تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1882 از 4105 اولاول ... 882138217821832187218781879188018811882188318841885188618921932198223822882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,811 به 18,820 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان خواهش دارم منو راهنمایی کنید
    من برگه اعزام به خدمت برام اومده که توش نوشته تاریخ اعزام 1 دی 92 مرکز آموزشی شهید سرلشگر شعبان برخورداری 03 نزاجا و همچنین نوشته نیروی یا سازمان بکار گیرنده نیروی زمینی ارتش. حالا این سوال برام پیش اومده که آیا منتا آخر 21 ماه خدمت تو نیروی زمینی ارتش هستم یا احتمال اینکه بعد آموزشی تو نیروی انتظامی یا سپاه بیفتم هست؟ ضمنا کسی میدونه بعد آموزشی به استان محل سکونت مشمول می فرستن طرف رو یا احتمال اینکه جای دور بفرستن هم هست؟ ضمنا اگه کسی تو نیروی زمینی ارتش خدمت کرده مبدونه که کاری که به آدم میدن چیه؟ چون مثلا نیروی انتظامی مشخصه میدن میذارن طرف سر چهارراه بایسته و جریمه کنه!!! اما ارتش چیکار میکنن
    عرض شود که شما همون عجب شیر معروف افتادی
    تا آخر 21 ماه خدمت توی نیرو زمینی ارتش هستی و به هیچ وجه هم نه سپاه میافتی نه نیرو انتظامی ولی تا آخر خدمت عجب شیر نیستی و بعد از اموزشی تقسیم میشی
    ارتش چکار میکنن که توی پادگانی دیگه ، 21 از عمرت رو قراره الاف باشی
    شما گروهان 2 بودی فکر کنم 201 یا 202 تخت زیر ارشد اسایشگاه یادش بخیر یه سال گذشت
    دستکش بادکنک تو کوله حامدو یادته

از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    202 بودم من ، تخت پایین حامد بودم
    ارشد آسایشگاه مرتضی بود ، تخت کناری من ، تخت 203 بود
    دنیا رو میبینی چقدر کوچیکه تو روخدا ، تو آسایشگاه ما بودی؟ کدت چند بود؟
    واقعا!!آره من لیسانس هستم.
    یعنی وقتی میریم اونجا میگن برین 19 روز بعد بیاین؟؟؟ اگه اینجوری باشه که هم خوبه چون واسه خدمت حساب میشه و هم بده چون حال گیری هست این همه راه بری باز برگردی باز دوباره 19 روز بعد بری!!
    دوره ما اینجوری نبود
    یعنی از همون یک دی تا میاندوره نگه مون داشتن
    ولی چون پادگانش هم لیسانس میگیره هم دیپلم و لیسانسه ها یکم اعزام و دیپلمه ها نوزده ام اعزام میشن ، اگه میخواستن اونجوری ادامه بدن خرجشون بالا میرفت چون برنامه های راهپیمایی و اردو و میدان تیر و اینا رو باید یه بار واسه دیپلمه ها برگزار کنن یه بار واسه لیسانسه ها ، واسه همین لیسانسه ها که اعزام میشن میفرستن تا نوزدهم با دیپلمه ها بیان که برنامه های هردوتاشون هماهنگ بشه
    Last edited by amin khan; 06-12-2013 at 01:45.

2. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

بچه ها به نظرتون خوندن این کتاب رزم انفرادی پادگان 01 واجبه؟یا اینکه همون نمونه سوالا رو بخونیم؟آیا راسته که میگن اگه نمرت کم بشه امریه ات باطل میشه
    هرچی که تو خدمت میشنوی رو جدی نگیر
    کلا یه شوخیه مزخرفه این دوران
    مطمئن باش به همه بصورت فله ایی نمره میدن

4. این کاربر از Living DEATH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

هرچی که تو خدمت میشنوی رو جدی نگیر
    کلا یه شوخیه مزخرفه این دوران
    مطمئن باش به همه بصورت فله ایی نمره میدن
    صد در صد موافقم

6. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    202 بودم من ، تخت پایین حامد بودم
    ارشد آسایشگاه مرتضی بود ، تخت کناری من ، تخت 203 بود
    دنیا رو میبینی چقدر کوچیکه تو روخدا ، تو آسایشگاه ما بودی؟ کدت چند بود؟

آره تو اسايشگاه 2 بودم كدم 225 بود كنار ميلاد ارشد غذا
    يادمه تورو كارت درسته
    كنار تلفن بودي
    يادش بخير

8. 2 کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

واقعا!!آره من لیسانس هستم.
    یعنی وقتی میریم اونجا میگن برین 19 روز بعد بیاین؟؟؟ اگه اینجوری باشه که هم خوبه چون واسه خدمت حساب میشه و هم بده چون حال گیری هست این همه راه بری باز برگردی باز دوباره 19 روز بعد بری!!
    اره 19 روز مياين صفا

10. این کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    من چندتا سوال داشتم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
    پیشاپیش از همه ی دوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم

برگه اخرین وضعیت من امروز از طریق پست اومد یه برگ سفید که دور آن آبی رنگ هستش
    توش نوشته شده
    نام مرکز اموزش: سپاه -اموزشگاه شهدای کرمانشاه
    نیرو یا سازمان به کارگیرنده : نیروی زمینی سپاه
    مدرک تحصیلیم لیسانس الکترونیکه
    من بسیجی فعال هستم و دوره ی تکمیلی 45 روزه یا همون کارت سبز رو رفتم و کارتش رو دارم
    وقتی رفتم به اموزشگاه کجا وپیشه چه کسی باید برم اطلاع بدم که من دوره تکمیلی رو طی کردم
    با توجه به جایی که اعزام هستم وداشتن کارت سبز
    ایا اموزشی دارم؟
    اگه اموزشی نداشته باشم من رو نگه میدارن یا معرفی میکنن برای سپاه استان محل زندگی؟
    استان محل زندگی من گیلان هست
    حتما باید از جایی که تو نامه زده شده و اعلام کردن اعزام شد به محل خدمت
    چون باید چندین ساعت تو راه باشم و فاصله خیلی زیاد
    ایا امکان داره خودم با هزینه ی شخصی برم محل اعلام شده برای خدمت؟
    چون روز اولم هست و امکان داره نگه ندارن؟
    با خودم وسایل شخصی مانند لباس و... ببرم یا نه؟
    کسی اشنایی با اموزشگاه شهدا کرمانشاه داره وتا حالا اونجا خدمت کرده که چه جور جایی هستش: اب وهای کرمانشاه چه وضعیتی داره
    مدارک بسیج و بسیج فعال و دوره تکمیلی و ... همه رو با خودت ببر، موقع پذیرش توی پادگان آموزشی اونها رو ارائه میدی، یک روز شاید هم دو روز ممکنه نگه دارن، کارهات و انجام میدن بعد میفرستنت یگان محل خدمتت، اگر از قبل جایی پذیرش داری که میفرستن همونجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عرض شود که شما همون عجب شیر معروف افتادی
    تا آخر 21 ماه خدمت توی نیرو زمینی ارتش هستی و به هیچ وجه هم نه سپاه میافتی نه نیرو انتظامی ولی تا آخر خدمت عجب شیر نیستی و بعد از اموزشی تقسیم میشی
    ارتش چکار میکنن که توی پادگانی دیگه ، 21 از عمرت رو قراره الاف باشی
    بنده خدا رو نترسون! عجب شیر دیگه اون عجب قدیمی نیست، مسئولینش خیلی عوض شدن و محیطش خیلی فرق کرده ! (نقل از دوستانی که از اونجا اومده بودن)

13. 2 کاربر از l2adan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

زمان انتشار:۱۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۳

معافیتهای جدید سربازی اعلام شد؛ معافیت مشمولانی که پدر زیر ۶۵ سالشان نیاز به مراقبت دارند

پلیس - هر فرد ذکور در صورتی که یگانه فرزند بالای 18 سال پدر نیازمند مراقبت باشد، می‌تواند در صورت تایید شورای پزشکی از انجام خدمت سربازی معاف شود.

به گزارش خبرآنلاین، سردار سیدحمید صدرالسادات رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا برخی معافیت‌های در نظر گرفته شده در قانون جدید سربازی را اعلام کرد.وی گفت:از سرباز فراری به آن دسته از سربازان اطلاق می‌شود که پس از رفتن به یگان‌های خدمتی به دلایل نامشخصی اقدام به ترک آن کرده‌اند که این موضوع به سازمان وظیفه عمومی ربطی ندارد و آمار آن نیز در دست ما نیست.
    رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به شرایط ویژه درنظر گرفته شده برای اعزام به خدمت مشمولان ادامه داد: آن دسته از مشمولانی که سنشان بالا رفته یا متاهل‌ هستند تا حدامکان در نزدیک‌ترین یگان محل سکونتشان به کار گرفته می‌شوند.
    وی با بیان اینکه کسر خدمت‌ها نیز جز دو مورد در قانون جدید حذف شده است، گفت: به عنوان مثال در گذشته به آن دسته از مشمولانی که پدرشان دارای سابقه کمتر از 30 ماه خدمت در جبهه و جانبازی کمتر از 25 درصد بود، کسر خدمت تعلق می‌گرفت اما این وضعیت در حال حاضر وجود ندارد.

معافیت سه برادری حذف شده است
    رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به حذف معافیت سه برادری در قانون جدید سربازی اظهارکرد: معافیت‌های سه برادری تا پایان سال گذشته شامل افراد می‌شد اما با این وجود مهلتی را تا پایان شهریورماه برای افرادی که امکان ثبت آن را نداشتند در نظر گرفتیم.
    به گفته وی در حال حاضر فردی وجود ندارد که دو برادرش خدمت خود را تا پایان سال گذشته به اتمام رسانده باشند و خودش نیز تا پایان سال گذشته 9 ماه از خدمت خود را سپری کرده باشد البته افرادی هستند که شرایط معافیت سه برادری را در سال جاری داشته باشند اما اجرای این قانون تا پایان سال گذشته بود.

وثیقه‌های خروج از کشور تغییری نکرده است
    رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره وثیقه‌های خروج از کشور نیز اظهارکرد: مبلغ این وثیقه‌ها بر اساس همان قاعده قبلی است و در سال جاری تغییری در این زمینه ایجاد نکردیم.
    صدرالسادات با بیان اینکه مبلغ این وثیقه متناسب با نوع سفر متفاوت است، گفت: کشور سوریه جزو سفرهای زیارتی محسوب نمی‌شود.
    وی همچنین با اشاره به اخذ گذرنامه برای مشمولان غایب با سوءاستفاده از برخی خلاء‌های موجود گفت: در حال حاضر چنین وضعیتی وجود ندارد چرا که ما سیستم خود را در اختیار پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا نیز قرار دادیم و آنان بدون این که استعلامی از ما بکنند به اطلاعات سربازی تمام افراد ذکور دسترسی خواهند داشت.
    به گفته وی در حال حاضر نزدیک به شش ماه است که پلیس مهاجرت برای پیگیری اصالت کارت‌های معافیت و پایان‌خدمت از سازمان وظیفه عمومی استعلامی نمی‌کند چرا که تمام اطلاعات و داده‌ها در اختیار پلیس مهاجرت نیز قرار گرفته است.

در جدول زیر نوع معافیتها آورده شده است:
    مشمولان توضیح
    جانباز آن دسته از افرادی که دارای 50 درصد جانبازی یا 60 ماه سابقه جبهه هستند در گذشته تنها یکی از فرزندان خود را معاف کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سازمان وظیفه عمومی نسبت به اخذ معافیت برای دومین فرزند ذکور خود نیز اقدام کنند.
    کسانی که همسرشان فوت شده فرد مشمولی که همسرش فوت کرده و دارای بچه صغیر است، تا زمان ازدواج مجدد از خدمت سربازی معاف می‌شود.
    فرزندان ذکور شهدا، جانبازان و ایثارگران به ازای هر 30 ماه حضور در جبهه والدین، یک فرزند، به ازای هر 25 درصد جانبازی یک فرد و به ازای هر 24 ماه آزادگی یک فرزند ذکور از انجام خدمت سربازی معاف می‌شود و برای دریافت این معافیت نیز هیچ سقفی تعیین نشده و به عنوان مثال اگر فردی دارای 90 ماه سابقه حضور در جبهه باشد سه فرزند ذکور وی امکان معافیت از سربازی را خواهند داشت که این شرایط درگذشته وجود نداشت.
    جانباز یا شهیدی فاقد فرزند ذکور در صورتی که جانباز یا شهیدی فاقد فرزند ذکور باشد، یکی از برادرانش نیز می‌تواند از انجام خدمت سربازی معاف شود.
    معافیت کفالت -در حال حاضر مبنای سن پدر برای بهره‌مندی فرزند از معافیت کفالت 65 سال است ،این به این معنی نیست که افرادی که کمتر از 65 سال دارند، فرزندشان امکان بهره‌مندی از معافیت کفالت را ندارند.
    - هر فرد ذکور در صورتی که یگانه فرزند بالای 18 سال پدر نیازمند مراقبت باشد، می‌تواند در صورت تایید شورای پزشکی از انجام خدمت سربازی معاف شود.
    در جدول زیر نحوه کسر خدمت مشمولان آورده شده است:
    مشمولان توضیح
    اعضای فعال بسیج به اعضای فعال بسیج با توجه به نظر فرمانده و مسئولان بسیج تا شش ماه کسر خدمت تعلق می‌گیرد.
    کسر خدمت نخبگان کسرخدمت این دسته از افراد نیز با توجه به ضوابط ستاد کل نیروهای مسلح و بنیاد ملی نخبگان صورت می‌گیرد و این افراد در صورت تایید بنا به نوع پروژه‌ای که ارائه می‌دهند از دو ماه تا تمام زمان سربازی کسر خدمت دریافت می‌کنند.
    45232

منبع خبرآنلاین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    یه سوالی برام پیش اومده بود ممنون میشم اگه جواب منو بدهید و راهنماییم کنید.

این معافیت مشمولانی که پدر زیر ۶۵ سالشان نیاز به مراقبت دارند شامل من هم میشه یا خیر!!!

ما 4 برادر و یه خواهر 13ساله هستیم. و بنده کوچکترین پسر خانواده هستم.
    و پدرم به علت تصادف کار افتاده و 73% و نامه کمیسیون پزشکی دارند.
    برادرهای بزرگترم همگی ازدواج کرده اند و بنده هنوز مجرد هستم و 2برادر بزرگترم دارای پایان خدمت و یکی از برادرانم ماه آینده اعزام میشه و به خدمت سربازی میره.
    و من تنها پسر و در کنار خانواده (پدر و مادر) زندگی میکنم. و پدرم نیاز به مراقبت دارد. در این صورت من میتونم از این معافیت مشمولانی که پدر زیر ۶۵ سالشان نیاز به مراقبت دارند استفاده کنم؟؟
    Last edited by reza-rasa; 06-12-2013 at 16:20.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

آره تو اسايشگاه 2 بودم كدم 225 بود كنار ميلاد ارشد غذا
    يادمه تورو كارت درسته
    كنار تلفن بودي
    يادش بخير
    نوکرم داش علی رزاقی
    ما هم دوستان رو از یاد نبردیم
    بنده خدا رو نترسون! عجب شیر دیگه اون عجب قدیمی نیست، مسئولینش خیلی عوض شدن و محیطش خیلی فرق کرده ! (نقل از دوستانی که از اونجا اومده بودن)
    نه بابا قصدم ترسوندن نبود ، آموزشی دیگه ، دو ماه بیشتر نیست خلاصه میگذره
    منم شنیدم اینو که عجب شیر خوب شده و مثل قدیم نیست

16. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نوکرم داش علی رزاقی
    ما هم دوستان رو از یاد نبردیم
    احسنت كارت درسته
    خداييش كارت درسته
    دوران خوبي بود همش خاطره شد
    هرجايي انشاا.... موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •