تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1883 از 3347 اولاول ... 883138317831833187318791880188118821883188418851886188718931933198323832883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,821 به 18,830 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود.دوستان این مودم چطور هست چون قیمتش مناسب هست(210تومن) و 4gهست.فرکانس هاش به ایرانسل میخوره؟ امکاناتش چی
    4G مودم همراه مدل 754S SIERRA

مدل دیگری پیشنهاد دارید.4g و wifi باشه و ترجیحا رومیزی باشه یعنی باتری نخوره با قیمت مناسب

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود.دوستان این مودم چطور هست چون قیمتش مناسب هست(210تومن) و 4gهست.فرکانس هاش به ایرانسل میخوره؟ امکاناتش چی

مدل دیگری پیشنهاد دارید.4g و wifi باشه و ترجیحا رومیزی باشه یعنی باتری نخوره با قیمت مناسب
    این اصلا فرکانس 1800 رو نداره و با 4 جی ایرانسل سازگاری نداره
    جالب اینجاست که این مدل اگر به تری جی وصل بشه بالاش ۴ جی می نویسه
    Last edited by ak313; 27-01-2016 at 07:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

e3372. به همراه روتر mr3020
    اگر بیرون خونه استفاده زیادی نداری شک نکن. بهترین گزینس

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگر بیرون خونه استفاده زیادی نداری شک نکن. بهترین گزینس
    سلام

دوستان تا 280 چه مودمی خوب هست؟ نمیخوام بیشتر هزینه کنم
    مودم لاک شده ی خود ایرانسل میشه انلاک کرد؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

دوستان تا 280 چه مودمی خوب هست؟ نمیخوام بیشتر هزینه کنم
    مودم لاک شده ی خود ایرانسل میشه انلاک کرد؟
    سلام
    MF910 مدل خیلی خوبیه و قیمتش هم 250 هست wifi هم داره 4g هم هست ولی از مودم های ایرانسل تنها مدلی که آنلاک میشه e3372 هست و برای بقیه از جمله MF910 هنوز روش آنلاک شدن نیومده

7. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    MF910 مدل خیلی خوبیه و قیمتش هم 250 هست wifi هم داره 4g هم هست ولی از مودم های ایرانسل تنها مدلی که آنلاک میشه e3372 هست و برای بقیه از جمله MF910 هنوز روش آنلاک شدن نیومده

مودم MF910 و LH92 پیشنهاد میکنید
    یا مودم GNet GM-1504G
    و یا ترکیب مودم یو اس بی با روتر که دوستمون گفت

من نظرم روی lh92 هست اما مطمئنا بزودی با ورود اپراتورای دیگه به بازار احتمالش هست طرحای بهتری از بقیه اپراتورا بیاد و نتونم استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

7 ایرانسل و ..

همانطوری که دوستان قبلا هم گفته بودند دزدی ایرانسل برای همه در بسته نامحدود 500 تومنی اثبات شده. این شرکت بعد از اینکه شما بسته خریدی بعد از چند دقیقه میاد اجازه رجیستر شدن به شبکه رو روی اون شماره می بنده و شما دیگه نمی تونی استفاده کنی و احتمالا شما فکر می کنی چقدر بد شانس بودم و آنتنم پرید یا مودم ایراد داره. اما اشتباه نکنید نه شبکه مشکل داره نه مودم شما، فقط یک سیاست کثیف پشتشه شما نمی تونی با اون شماره رجیستر بشی.
    من خودم دو تا مودم دارم. E3372 و e5372 روی 5372 بسته گرفتم و بعد از چند دقیقه با no service مواجه شدم اما مودم دیگه سیگنال قویش باقی بود حتی سیم کارتم روی اون 3372 انداختم و اون هم نوشت no service دوباره سیم رو عوض کردم و سیگنال فول بود.
    مخلص کلام ایرانسل احتمالا عمدا توی شبکه اجازه رجیستر شدن به سیم هایی که بسته نامحدود نیم ساعت می خرن و سرعت نسبتا خوبی دارن نمیده.
    500 تومن ارزش نداره اما اثبات بی آبرویی ایرانسل ارزش داره که بشینم تایپ کنم و منتشر کنم اتفاقا همین پست رو هم برای پشتیبانی ایرانسل می فرستم.
    اینم یه فیلم کوتاه از وضعیت دو مودم و دو سیم کارت
    سیم کارت بسته نیم ساعته بی سرویس و سیم کارت دیگه آنتن فول داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by ak313; 27-01-2016 at 12:55.

10. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان فرق گوشی با مودم 4g همراه چیه ؟
    پایداری و سرعت مودم با گوشی خیلی تفاوت داره ؟
    مثلا با 300 تومن بهتر نیست یک گوشی 4g خرید و به عنوان مودم استفاده کرد ؟ هم مشکل نداشتن ussd مودم های ارزون قیمت رو نداره و هم میشه با نرم افزار my irancell به راحتی بسته اینترنت خرید
    این ایده ای بود که من تابستون امسال پیش از خرید مودم E3372 ایرانسل داشتم و دو گوشی هووای(Y550 و G620s) که تنها گوشی های زیر 400 تومان با امکان 4G بودند را در نظر گرفته بودم اما پس از بررسی های مختلف به این نتیجه رسیدم با آن که این دو گوشی سخت افزار و قیمت کاملا مناسبی دارند(اولی 330 هزار تومان و دومی 370 هزارتومان) و خیلی جاها برای چک کردن ایمیل یا یک وبگردی ساده برای خواندن خبر یا یافتن چیزی کاملا کاربردی است و یا حتی اگر اهل بازی باشید اغلب بازی ها امکان اجرا روی این دو گوشی را دارند و شما را از روشن کردن لپ تاپ یا رایانه رومیزی بی نیاز می کنند اما استفاده از آنها به عنوان مودم در حالت هات اسپات یا با کابل یو اس بی خیلی زود باتری را فرسوده و از کار می اندازد. از طرفی در گوشی ها با توجه به اینکه در فاصله نزدیک به سر و صورت مورد استفاده قرار می گیرند برای کاهش تشعشعات زیان بار آنتن دهی در سقف خاصی محدود می شود(این موضوع را به صورت تجربی دریافتم و آن وقتی بود که دسترسی به شبکه 4G را در یک نقطه با مودم E3372 و گوشی گلکسی S6 مقایسه کردم). همین داستان موجب شد از خرید گوشی به جای مودم منصرف شوم و سر وقت مودم E3372 بروم که حتی در جایی که گوشی ها قادر به اتصال به نسل سه و چهار نیستند براحتی به شبکه وصل می شود و سرعت خوبی را در اختیار می گذارد. در هفت ماهی که از این مودم استفاده کرده ام تقریبا هیچ جا(از طبقات منفی یک ساختمان ها تا طبقات بالایی) عدم دسترسی نداشته ام و از طرفی حتی با یک یا دو آنتن هم همیشه سرعت خیلی خوب داشته ام.

12. 13 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همانطوری که دوستان قبلا هم گفته بودند دزدی ایرانسل برای همه در بسته نامحدود 500 تومنی اثبات شده. این شرکت بعد از اینکه شما بسته خریدی بعد از چند دقیقه میاد اجازه رجیستر شدن به شبکه رو روی اون شماره می بنده و شما دیگه نمی تونی استفاده کنی و احتمالا شما فکر می کنی چقدر بد شانس بودم و آنتنم پرید یا مودم ایراد داره. اما اشتباه نکنید نه شبکه مشکل داره نه مودم شما، فقط یک سیاست کثیف پشتشه شما نمی تونی با اون شماره رجیستر بشی.
    من خودم دو تا مودم دارم. E3372 و e5372 روی 5372 بسته گرفتم و بعد از چند دقیقه با no service مواجه شدم اما مودم دیگه سیگنال قویش باقی بود حتی سیم کارتم روی اون 3372 انداختم و اون هم نوشت no service دوباره سیم رو عوض کردم و سیگنال فول بود.
    مخلص کلام ایرانسل احتمالا عمدا توی شبکه اجازه رجیستر شدن به سیم هایی که بسته نامحدود نیم ساعت می خرن و سرعت نسبتا خوبی دارن نمیده.
    500 تومن ارزش نداره اما اثبات بی آبرویی ایرانسل ارزش داره که بشینم تایپ کنم و منتشر کنم اتفاقا همین پست رو هم برای پشتیبانی ایرانسل می فرستم.
    اینم یه فیلم کوتاه از وضعیت دو مودم و دو سیم کارت
    سیم کارت بسته نیم ساعته بی سرویس و سیم کارت دیگه آنتن فول داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مساله 500 تومن نیست مساله عدم صداقت یک شرکت مثل ایرانسله. اینم بار اول نیست نه برای من نه برای بقیه کاربرها

14. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هفته گذشته در دو روز دو تا بسته نیم ساعته فعال کردم بعد از sms فعالسازی بسته منم استفاده کردم. در کمال تعجب بجای اینکه از بسته کم کنه مستقیم از شارژ اصلیم کم کرد و حسابم خالی شد.
    1هفته هست که این موضوع رو به 700 اطلاع دادم و هنوز زنگی نزدن برای پیگیری موضوع و برگردادن شارژ. از بسته هم در نهایت نتونستم استفاده کنم.

16. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •