تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1884 از 3745 اولاول ... 884138417841834187418801881188218831884188518861887188818941934198423842884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,831 به 18,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام دوستان من باید چظوری از اسیاتک تخلیه کنم استان فارس هستم تماس گرفتم 07118314330 اینرتنت مستقیم از خودشان گرفتم حالا که زنگ میرنم بهشون میگه با داخلی 178 بگیر اما هر چی داخلی 178 میگیرم کسی بر نمی دارد تا بخوام بگم تخیله کن برام دوستان چکار کنم
    من تو خود آسیاتک عضوم.(باید عضو بشی سایت رسمی آسیاتک بشی و بهت یوزر و پسوورد میده.البته برای تخلیه با دونستن رمز اینترنتت که خود شرکت بهت داده و تو کانفیگ مودم استفاده کردی هم میتونی اقدام کنی)وقتی تو صفحه کاربریم میرم گزینه ای داره تو مایه های جمع آوری یا تخلیه پورت.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام به دوستان

سرعت اینجا تو ماه رمضون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حضوری باید تشریف ببرید و فرم پر کنید + کپی کارت ملی
    داخلی 666 هم تست کنید
    والله الان زنگ زدم بر نمیدارد من شهرستان هستم نمیتوانم حضوری برم شیراز به نظر شما باید شکایت کنم داخل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي

6. این کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

تف به شرف آسیادزد.هر 4 روز یکبار سرعتم از کیلوبایت به بایت تبدیل میشه .از صبح تا حالا سرعتم در حد بایت بوده!

8. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والله الان زنگ زدم بر نمیدارد من شهرستان هستم نمیتوانم حضوری برم شیراز به نظر شما باید شکایت کنم داخل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
    الان که دیگه نیستن تا ساعت4:30 هستن
    به نمایندگی شهرستانتون مراجعه کنید

10. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من که گفتم داداش برو تو سایت آسیا تک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش از قسمت بالای صفحه برو روی امور مشترکین از کادری که باز میشه باز برو روی امور مشترکین در صفحه ای که میاد گزینه دسترسی سریع به سرویسها رو انتخاب کن بعد یک صفحای میاد که ازت نام کاربری و رمز عبور میخواهد که نام کاربریت همون شماره تلفنت هست که روش اینترنت داری که اولش باید کد شهرتون رو بدون صفر وارد کنی و رمز عبور هم همونی هست که روز اول خود آسیاتک بهت داده و باهاش مودمتو کانفیگ کردی.بعد وارد اکانتت میشی که مشخصات سرویستو میبینی.از سمت راست گزینه صفحات پرکاربرد رو انتخاب کن و بعد از صفحه ای که میاد پایین ترین گزینه سمت راست گزینه اعلام جمع آوری است که میتونی اونجا درخواستت رو بدی و سریعا پیگیری میشه.تو هر کدوم از مراحل مشکل داشتی بگو در خدمتت هستیم.

12. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان که دیگه نیستن تا ساعت4:30 هستن
    به نمایندگی شهرستانتون مراجعه کنید
    نمایندگی شهر ما فقط برای کسی کار میکنه که تنها مستقیم از خودش اینترنت گرفته باشه نه با شماره تماس با شیراز بعد از اینکه باور کنید از ساعت 11 تا ساعت 5 بعد ازظهر 40 بار زنگ زدم بر نمی دارند فکر کنم آسیاتک تخلیه زیاد داشته شیوه جدید برای این که دیگه کسی تخلیه نکنه
    Last edited by mohammad_reza0; 13-07-2014 at 18:40.

14. این کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که گفتم داداش برو تو سایت آسیا تک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش از قسمت بالای صفحه برو روی امور مشترکین از کادری که باز میشه باز برو روی امور مشترکین در صفحه ای که میاد گزینه دسترسی سریع به سرویسها رو انتخاب کن بعد یک صفحای میاد که ازت نام کاربری و رمز عبور میخواهد که نام کاربریت همون شماره تلفنت هست که روش اینترنت داری که اولش باید کد شهرتون رو بدون صفر وارد کنی و رمز عبور هم همونی هست که روز اول خود آسیاتک بهت داده و باهاش مودمتو کانفیگ کردی.بعد وارد اکانتت میشی که مشخصات سرویستو میبینی.از سمت راست گزینه صفحات پرکاربرد رو انتخاب کن و بعد از صفحه ای که میاد پایین ترین گزینه سمت راست گزینه اعلام جمع آوری است که میتونی اونجا درخواستت رو بدی و سریعا پیگیری میشه.تو هر کدوم از مراحل مشکل داشتی بگو در خدمتت هستیم.
    تشکر دوست عزیز رمز اول بلد نیستم یعنی عوض اش کردم الان فراموش کردم

16. این کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از این طریق پیگیری نمیشه

18. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سرعت دانلود شبانه آسیاتک چجوریه ؟

سرعت روزانش چجوریه ؟

ارزش داره که از آسیاتک بگیرم ؟

20. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •