والله چه عرض کنم. سوای تجربه خودم که دیدم مواقع نبود این همراه مزاحم، مودم قویتر کار میکنه توی سایت ایرمکس هم دیدم که به وضوح نوشته که امواج مزاحم تاثیر داره. شاید تست کردن که گفتن. منظورم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نکته که داخل سایت رسمی در مورد مزاحمت امواج الکترومغناطیس گفته هم میتونه مرجع خوبی باشه. متن عین خود سایت هست:
««چه مواردی در دریافت سیگنال مناسب موثر است؟
مبنای فناوری وایمکس بر اساس امواج الکترومغناطیسی است در نتیجه، هر چه مودم وایمکس به محیط باز نزدیکتر باشد و از منابع ایجاد اختلال مانند یخچال، فریزر و ماکرویو دورتر باشد سیگنال قویتری و کمنویزتری دریافت میکند.»»
با این حساب وقتی حتی اجاق مایکروویو بتونه تاثیر بد بذاره، موارد مشابه که ذات مشابه دارن، هم میتونه تاثیر بذاره.
این نکته رو هم نباید فراموش کرد که عزیزانی که اینجا نظر مخالف دادن، برای دلیل میگن که چون فرکانسها یکی نیست، پس تاثیر نداره. منطقاً حرف درستی هست اما اگه قرار بود اونجور تاثیر بذاره که دیگه تحت هیچ شرایط سیگنال نداشتیم و استفاده از وایمکس هم تعطیل میشد. چون فرکانسها یکی نیست، فقط کمی تداخل و نویز ایجاد میشه که همون مقدار کم هم باعث میشه که مقداری قدرت و بخصوص کیفیت سیگنال افت کنه.
این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بعد از این همه سال چون هنوز جایی رسمی در این مورد تحقیق نکرده نمیشه دقیق گفت که موثر هست یا نیست. هر چی باشه این مشکل هم اختراع ایرانیها هست.
یا بماند هنوز بعد از این همه سال در مورد امواج موبایل هم رسمی و قطعی نمیشه نظر داد. یکی ثابت میکنه که سرطانزا هست و اون یکی میگه که نیست. یا میگن موبایل توی هواپیما اون رو چپه میکنه، ولی دیگران هم اعتراض میدن که پس چطور بیسیم خود هواپیما یا تلفنهای پولی داخل کابین همچین مشکلی رو ایجاد نمیکنه.
اما به نظر منطقاً اگه همچین امواجی نباشه که خوب طبعاً وضعیت بهتر میشه، حتی اگه تاثیر در حد سر سوزن باشه.