این شرقیا خیلی قئی بیدن ! با اون تماشاگرای باحالشون !
بازی های دوره بعد قرعه کشی میشه که کی میزبان بشه ؟!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
این شرقیا خیلی قئی بیدن ! با اون تماشاگرای باحالشون !
بازی های دوره بعد قرعه کشی میشه که کی میزبان بشه ؟!
مطمئن نیستم، ولی فکر کنم بنیاد کار با 10 تا بازی و 30 امتیاز تو ازبکستان فکر کنم اول باشه...
دوستان تبریک .....با کمی تاخیر...
چهار شنبه میریم ورزشگاه ( شعارمون :کریمی هورا
. . . . . . ریوالدو سوراخ )
80000تا100000 تا میان ورزشگاه من که دارم همه دوستامو میبرم.....
دوستان اکه کسی فهمید بعد از این دوره چی میشه به منم بگه...
من فقط میدونم بعد از بازی با بنیادکار بازیها رفتو برگشت میشه.....
( مطمئنا" الان بازیکنا و هوادارای منچستر و بارسلون اضطراب دارن که تو جام باشگاههای جهان به پرسپولیس نخورن و6 تایی نشن!!!)![]()
Last edited by shahrokh_sib; 21-05-2009 at 21:11.
100%![]()
وینگادا الان داره بارسا ومنچسترو آنالیز میکنه
منم اطلاعی از بازیهای اینده ندارم.هرکی میدونه بگه بعد بنیادکار بازیا چجوریه؟
به قلعه نویی تیم ندادند به خواهش افتاد! استقلال خانه من استکانون هواداران پرسپولیس : سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد. ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد. وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خواندهام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بودهاند.
نيكبخت: براي موفقيت پرسپوليس ذكر ميگفتم
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی در پاسخ به منتقداني كه معتقدند طبق تصاوير تلويزيوني وي در بازي مقابل الشباب به دليل نيمكت نشيني براي ناكامي تيمش دعا مي كرد، اظهار داشت: نيمكتنشيني براي هر بازيكني سخت است و من نيز از اين قاعده مستثني نيستم؛ اما در حال گفتن ذكر براي موفقيت پرسپوليس بودم.
وي ادامه داد: نشستن روي نيمكت حتي به عنوان مربي هم سخت است و به نظرم اين كار(مربيگري) مخصوص آدمهاي بزرگ است.
نيكبخت واحدي با ابراز خوشحالي از نتيجه گيري تيم پس از ورود وي به زمين خاطرنشان كرد: اميدوارم در بازيهاي آينده با صلاحديد كادر فني به تركيب اصلي بازگشته و بتوانم عملكرد به مراتب بهتري داشته باشم.
بازیکنان پرسپولیس پاداش ویژه دریافت کردندکانون هواداران پرسپولیس : بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از پیروزی مقابل الشباب پاداش نقدی ویژه دریافت کردند.
با توجه به اعلام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان این تیم، بعد از پیروزی این تیم مقابل الشباب عربستان و صدرنشینی در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا، تمامی بازیکنان و کادرفنی هر کدام مبلغ یک میلیون تومان پاداش نقدی دریافت کردند.
استیل آذین به لیگ برتر خوش آمدی !
کانون هواداران پرسپولیس : دراین مسابقات که در شهرهای مختلف انجام گرفت دو نتیجه دور از انتظار بدست آمد ، تیم رده سیزدهمی جدول یعنی ماشین سازی تبریزبا نتیجه 3 بر 1 مس رفسنجان تیم سوم جدول از گروه دوم را شکست داد و تراکتور سازی دیگر تیم تبریز و تیم دوم گروه دوم 4 بر 1 میزبان خود تیم شاهین اهواز را مغلوب ساخت .
همچنین از همین گروه تیم شاهین پارس جنوبی 3 بر 2 بر اتکای گلستان غلبه کرد و مکان خود را در صدر جدول رده بندی حفظ کرد .
از گروه اول هم استیل آذین با حساب 2 بر 1 برابر میزبان خود سپاهان نوین اصفهان پیروزی شد و با 51 امتیاز جایگاه خود را در صدر گروه اول این رقابت ها استحکام بخشید .
بر اساس این گزارش نتایج بازیهای امروز به این شرح می باشد :
(( گروه اول )) : هما تهران 1 شهرداری تبریز 2
شهرداری زنجان 0 مهرکام پارس 1
گل گهرسیرجان 2 آلومینیوم اراک 1
سپاهان نوین اصفهان 1 استیل آذین 2
کوثر لرستان 0 صنعت نفت آبادان 0
(( گروه دوم )) :
ماشین سازی تبریز 3 مس رفسنجان 1
شاهین اهواز 1 تراکتورسازی تبریز 4
نیروی زمینی تهران 1 دیهیم اهواز 1
تربیت یزد 0 داماش لرستان 0
پیام مخابرات فارس 2 شموشک نوشهر 1
شاهین پارس جنوبی 3 اتکا گلستان 2
دیدار تیم های نساجی مازندران و شهرداری بندرعباس از گروه اول این بازیها هم قرار است فردا جمعه در قائم شهر بر گزار شود 0
در همین چارچوب دیروز هم از گروه اول این بازیها پتروشیمی تبریز با 2 گل تیم مقاومت بسیج فارس را پشت سر گذاشت و از گروه دوم شیرین فراز کرمانشاه با یک گل مغلوب تیم آلومینیوم سازی هرمزگان شد.
در فوتبال باشگاه های دسته اول ایران ( جام آزادگان ) هم اکنون در گروه اول تیم های
استیل آذین ، شهر داری تبریز و آلومینوم اراک به تر تیب با 51 ، 45 و 42 امتیاز اول تا سوم هستند 0
در جدول رده بندی گروه دوم هم تیم های شاهین پارس جنوبی ، تر اکتور سازی تبریز و مس رفسنجان به تر تیب با 50 ، 47 و 41 امتیاز مکان های اول تا سوم را در اختیار دارند.
خلیلی: این یکی از حساس ترین گل هایم بود
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این یکی از حساس ترین گل هایی بود که تا به حال برای پرسپولیس به ثمر رسانده ام ولی آن قدر خسته بودم که رمقی برای شادی کردن نداشتم.
محسن خلیلی در گفت وگویی عنوان کرد: الشباب یکی از سرسخت ترین حریفان پرسپولیس بود که باید این تیم را شکست می دادیم تا به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم و به همین دلیل با تمام وجود مقابل آنها بازی کردیم. الشباب البته درآزادی بازی بسیار خوبی انجام داد و حتی شانس هم داشت اما پرسپولیس در نهایت پیروز میدان بود و این موضوع بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد.
وی ادامه داد: تمام تمرکزم را برای باز کردن دروازه پرسپولیس به کار گرفتم و دقیقا در لحظه ای که گل را به ثمر رساندم دیگری هیچ رمقی برای این که شادی کنم نداشتم.
خلیلی خاطر نشان کرد: بنیاد کار هم یکی از تیم های خوب در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است و از بازیکنان خوبی نیز سود می برد اما ما می خواهیم با تکیه بر 100 هزار تماشاگر طرفدار پرسپولیس این تیم را از پیش رو برداریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)