دقیقا و مرسی![]()
دقیقا و مرسی![]()
سلامنوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشم به نظرم اگه میخوای قیمت پایین باند بخری سونی بردار صداش از پایونیر خیلی بهتره.
یه مدل جی وی سی هم هست اگه اشتباه نکنم 6158 اونم تو قیمت پایینا مناسبه.
- - - Updated - - -
سلامنوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشم به نظرم اگه میخوای قیمت پایین باند بخری سونی بردار صداش از پایونیر خیلی بهتره.
یه مدل جی وی سی هم هست اگه اشتباه نکنم 6158 اونم تو قیمت پایینا مناسبه.
درود بر دوستان . برای سمند یه سیستم خوب زیر ۱ ملیون چی پیشنهاد میکنید ؟ پخشش هم کنوود ۸۰۱۹ هست که در نوع خودش بسیار افتضاحه .البته جسارتا گفتم چون استادمون آقا حمید زحمتش رو کشیدن ولی این پخش در تنظیمات صوت هیچی نداره یه سری اکولایزر که به درد خودش میخوره نه تنظیمات بیس داره نه تریبل
سلام و درود.با ساب یا بدون ساب؟
متشکر از لطف شماسلام
ببخشید فراموش کردم.ارزش تعمیر نداره هفته دیگه بار شرکت میرسه 25هم قابل تهیه است.
منتظر میمونم بارشون برسه
سلام پوریا جان. احوال شما؟
8019 ازنظر کیفیت صدا خوبه ها.شاید تنظیماتش کارائی نداشته باشن ولی جنس صداش به نظر من خیلی خوبه.
من با ستاپهای خوب شنیدم همگی عالی بودن.
پوریا جان.دقیقا بفرمائید چیا قراره تهیه بشه؟
باید جلو کواکسیال 13 نصب کنه.عقب هم یه 9*6
جلو گلیدن RC130
عقب MC609
زیر 1 میلیون میشه.
وای خب کامپوننت اگر جلو نصب بشه خیلی کیفیت بهتر میشه.مثل Rs130 آمپ هم ببنده باز بهتر میشه.ساب هم ببنده که کامل میشه.
گقتن قیمتهای گلیدن خیلی مناسب هست.به نظر من بهتره از این فرصت استفاده کنی.
این امپ رو کارکرده گیر آوردم :
KS-AX4504
Max. Power Output of 600W
Continuous Power Output: 65W RMS x 4 at 4 ohms, 130W RMS x 2 at 4 ohms bridged
4-, 3- or 2-Channel Operation
Class-AB Circuit
نظرتون چیه ؟ ارزش داره ؟ از 527 بهتر در بلندی و کیفیت صدا ؟ پل بزنم فکر کنم تمام صدای باند ها رو بهم بده درسته ؟ دو و یا 4 کانال برام مهم نیست فعلا. چه قیمت می ارزه و از نطر کارایی و دوام JVC چطوره؟
قطعات الکترونیکی رو اگر میخواهید دسته دو و کارکرده بگیرید باید از شخص فروشنده اطمینان داشته باشید یا اینکه از کیفیت و ... قطعه اطلاع داشته باشید وگرنه به ضررتون خواهد بود.شما به فرض حتی 50 تومن این آمپ رو بخری ولی دو روز بعد امپ مشکلی براش پیش بیاد شما ضرر کردی.
قیمت هم باز بستگی به جنس و مدت زمان کارکرد و ... آف میخوره.از 30 درصد آف میخوره به بالا
اگر این دو مورد بالا رو اطلاع کامل ندارید و از کیفیت قطعه اطلاع کامل ندارید پیشنهاد میکنم همون آک 527 کنوود رو خریداری کنید تا خیالتون راحت باشه.
- - - Updated - - -
قطعات الکترونیکی رو اگر میخواهید دسته دو و کارکرده بگیرید باید از شخص فروشنده اطمینان داشته باشید یا اینکه از کیفیت و ... قطعه اطلاع داشته باشید وگرنه به ضررتون خواهد بود.شما به فرض حتی 50 تومن این آمپ رو بخری ولی دو روز بعد امپ مشکلی براش پیش بیاد شما ضرر کردی.
قیمت هم باز بستگی به جنس و مدت زمان کارکرد و ... آف میخوره.از 30 درصد آف میخوره به بالا
اگر این دو مورد بالا رو اطلاع کامل ندارید و از کیفیت قطعه اطلاع کامل ندارید پیشنهاد میکنم همون آک 527 کنوود رو خریداری کنید تا خیالتون راحت باشه.
چون از آشنا گرفتم خیالم راحت بود تست کردم سالم بود برداشتم . من زیاد از صدا راضی نبودم به نسبت قبل بهتر شده ولی نه اون چیزی که تو ذهنم داشتم . نصاب گفت 527 هم در همین حدوده البته هنوز اساسی تنظیم شده . موردی اگر هست برای تنظیمات بگید شاید بهتر شد .
ارادتمندم .
خیلی ممنون از راهنماییهات .
البته در مورد نقاط ضعف ۸۰۱۹ باید تاخیر شدید در خواندن اس دی و یواس بی و همینطور عدم کانکت سریع بلوتوث و ناتوانی در کنترل بلوتوث هم اضافه کنی .
جلو ۱۳ بندازیم یعنی به عبارتی با عقب ۲۰۶ یا سمند معمولی یکیه ؟
بعد اگر آمپ هم نصب بشه قیمتش چطوره ؟ نمیخوام هزینه بشه .
دوتا باند بیضی هم دارم اونا به کار نمیخورن ؟
راستی از سیستمی که روی ۲۰۶ بسته شده بود بینهایت راضی بودم واقعا یه سیستم نرم و خوش صدا شده .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)