هر زمانی که اولین استفاده بسته رو داشته باشید تا 2 ساعت بعدش میتونید استفاده کنید
هر زمانی که اولین استفاده بسته رو داشته باشید تا 2 ساعت بعدش میتونید استفاده کنید
اجتمال زیاد از شبکه
روی ایفون 5 اس تست کردم و مشکلی نداشت
توی مدت 7 روز مهلت تست بود و فروشگاهی که ازش خرید کردم فردا قراره پیک بفرسته و پس بگیره
توی رنگ قیمت 260 تا 290 مودم خوب دیگه ای وجود نداره؟
مودم های خود ایرانسل چطورن؟
البته میترسم ایرانسل بخرم و بخاطر لاک بودنش بعدا پشیمون بشم؛ احتمالا رقابت بالا خواهد گرفت و باقی شرکت ها هم وارد مسابقه قیمت و کیفیت بشن
انّا لِلّه و انّا اِلیه راجعون
درگذشت بسته شبانه 20 گیگابایت را به تمام ایرانسلی ها تسلیت و به مسئولان ایرانسل تبریک عرض میکن
![]()
دوستان فرق گوشی با مودم 4g همراه چیه ؟
پایداری و سرعت مودم با گوشی خیلی تفاوت داره ؟
مثلا با 300 تومن بهتر نیست یک گوشی 4g خرید و به عنوان مودم استفاده کرد ؟ هم مشکل نداشتن ussd مودم های ارزون قیمت رو نداره و هم میشه با نرم افزار my irancell به راحتی بسته اینترنت خرید
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 26-01-2016 at 23:58.
شما اگر می خواهی ایرانسل من رو داشته باشی راحت توی ویندوزت شبیه ساز اندروید droid4x رو نصب کن و استفاده کن
خیلی از مودمها قابلیت کد دستوری هم دارن.
برای کسی که زیاد از اینترنت استفاده می کنه و برای دانلود و از این قیبل استفاده می کنه مودم بهتره. راستی موبایل 4جی ای که سیصد باشه مطمئنا آشغاله. دیگه عقل سلیم گوشی زیر 2 گیگ رم نمی خره
گوشی رو فقط واسه اینترنت می خوام استفاده کنم واسه همین مقدار رم و سخت افزارش فکر نکنم مهم باشن .
فقط میزان گیرندگی سیگنال این مودم های همراه نمیدونم چقدر بهتره .ایا مودم همراهی وجود داره که انتن خارجی داشته باشه ؟
یعنی شما میگید اگه دو تا بسته سه ساعته بخریم.
اتومات 2 تا 8 صبح نامحدود داریم.؟
سلام دوستان
خیلی ها با اینترنت 4g ایرنسل در همین سایت سرعت دانلود بالای 6مگ دارن ولی سرعت دانلود من با اینکه به دکل خیلی نزدیکم از 2 مگ بیشتر نمیشه این سرعت بایین به چه علت هست به خاطر گوشیه یا دلیل دیگه ایی داره ؟ این مشخصات 4g گوشیمه : یک سوال دیگه فرق 4g با lte چیه ؟ خیلی ممنون
LTE 800 / 900 / 1800 / 2600
(Bands 3, 7, 8, 20) - EMEA
LTE 900 / 1800 / 2100 / 2600 (Bands 1, 3, 7, 8) - Asia
LTE 700 / 1700 / 2100 (Bands 4, 13) - for Verison
نه دوست عزیز به هیچ عنوان به خاطر گوشی نیست و به سیگنال شما هم کاملا ربطی نداره
من با دکل حدود 400 متر فاصله دارم بدون هیچ گونه ساختمون بلندی صبج تا شب هم سرعتم حدودا 1.5 مگابایت هست و یه ذره هم بیشتر نمیشه که همین که بیشتر نمیشه به هیچ عنوان نشون میده ایرانسل تو بعضی شهر ها تو بعضی دکل ها سرعت اتصال هر سیم کارت رو محدود کرده
من مشهد هستم و با سرور داخلی هم سرعت بیشتر از 16 مگابیت نمیتونم به هیچ عنوان در هیچ ساعت شبانه روز بگیرم در حالی که بعضی دیگه از سرور داخلی تا 50 مگابیت سرعت دارن
خوب این یعنی چی؟ یعنی این که ایرانسل سرعت رو خودش محدود کرده چون حتی اگر استفاده بقیه کاربرا هم بود یعنی حتی 5 دقیقه در روز نباید سرعت من بالاتر بره؟ تازه توی روز بالاتر که نمیره تا حدود 500 600 کیلوبایت هم پایین میاد که کاملا مشخصه ایرنسل محدود کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)