رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 محدود - پورت مخابرات
اوضاع خوبه و فقط هر از چند گاهی قطعی های چند دقیقه ای اذیت میکنه تو هفته های اخیر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 محدود - پورت مخابرات
اوضاع خوبه و فقط هر از چند گاهی قطعی های چند دقیقه ای اذیت میکنه تو هفته های اخیر
این ضحی کیش هم ما رو گیر آورده، با این حال باید خط رو جمع آوری کنیم
سرویس نامحدود هنوز تو سیستمشون فعاله ولی تو بخش تمدید سرویس مخفی کردن، من که میتونم اونو انتخاب کنم و شارژ کنم
تست کردم :
بله اما سرعتش الان شده 3 کیلوبایت!!!
من فردا می خوام برم آمار این 2020 جدید در بیارم ببینم چه جوریه قیمت و اینا گرفتم خبرتون می کنم![]()
۲۰۲۰ الان دیگه متعلق به یک شرکت دیگه هستش دوست عزیز،
اگه ضحی کیش که واسه مخابرات احتیاج داری شمارش اینه:
۷۷۳۶۰۰۰
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
اینو که میدونم دوست عزیز پست های قبلی خودم گفتم که جدا شدن
می خوام آمار این نماینده جدید در بیارم ببینم چه جوریه بعد تصمیم گیری کنم که همین جا بمونم یا جمع کنم برم جای دیگه![]()
من تا 3 روز پيش به مدت 2 ماه 256 نامحدود از ضحي كيش داشتم (اينترنتي شارژ ميكنم ) تو بدترين حالت زير 30 نميومد
بعد كه تموم شد رفتم تو سايتشون ديگه 256 يه ماه رو برداشتن كردن 6 ماه
منم الان دوباره محدود گرفتم
كسايي كه محدود ميخوان بهترين گزينه ضحي كيشه چون در طول روز سرعت بالاي 200 كيلوست اما ساعات رايگان برميگرده به سرعت استاندارد 32 كيلو
و اينكه تمام سرويس هاي محدودشون روي 2024 بسته شده چون 1024 هم داشتم درطول روز همين 200 بود رايگان برميگشت 100
الان دیگه کل اینترنت ایران سرعتش یکسان حالا چه ماله مخبرات یا اندیشه با های وب و یا ....همشون یکی هستن فقط به فکر پول بیشترن
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
واسه شما هم اندیشه مشکل داره و همش مشکل سرعت و تایم اوت داره و ارور 720 میده ؟
واقعا این 1 2 ماه افعضاح شده اندیشه
من واسه بازی آنلاین wow پینگ پایین میخوام زیر 90 میخوام ولی اندیشه ماشالله زیر 200 300 نمیاد
Last edited by light; 26-12-2013 at 13:29.
آقا من ازت یه سوال دارم!
یعنی خودش خط تلفن ثابت میده؟..
من الان 1 سال برای تلفن اقدام کردم هنوز مخابرات نداده میگه منطقه شما کابل نیست و از این حرفا.ناچارا مبین نت گرفتم که رو اعصابه
یعنی میشه از این خط گرفت؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)