بله اینترنت رو روی تلفن ثابت میده اما خود تلفن رو نمیدونم
تو شهر کا که خط ریخته 50 تومن بده بگیر 10 تام بخوای میدن! خونه خودمون 4 تا خط داره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله اینترنت رو روی تلفن ثابت میده اما خود تلفن رو نمیدونم
تو شهر کا که خط ریخته 50 تومن بده بگیر 10 تام بخوای میدن! خونه خودمون 4 تا خط داره!
منطقه ما خط 5 هست
50 تومن دادم مخابرات میگه که خیابون شما کابل خالی نداریمباید 1 سال وایسی
نمیدونم چیکا کنم
الان یه هفته ای هست که کلا نت مخابرات ترکیده .
حتی اندیشه پورت مخابرات
سرعت دانلود از سرورهای خارج از ایران فجیع شده.
معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن .
به تمام اپراتورهای اندیشه هم اینو یاد دادن که بگن .
"مشکل از سمت مخابراته. بهشون گفتیم درست کنن ولی هنوز اقدام نکردن"
![]()
چیزی عجیب و نادر 256 نامحدود 1 به 10 خط 5 ( اندیشه )
![]()
داداش نامحدود رو راضی ای؟من خجمی گرفتم نمیدونم چرا ایندقدر زود حجمم تموم میشه!
دانلود رایگانش عالیه شبی 2 تا 3 گیگ میگیرم والی تو این بازه سه ماهه بیشتر از 30 تومن حجم خریدم
نامحدود شاتل چطوره؟تا چند گییگ محدودیت داره؟سرعتت190 کیلوبیته؟یا کیلوبایت؟
سوال دیگه اینکه مثل این محدود شبا راحت دانلود نمیشه کرد دیگه؟ینی بازه رایگان نداره؟
Last edited by silver123; 30-12-2013 at 00:44.
اره نامحدود عالیه چون حجمی بگیری تا ماهت تموم بشه بالای40 تومن باید هزینه کنی سرعت 128 نامحدود رو100 فیکس هست.(تو این تست ک ر ی و وصل بود تو نمودار 184نشون میده..درباره محدودیت هم دقیقاا نمیتونی متوجه بشی چند گیگ میتونی دانلود کنی و حتی پشتیبانی هم چیزی نمیگه! اما دانلودت درحد متعادل باشه محدود نمیشی
درساعات رایگان سرعت پایین میاد از 1به بعد میشه 30-35 !
اما واسه من که خیلی دانلودی نیستم خوبه و نسبت به بقیه isp ها که بودم خوبه
وضع نت دوستان خوبه ماشااللهیا اینکه همه نتاتون قطعه نمی تونید به تایپک سر بزنید
تایپک امروز رفته بود صفحه ی قبل
بگذریم :
پورت لعنتی مخابرات-اندیشه 256 نامحدود
معلوم نیست چه جونی دارن می کنن . امروز صبح عادی بود ولی بعد از ظهر مودم روشن کردم کانکت نمی شد. بعد دو ساعت و در آوردن پدر مودم(بالاخره به نت جهانی شرف یاب شدیم
)
پشتیبانی با کمال پررویی میگه چندین بار روشن و خاموش کن ، درست میشه. مشکل مخابراته ، به ما مربوط نی (آخه دشنام رکیک شما و مخابرات تو استان گیلان که ... به هم دوختست چرا چرت میگی) حال کردی خود سانسوری رو
اصلا پیج باز نمی شد .دیدم دان استریم اومده رو 10( یعنی نویز شدید ) ولی سرعت دانلود از سرور داخلی 250 هستبعد پشتیبانی میگه نویز داری به ما مربوط نی (والا چه .... رو کردن پشتیبانی)
الانم سرعت برگشته به حالت قبلی ولی دان هنوز 10 هست
من مطمئنم که نویز از طرف من نیست و اینا دارن یه جونی می کنن.یه نصف روز دکل فشار قوی که کنار خونمون که نزدن. هوا هم که آفتابیه و از طوفان کاترینا و .... هم خبری نیست
قبلا یه تایپک در مورد نویز بود. چی شد؟ هر چی میگردم پیداش نمی کنم![]()
Last edited by TimeWarp; 30-12-2013 at 01:43.
سرعت منم عادی شده 256 نا محدود 30 هستش
سرعت من قبلا 60 بود ، الان از 40 بالاتر نمیره. ک... شای بی ....س (بلانسبت حُضار) به جای اینکه هر روز بهتر شه دارن از همینم میزنن. همه چی زیر سر این اندیشه درپیته![]()
Last edited by TimeWarp; 30-12-2013 at 13:32.
ممنونم از راهنماییت...فردا دورم تموم میشه زنگ زدم تغییر سرویس دادم به نامحدود!گمونم همونجور که تو سایت زده هر ماه 9 گیگ با سرعت بالا بهت سرویس میدن و بعدش سرعت میاد رو 16 کیلوبایت بر ثانیه...دیگه دانلود نمیشه کرد ولی خب حداقل دیگه دغدغه تموم شدن شارژ ندارم!
منم تو این چندسال اندیشه و نوین نت(های وب) و ضحی کیش و کادوس رو تست کردماون موقع اندیشه عالی بود و قیمتاشم عالی تر حیف قدرشو ندونستم!ولی شاتل الان خوبه با این تفاوت که دارم دوبرابر قیمت اندیشه هزینه میکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)