتری هم داره. سرعت هم که راحت می‌تونه تا صد مگابیت بر ثانیه بالا بره که بماند طبق قوانین ایران، کاربران خونگی حتی اگه تجهیزات هم مهیا باشه، باز دسترسی بهش ندارن. یعنی توی ایران سوای مشکلات فنی، مشکلات قانونی هم داریم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه دوست عزیز اشتباه میکنی.توی قسمت آداپتور گزینه ی No adapter هم داره و خریدش اجباری نیست.و راحت توی ماشین و سفر و ... میتونی با خودت ببریش.من بیشتر به این دلیل انتخابش کردم
    من اون گزینه رو به این حساب گذاشتم که شاید گفتن کسی خودش قبلاً آداپتور رو داره و دیگه موقع خرید مجدد نخره. وگرنه توی سایتشون خوندم که یه چیزی باید بین آنتن و مودم باشه که بشه وصلش کرد. چون این آداپتور برخلاف عنوان رایج توی ایران شارژر برق نیست و منظورش Adapt یا تطبق دادن هست. توی این صفحه هم عکس یه مدلش هست که گفته برای اتصال بین آنتن و مودم مصرف داره.

ولی این مورد که گفتین می‌خواهید توی ماشین مصرف کنید هم جالب بود. چون اینجوری یه مبدل برق ماشین به ۲۲۰ ولت هم لازم می‌شه. فقط موندم موقع حرکت جابجایی بین دکلها چطور هست و آیا جواب می‌ده یا نه.
    Last edited by ninipc; 06-11-2013 at 15:26.

داره خودمونی میشه esmaeeljam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی ۲۵۶ نامحدود یا ۵۱۲ نامحدود نست کرده؟ من دانلود ندارم فقط برای وبگردی می خوام. اگه کسی میدونه بگه لطفا ممنونم.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

کسی ۲۵۶ نامحدود یا ۵۱۲ نامحدود نست کرده؟ من دانلود ندارم فقط برای وبگردی می خوام. اگه کسی میدونه بگه لطفا ممنونم.
    512 یک به ده رو که به هیچ وجه انتخاب نکنید، اما 512 اداری (1 به 4) وضعیتش برای من اینه:

تهران

لندن

10. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مگه این آنتن اضافی یه مورد آپشن نیست؟ یا مثل 9200 نصبش اجباری هست تا مودم بتونه کار بکنه. ولی کلاً معلوم شد که آنتن مصرف وایمکس داره و نه وای‌فای.
    مدل 9200 انتن وایمکس داخلی نداره و انتنش همین دو انتن خارجیش هست ولی 632 انتن داخلی داره و انتن بیرونی برای تقویت بیشتر هست

مثل خودروهای وارداتی که برای سود نامشروع بیشتر همون اول ایربگها رو حذف کردن شرکت های وایمکس ایران هم همین کار رو با انتن خارجی این مدل کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •