تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1883 از 2199 اولاول ... 8831383178318331873187918801881188218831884188518861887189319331983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,821 به 18,830 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بحث این انتن ها هر سال یکی دوبار مطرح میشه ولی مطمئن باشید تقریبا چنین انتنی تو ایران نیست
    فکر کنم همین شرکت مذکور هم یه مدت یکی دو سال پیش می فروخت بعد یه مدت ادعا کرد که انتن هاش فقط برای افزایش برد وای فای مودم هست نه وایمکس. در حالی که تو توضیحات هلپ مودم 632 تایید شده که ورودی انتن برای بهبود سیگنال وایمکس است

مودم 632 ورودی برای انتن رو داره چیزی که هیچوقت از طرف دو اپراتور وارد نشد (شایعه بود اوایل یه تعداد وارد کرده بودن)

البته چون این مودم شرکت هواوی فقط برای ایران نبود وبعضا تو نت های خارجی می تونید تبلیغ فروش انتنش رو ببینید

راستش الان دفترچه 632w که فکر کنم بحث سر اون هست (نه 632 که کله‌قندی هست) رو دیدم و متاسفانه ننوشته که دقیق اون آنتن اضافه برای چی هست. اما با توجه به مواردی که توی سایتهای خارجی می‌فروشن، به نظر جز برای وایمکس مصرف دیگه‌ای نداره و مال وای‌فای نیست. چه انتخابهای عالی و وسوسه‌انگیزی هم داره. مثلاً یه مدل آنتن می‌تونه ۲۵ دسیبل سیگنال رو تقویت کنه که برای بدترین اوضاع هم می‌تونه معجزه کنه. همچین آنتنهایی برای اونهایی که حاشیه‌نشین و خارج مناطق تحت پوشش هستن‌، می‌تونه خیلی باارزش باشه. منتهی خوب قیمتهای چند صد دلاری رو هم باید در نظر گرفت.
    توی این سایت لیست شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد پیدا شدنش توی ایران راستش یه شرکت چند تا تبلیغ کرده که آنتن مودم وایمکس می‌فروشه، منتهی دقیق نگفته که واقعاً مال وایمکس هست یا مال وای‌فای. چون توی آگهی مدام از وایرلس گفته، خیلی نمی‌شه مطمئن بود. توی گوگل بگردین راحت پیداش می‌کنید. اگه کسی حوصله داشت می‌تونه در موردش تحقیق کنه.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد اون آنتن‌ها تحقیق که می‌کردم سایت ایرمکس تلکام رو دیدم که خدمات اینترنت بیسیم می‌ده، منتهی با فرکانس بالاتر از وایمکس. یکی از محاسنی که اسم برده (گزینه سوم توی صفحه آشنایی سایت) عدم تاثیر موجودی هست که تابحال توی این فوروم در موردش سربسته حرف زدم، چون نمی‌دونم با قوانین فوروم مشکل داره یا نه.

در کل این رو می‌گم که بطور رسمی اهل فن ارتباطات بیسیم هم قبول دارن که این موجود مزاحم اسمشو نبر، توی امواج فرکانس پائین مثل وایمکس تاثیر بدی داره و یکی از عوامل مهمی هست که باعث می‌شه خیلی‌ها توی این تاپیک در مورد وضعیت سیگنال یا خدمات مبین‌نت شکایت کنن. اگه کسی توی محل زندگیش این موجود رو بصورت چرخشی داشته باشه،‌ می‌بینه که قدرت و کیفیت سیگنالش هم نوسان پیدا می‌کنه و برعکس هر وقت اسمشو نبر نیست یا کم شده، می‌بینه که وضعیت سیگنال هم بهتر شده. برای همین اگه کسی حتی نزدیک آنتن هم باشه، باز بدون توجه به این موضوع نمی‌تونه از وضعیت سیگنال خودش مطمئن باشه.

اینها رو گفتم چون خودم از وقتی این موضوع رو فهمیدم، راحتتر با مبین‌نت کنار می‌یام ،چون می‌بینم که همه مشکلات زیر سر اون نیست و عوامل خارج از دست اونها هم تاثیر داره. البته بگم که مبین‌نت هم کم مشکل نداره و فکر نکنید می‌خوام ازش تعریف کنم. همین مشکل گروون کردن‌های دوره‌ای و ضعف توی بخش آنتن خودشون کم مشکلی نیستن. منتهی شاید بهترین راه حل این مشکل گرفتن ADSL باشه که امواج مزاحم اسمشون نبر و البته آب و هوا روی اون تاثیر ندارن.

فقط متاسفانه این رو هم باید اضافه کنم که قیمتهای ایرمکس هم قیمتهای بالایی هست و فقط هم بدرد تهرانیها و اطرافش می‌خوره.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راستش الان دفترچه 632w که فکر کنم بحث سر اون هست (نه 632 که کله‌قندی هست) رو دیدم و متاسفانه ننوشته که دقیق اون آنتن اضافه برای چی هست. اما با توجه به مواردی که توی سایتهای خارجی می‌فروشن، به نظر جز برای وایمکس مصرف دیگه‌ای نداره و مال وای‌فای نیست. چه انتخابهای عالی و وسوسه‌انگیزی هم داره. مثلاً یه مدل آنتن می‌تونه ۲۵ دسیبل سیگنال رو تقویت کنه که برای بدترین اوضاع هم می‌تونه معجزه کنه. همچین آنتنهایی برای اونهایی که حاشیه‌نشین و خارج مناطق تحت پوشش هستن‌، می‌تونه خیلی باارزش باشه. منتهی خوب قیمتهای چند صد دلاری رو هم باید در نظر گرفت.
    توی این سایت لیست شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد پیدا شدنش توی ایران راستش یه شرکت چند تا تبلیغ کرده که آنتن مودم وایمکس می‌فروشه، منتهی دقیق نگفته که واقعاً مال وایمکس هست یا مال وای‌فای. چون توی آگهی مدام از وایرلس گفته، خیلی نمی‌شه مطمئن بود. توی گوگل بگردین راحت پیداش می‌کنید. اگه کسی حوصله داشت می‌تونه در موردش تحقیق کنه.
    بنظر من که خریدش اصلا به صرفه نیست

کسایی که سیگنالشون اینقدر ضعیفه یا تو حاشیه های سیگنال قرار دارند بهترین روش، خرید مدل اوت دور هست هم خیلی قوی تر هست و هم ارزون تر تموم میشه

کلا قیمت انتن وسایل شبکه چه مودم چه روتر گرون هست (تازه اینها انتن تقویت وای فای هستند)، انتن تقویت وایمکس هم که جای خود داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند نکته به نظرم رسید که بگم :
    1- مواظب این شرکت سیب سبز باشید چون سابقه اش که توی همین تاپیک هم هست زیاد جالب نیست. یه بار برای ثبت مودم ایرانسل توی شبکه مبین نت مبلغ زیادی گرفته بود.
    2- اما درمورد پارازیت، امواج مزاحم وجود دارن و هر وسیله ای ممکنه این امواج مزاحم را تولید کنه، اما تا اونجایی که سواد من جواب میده امواج با فرکانس های یکسان با هم تداخل پیدا می کنن اگر اینجوری بود که دور ما پر از امواج مختلفه و باید هم دیگه را تخریب می کردن. ممکن هستش که دستگاهی بدون مجوز از یه رنج فرکانسی خاص استفاده کنه یادمه قبلا خیلی از اپراتورهای موبایل از اشغال بودن محدوده فرکانسی خودشون تو بعضی از شهرها شکایت داشتن، ولی اون نوع پارازیتی که شما مد نظرتونه رنج فرکانسش بین 10 تا 12 گیگاهرتزه.
    و با فرکانس 3.5 وایمکس کاری نداره.

6. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راستش الان دفترچه 632w که فکر کنم بحث سر اون هست (نه 632 که کله‌قندی هست) رو دیدم و متاسفانه ننوشته که دقیق اون آنتن اضافه برای چی هست.
    علامتی که کنار محل انتن هست علامت سیگنال وایمکسه و با علامت وای فای فرق میکنه

این قیسمتی از هلپ مودم هست که یکی از مشکلات پیدا نکردن شبکه وایمکس رو عدم اتصال انتن میدونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by arash59b; 06-11-2013 at 10:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

چند نکته به نظرم رسید که بگم :
    1- مواظب این شرکت سیب سبز باشید چون سابقه اش که توی همین تاپیک هم هست زیاد جالب نیست. یه بار برای ثبت مودم ایرانسل توی شبکه مبین نت مبلغ زیادی گرفته بود.
    2- اما درمورد پارازیت، امواج مزاحم وجود دارن و هر وسیله ای ممکنه این امواج مزاحم را تولید کنه، اما تا اونجایی که سواد من جواب میده امواج با فرکانس های یکسان با هم تداخل پیدا می کنن اگر اینجوری بود که دور ما پر از امواج مختلفه و باید هم دیگه را تخریب می کردن. ممکن هستش که دستگاهی بدون مجوز از یه رنج فرکانسی خاص استفاده کنه یادمه قبلا خیلی از اپراتورهای موبایل از اشغال بودن محدوده فرکانسی خودشون تو بعضی از شهرها شکایت داشتن، ولی اون نوع پارازیتی که شما مد نظرتونه رنج فرکانسش بین 10 تا 12 گیگاهرتزه.
    و با فرکانس 3.5 وایمکس کاری نداره.
    دقیقا درسته و تایید میشه
    امواج ماه.پاره خیلی فرکانس بالایی دارن و اصلا توی رنج وایمکس نیستن
    امواج وایمکس رو شما از دکلی میگیری که فوقش چند کیلومتر با شما فاصله داره
    ولی امواج ماه.پاره رو از فاصله بسیاری زیادی دریافت میکنی که نشون دهنده فرکانس بالای این امواجه
    در ضمن این امواج به صورت عمودی ارسال میشن و تقریبا هیچ نویزی روی سیگنال های دیگه ندارن
    در صورتی که امواج پارا.زیت به صورت افقی ارسال میشن و برای همین هم هست که خیلی خیلی مضر هستن
    اینم بگم که اگه قرار به تداخل امواج بود الان باید موس و کیبورد وایرلس و موبایل و مایکرویو هم روی مودم مبین نت تاثیر میذاشت

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اینم بگم که اگه قرار به تداخل امواج بود الان باید موس و کیبورد وایرلس و موبایل و مایکرویو هم روی مودم مبین نت تاثیر میذاشت
    در حالت کلی درسته

البته اگه فاصله این وسایل با مودم کمتر از 20 سانتیمتر باشه روی مودم تاثیر میزاره

اتفاقا در همین پست قبلی که قسمتی از هلپ مودم رو گذاشتم بهش اشاره شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بنظر من که خریدش اصلا به صرفه نیست

کسایی که سیگنالشون اینقدر ضعیفه یا تو حاشیه های سیگنال قرار دارند بهترین روش، خرید مدل اوت دور هست هم خیلی قوی تر هست و هم ارزون تر تموم میشه

کلا قیمت انتن وسایل شبکه چه مودم چه روتر گرون هست (تازه اینها انتن تقویت وای فای هستند)، انتن تقویت وایمکس هم که جای خود داره
    فرمایش شما متین.ولی اینم باید در نظر بگیری که مدل اوت دور اگه بارون بیاد برف بیاد رعد و برق بزنه باید خاموشش کنی.یه مثال برات میزنم.
    مثلا گوشه سمت راست بالای پنجره من آنتن دهی خیلی بهتری داره از بقیه جاهای خونه.خوب مودم هیچ مودمی رو نمیتونم بزنم اونجا ولی با یه آنتن مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم به راحتی انتن رو بزنم به شیشه پنجره.
    تازه این آنتنی که اسمش رو بردم چند بانده هست و برای 3g و چیزهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد و فقط مختص وایمکس نیست.
    اگه همچین آنتنی که چند بانده هست توی ایران گیر بیاد که واقعا خیلی خوبه.قیمتش هم خوبه 38.5 دلار هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

فرمایش شما متین.ولی اینم باید در نظر بگیری که مدل اوت دور اگه بارون بیاد برف بیاد رعد و برق بزنه باید خاموشش کنی.یه مثال برات میزنم.
    درحال حاظز چندین ساله که از رادیو وایرلس استفاده می کنم ، برادرم هم یه مودم اوت دور داره که همیشه روشنه. رعدو برق رو قبول دارم (هرچندکه یه اتفاق نادر هست و تو شهرها اینقدر دکل و اسمون خراش هست که احتمالش تقریبا صفر میشه)

ولی تکنولوِژی ساخت این وسایل جوری هست که شرایط جوی کوچک ترین تاثیری روشون نداره. خیالتون راحت باشه

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعتم خیلی خرابه امروز یه لحظه 100 یه لحظه 15
    با هر ایپی هم تست کردم همه خرابن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •