عرض شود که شما همون عجب شیر معروف افتادیبا عرض سلام به دوستان خواهش دارم منو راهنمایی کنید
من برگه اعزام به خدمت برام اومده که توش نوشته تاریخ اعزام 1 دی 92 مرکز آموزشی شهید سرلشگر شعبان برخورداری 03 نزاجا و همچنین نوشته نیروی یا سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی ارتش. حالا این سوال برام پیش اومده که آیا منتا آخر 21 ماه خدمت تو نیروی زمینی ارتش هستم یا احتمال اینکه بعد آموزشی تو نیروی انتظامی یا سپاه بیفتم هست؟ ضمنا کسی میدونه بعد آموزشی به استان محل سکونت مشمول می فرستن طرف رو یا احتمال اینکه جای دور بفرستن هم هست؟ ضمنا اگه کسی تو نیروی زمینی ارتش خدمت کرده مبدونه که کاری که به آدم میدن چیه؟ چون مثلا نیروی انتظامی مشخصه میدن میذارن طرف سر چهارراه بایسته و جریمه کنه!!! اما ارتش چیکار میکنن
تا آخر 21 ماه خدمت توی نیرو زمینی ارتش هستی و به هیچ وجه هم نه سپاه میافتی نه نیرو انتظامی ولی تا آخر خدمت عجب شیر نیستی و بعد از اموزشی تقسیم میشی
ارتش چکار میکنن که توی پادگانی دیگه ، 21 از عمرت رو قراره الاف باشی
شما گروهان 2 بودی فکر کنم 201 یا 202 تخت زیر ارشد اسایشگاه یادش بخیر یه سال گذشت
دستکش بادکنک تو کوله حامدو یادته
از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
202 بودم من ، تخت پایین حامد بودم
ارشد آسایشگاه مرتضی بود ، تخت کناری من ، تخت 203 بود
دنیا رو میبینی چقدر کوچیکه تو روخدا ، تو آسایشگاه ما بودی؟ کدت چند بود؟
دوره ما اینجوری نبودواقعا!!آره من لیسانس هستم.
یعنی وقتی میریم اونجا میگن برین 19 روز بعد بیاین؟؟؟ اگه اینجوری باشه که هم خوبه چون واسه خدمت حساب میشه و هم بده چون حال گیری هست این همه راه بری باز برگردی باز دوباره 19 روز بعد بری!!
یعنی از همون یک دی تا میاندوره نگه مون داشتن
ولی چون پادگانش هم لیسانس میگیره هم دیپلم و لیسانسه ها یکم اعزام و دیپلمه ها نوزده ام اعزام میشن ، اگه میخواستن اونجوری ادامه بدن خرجشون بالا میرفت چون برنامه های راهپیمایی و اردو و میدان تیر و اینا رو باید یه بار واسه دیپلمه ها برگزار کنن یه بار واسه لیسانسه ها ، واسه همین لیسانسه ها که اعزام میشن میفرستن تا نوزدهم با دیپلمه ها بیان که برنامه های هردوتاشون هماهنگ بشه