تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1884 از 2014 اولاول ... 8841384178418341874188018811882188318841885188618871888189419341984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,831 به 18,840 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپولیس دیروز تمرین کرد، امروز استراحت
    01 خرداد 1388 ساعت 11:30

کانون هواداران پرسپولیس : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران روز گذشته یک جلسه تمرین سبک برگزار کردند و با تصمیم کادر فنی امروز به استراحت خواهند پرداخت.
    بعد از پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که به صدرنشینی این تیم در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شد، بازیکنان این تیم روز گذشته (پنجشنبه) یک جلسه تمرین سبک برگزار کردند و با تصمیم وینگادا امروز(جمعه) به استراحت پرداختند.
    گفتنی است؛ تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا(شنبه) مجددا تمرینات خود را در زمین چمن ورزشگاه خیرالعمل برگزار خواهند کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برای پذیرایی از بنیاد کار؛ جلسه ستاد آسیایی پرسپولیس شنبه برگزار می شود

کانون هواداران پرسپولیس : ستاد ویژه بازی های آسیایی باشگاه پرسپولیس تهران برای میزبانی مناسب از تیم بنیاد کار روز شنبه برگزار می شود.
    ستاد ویژه مسابقات آسیایی باشگاه پرسپولیس تهران برای تصمیم گیری چگونگی از میزبانی از تیم بنیاد کار برگزار می شود و تصمیمات لازم را اتخاذ می کند. تیم فوتبال پرسپولیس تهران که بعد از پیروزی مقابل تیم الشباب عربستان موفق شد صدرنشین شود باید روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم بنیادکار برود و به همین منظور مسئولان این باشگاه باید خود را برای میزبانی از بنیاد کار ازبکستان آماده کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده؛ هر روز با پنج بازیکن پرسپولیس تسویه حساب می شود

کانون هواداران پرسپولیس : از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده هر روز با پنج بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران تسویه حساب مالی انجام خواهد شد.
    با توجه به پایان مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا و بازی های لیگ برتر با تصمیم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از روز شنبه تا پنجشنبه هفته آینده هر روز با پنج بازیکن این تیم تسویه حساب مالی انجام خواهد شد. محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا هر روز نام پنج بازیکن را برای دریافت مطالبات اعلام خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نیکبخت واحدی: بازی ملی برایم مهم نیست!

کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: وقتی درهای تیم ملی برای هر بازیکن بی سابقه و مصدوم و بازی نکرده ای باز است من دیگر هیچ حرفی ندارم و انتظار هم ندارم که به این تیم دعوت شوم.
    علیرضا نیکبخت واحدی در گفت وگویی عنوان کرد: بازیکنی که هیچ سابقه ای در تیم ملی ندارد، دعوت می شود. بازیکنی که یک سال است مصدوم بوده و حتی یک بازی هم نداشته، دعوت می شود. تیم ملی شده جایی که علاقه مندان به فوتبال هم می توانند آنجا بازی کنند و دراین شرایط بازیکنی مثل من دیگر برایش مهم نیست که به تیم ملی دعوت می شود یا نه.
    وی ادامه داد: ترجیح می دهم دیگر درباره تیم ملی حرف نزنم. سکوت کردن دراین شرایط بهتر از هر کاری است و من هم اکنون دیگر در این باره حرف نمی زنم.

نیکبخت واحدی خاطرنشان کرد: هم اکنون فقط به پرسپولیس فکر می کنم و با توجه به این که به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعدی صعود کرده ایم، شانس مان برای رسیدن به جمع تیم های پایانی بسیار بالاتر رفته است.
    هافبک پرسپولیس گفت: دوست دارم در مراحل بعدی به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب قرار بگیرم، چون بیرون ماندن و روی نیمکت نشستن به مراتب سخت تر از بازی کردن است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پژمان نوری: مسیر قهرمانی برای پرسپولیس هموار شد

کانون هواداران پرسپولیس : هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: صدرنشینی پرسپولیس را باید به فال نیک گرفت، چون حالا مسیر بسیار هموارتری برای رسیدن به فینال داریم.
    پژمان نوری در گفت وگویی عنوان کرد: تیم الشباب بازی بسیار خوبی مقابل ما در ورزشگاه آزادی برگزار کرد و حتی موقعیت های خوبی هم داشت، ولی در نهایت این ما بودیم که حرفه ای تر بازی کردیم و توانستیم پیروز شویم. فکر می کنم پرسپولیس نشان داد که اگر گرفتار مشکلات داخلی نمی شد حتی می توانست در لیگ برتر هم مانند لیگ قهرمانان آسیا نتیجه بگیرد.

وی ادامه داد: حالا باید در تهران با بنیادکار بازی کنیم که به مراتب حرف بهتری نسبت به تیم الاتحاد است اما نباید آنها را دست کم بگیریم.
    نوری خاطرنشان کرد: امیدوارم برای دیدار مقابل بنیادکار 100 هزار تماشاگر به استادیوم آزادی بیایند و با تشویق تیم محبوب خود باعث صعود تیم به مرحله بعدی شوند و نگذارند مثل دیدار مقابل الشباب عده ای از آنها سو استفاده کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

علیرضا حقیقی: تيم اول و آخرم پرسپوليس است

کانون هواداران پرسپولیس : علیرضا حقيقي در گفت و گویی، گفت: متاسفانه در تمرين آخر قبل از بازي با الشباب به شدت از ناحيه مچ پاي چپ به طوري مصدوم شدم و احساس درد مي کنم.
    وي افزود: نمي دانم چه زماني بهبودي خود را بدست مي آورم اما اميدوارم زير نظر دکتر زرينه هرچه زودتر شرايط بازي و تمرين را پيدا کرده و بتوانم مجدد در خدمت پرسپوليس باشم.
    گلر پرسپوليس تصريح کرد: ما خوشبختانه به رغم اين که در نيمه اول مقابل الشباب بازي خوبي انجام نداديم اما به موقع به گل رسيديم و توانستيم در نيمه دوم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
    حقيقي گفت: اميدوارم بتوانيم با يک بازي بسيار خوب و حساب شده تيم بنيادکار را با شکست بدرقه کرده و به دور بعد برسيم. قطعا تيمي که تا به اين مرحله صعود کرده استحقاق آن را داشته و ما بايد مراقب باشيم تا اسير تيم حريف نشويم.

وي در خصوص شايعه جدايي از پرسپوليس خاطرنشان کرد: 10 سال است براي پرسپوليس بازي مي کنم. من 4، 5 پيشنهاد خوب دارم اما با اين که بازيکن آزاد هستم اما تيم اول و آخرم پرسپوليس است.
    گلر پرسپوليس افزود: هنوز هيچ مذاکره اي با من نشده است. تمام فکر و ذکرم را براي بدست آوردن سلامتي و بازي بنيادکار معطوف کرده ام تا بتوانم به ميدان رفته و در صعود پرسپوليس سهيم باشم.
    حقيقي گفت: ما بازيکنان بزرگ و باتجربه اي داريم. اميدوارم در مقابل بنيادکار بتوانيم با يک نمايش خوب فوتبالي ، حريف را شکست دهيم. از هواداران که سرمايه تيم هستند هم مي خواهم که در اين بازي ما را تنها نگذارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هادی نوروزی: قول می دهم به بنیادکار گل بزنم

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم پرسپولیس گفت: در صورتی که مقابل بنیادکار بازی کنم، قول می دهم گلزنی کنم.
    هادی نوروزی در گفت و گویی، گفت: ما در نیمه اول به دلیل گرمی هوا نتوانستیم بازی خوبی انجام دهیم و شرایط طوری رقم خورد که بازیکنان از لحاظ بدنی و دوندگی کم آورده بودند.
    وی افزود: ما در بین دو نیمه هم قسم شدیم که الشباب را شکست داده و دل هواداران را شاد کنیم. به موقع گلزنی کردیم و تیم الشباب که برای دفاع آمده بود برای جبران جلو کشید و ما موقعیت داشتیم که استفاده نکردیم.
    مهاجم پرسپولیس تصریح کرد: تیم ما خیلی بهتر از حریف کار کرد و مزد تلاش خود را گرفت. ما می توانستیم بیش از یک گل به حریف بزنیم اما بی دقتی و بدشانسی باعث شد که با یک گل برنده شویم.

نوروزی گفت: الشبابی ها خیلی خشن بازی می کردند. تیم ما وقت کشی نمی کرد و به خاطر خشونت تیم حریف بود که بچه ها مصدوم می شدند.
    وی با اشاره به بازی با بنیادکار خاطرنشان کرد: موفق شدیم با شکست الشباب، بازی با بنیادکار را هم میزبان باشیم. پرسپولیس آن قدر قدرتمند است که به هیچ تیمی در تهران باج ندهد، پس ما پیروز خواهیم شد.
    مهاجم پرسپولیس افزود: تمام تلاش بازیکنان و کادر فنی این است که بتوانیم با موفقیت این مراحل را پشت سرگذاشته و به قهرمانی آسیا برسیم. ما این پتانسیل را داریم و می توانیم با یک دلی به آن برسیم.
    نوروزی گفت: قطعا بازی با بنیادکار سخت است. ما باید از شرایط میزبانی به نحو احسن استفاده کرده و به پیروزی برسیم. نمی دانم در ترکیب هستم یا نه اما اگر به صلاح دید کادر فنی بازی کنم، قول می دهم گلزنی کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پيشنهاد بازگشت به سرمربي اسبق پرسپوليس؛ پروين چراغ سبز نشان داد

کانون هواداران پرسپولیس : در حاليکه از مدتها قبل بحث بازگشت علي پروين به مجموعه پرسپوليس مطرح بود، مديرعامل اين باشگاه مذکراتي را با اين چهره انجام داد.
    علي پروين که برخي نزديکانش مدعي اند قصد بازگشت به پرسپوليس را ندارد به انصاريفرد چراغ سبزنشان داده است.
    مديرعامل پرسپوليس اخيراً مذاکره اي تلفني با پروين داشته است.
    انصاريفرد با تاييد اين خبر مي گويد:"آقاي پروين به پيشنهاد ما پاسخ منفي نداده اما خواستار مشخص شدن جايگاه خود در پرسپوليس است و ما نيز پس از طراحي جايگاه آقاي پروين، مقدمات بازگشت ايشان را فراهم مي کنيم."
    لازم به ذکراست که پروين احتمالاً با عنوان عضوي ازهيات مديره به پرسپوليس برمي گردد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

معاون سازمان خصوصی سازی : پرسپولیس و استقلال با استفاده از برند واگذار می شوند

کانون هواداران پرسپولیس : سید مهدی عقدایی، امروز در گفتگویی گفت: این دو باشگاه در برنامه خصوصی سازی سازمان قرار گرفته و در قانون بودجه سال 88 كل كشور در فهرست درجه نخست قرار گرفته و سازمان، موظف به واگذاری این دو باشگاه است.
    معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی، با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر واگذاری این دو باشگاه به هواداران گفت: این موضوع در قانون هم پیش بینی شده است كه برخی از شركت ها از طریق مذاكره، قابل واگذاری است.
    عقدایی اعلام كرد: در كارگروهی كه با حضور رئیس سازمان تربیت بدنی تشكیل شده است، مسائل این دو باشگاه بررسی و در نهایت با مطرح شدن در هیئت واگذاری، این دو باشگاه به متقاضیان واگذار خواهد شد.

معاون سازمان خصوصی سازی، درباره سودده نبودن این دو باشگاه نیز گفت: این موضوع هم بررسی خواهد شد و از طریق مذاكره با هواداران، این دو باشگاه واگذار خواهند شد.
    عقدایی خاطرنشان كرد: استقلال و پرسپولیس دارای یك برند هستند و این برند با ارزش است، البته در سال 83 برای برند پرسپولیس، یك قیمت گذاری انجام شد، ولی باید بر اساس صورت حساب های مالی جدید، قیمت گذاری دوباره صورت گیرد و بر همین اساس، واگذاری انجام شود.
    معاون سازمان خصوصی سازی تاكید كرد: بدهی های این دو باشگاه، صورت حساب ها و همچنین قراردادهای این دو باشگاه از دیگر عوامل اثرگذار در تعیین قیمت دو باشگاه هستند.
    عقدایی تصریح كرد: دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، به صورت شركت قیمت گذاری خواهند شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

براي نظارت ديدار پرسپوليس و بنيادكار؛ سوزوكي دوشنبه به تهران مي‌آيد

کانون هواداران پرسپولیس : توكاكي سوزوكي رئيس بخش ليگ حرفه‌اي كنفدراسيون آسيا و نائب رئيس كميته ليگ حرفه‌اي اين قاره براي نظارت ديدار پرسپوليس و بنيادكار 4 خرداد به ايران خواهد آمد.
    اين ديدار چهارشنبه 6 خرداد و از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار خواهد شد و سوزوكي براي نظارت اين ديدار به تهران خواهد آمد.
    مازن رمضان به عنوان ناظر AFC اين ديدار را نظارت خواهد كرد و سوزوكي به عنوان ناظر ويژه در اين مسابقه حضور خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •