تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1882 از 2199 اولاول ... 8821382178218321872187818791880188118821883188418851886189219321982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,811 به 18,820 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
    ایا درسته؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
    ایا درسته؟
    من که ندیدم از این کارا کنند

شنیدم خیلی قدیم ها حرفش بود ولی الان دیگه از این خبرها نیست. مگه اینکه نمایندگی یه اشنایی با طرف داشته باشه یا از طرف خودش چنین خدماتی روبده

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مودم outdoor پانزده روزم طرح 2 مگ روش هست 180 تومن تهران هر کی خواست پی ام بده adsl گرفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    ایا درسته؟

مودم امانی رو برای تست می‌دن و به نظر اونی که شما منظورتون هست، مودم اجاره‌ای هست که بابت مصرفش ازتون پول می‌گیرن. منطقی هم باید اینجوری باشه چون وقتی همه مجبورن مودم بخرن که یه نمایندگی نمی‌یاد مودم رو مجانی بده کسی تا باهاش کار کنه.
    الان سرچ کردم دیدم توی تهران یه نمایندگی برای تبلیغ گفته که هر دو رو داره. یعنی هم امانی برای تست و هم اجاره‌ای برای مصرف روزانه. منتهی شاید اگه اطلاعاتش رو بدم، برخلاف قوانین فوروم باشه. اگه اهل تهران هستین که یه سرچ توی گوگل بزنید، راحت پیداش می‌کنید.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نیست، مگه از سایت های خارجی بتونی پیدا کنی.

بنظر من که کارایی انچنانی ندارند، با مبین نت چه سیگنالت 20% باشه چه 100% کیفیت دانلود تقریبا یکسانه و میشه سرعت خوب داشت.

اونا هم که کیفیت سیگنال شون خیلی خراب بود سابقا واسشون اوت دور می بستن

البته متاسفانه برای من که وقتی سیگنال بین ۴۰ تا ۵۰ باشه که اصلاً به آنتن وصل نمی‌شد و نمی‌شه ﴿چراغها مدام روشن و خاموش می‌شن﴾ که بعدش بخوام ببینم سرعت روی چی هست. سرعت خوبم هم بالای ۸۰ درصد هست، البته اگه توی اون لحظه روی آنتنی که بهش وصل شده باشم، ترافیک زیادی نباشه. بماند مودم هم توی درصد تاثیر داره و مال من ۶۳۵ هست. دیدم توی ۹۲۰۰ چراغها زودتر پر می‌شن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته متاسفانه برای من که وقتی سیگنال بین ۴۰ تا ۵۰ باشه که اصلاً به آنتن وصل نمی‌شد و نمی‌شه ﴿چراغها مدام روشن و خاموش می‌شن﴾ که بعدش بخوام ببینم سرعت روی چی هست. سرعت خوبم هم بالای ۸۰ درصد هست، البته اگه توی اون لحظه روی آنتنی که بهش وصل شده باشم، ترافیک زیادی نباشه. بماند مودم هم توی درصد تاثیر داره و مال من ۶۳۵ هست. دیدم توی ۹۲۰۰ چراغها زودتر پر می‌شن.
    متاسفانه 635 اصلا مودم خوبی نیست.اکثرا هم مشکل قطع و وصلی روشون به وجود میاد.من خودم 632W دارم که الان 30 درصد آنتن داره ولی با 10 درصد هم کانکت میشه ولی آنتن پایین پینگ افتضاح رو افتضاح تر میکنه.واسه همین خواستم آنتن بگیرم.اگه میشد حداقل همین آنتن های رومیزی واسش گیر بیارم خیلی خوب میشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

سلام
    ایا درسته؟

مودم امانی رو برای تست می‌دن و به نظر اونی که شما منظورتون هست، مودم اجاره‌ای هست که بابت مصرفش ازتون پول می‌گیرن. منطقی هم باید اینجوری باشه چون وقتی همه مجبورن مودم بخرن که یه نمایندگی نمی‌یاد مودم رو مجانی بده کسی تا باهاش کار کنه.
    الان سرچ کردم دیدم توی تهران یه نمایندگی برای تبلیغ گفته که هر دو رو داره. یعنی هم امانی برای تست و هم اجاره‌ای برای مصرف روزانه. منتهی شاید اگه اطلاعاتش رو بدم، برخلاف قوانین فوروم باشه. اگه اهل تهران هستین که یه سرچ توی گوگل بزنید، راحت پیداش می‌کنید.

توی انجمن پرشین تولز یه بنده خدایی هست داره اینکارو میکنه
    نمایندگی شرکت سیب سبزه
    فک کنم شما هم همونو میگید

متاسفانه 635 اصلا مودم خوبی نیست.اکثرا هم مشکل قطع و وصلی روشون به وجود میاد.من خودم 632W دارم که الان 30 درصد آنتن داره ولی با 10 درصد هم کانکت میشه ولی آنتن پایین پینگ افتضاح رو افتضاح تر میکنه.واسه همین خواستم آنتن بگیرم.اگه میشد حداقل همین آنتن های رومیزی واسش گیر بیارم خیلی خوب میشد.
    داداش اگه تونستی از این آنتن ها پیدا کنی به منم بگو تا بخرم
    چون منم یکم ضعف سیگنال دارم که باید با همینا جبران بشه
    توی پرشین تولز یادمه یکی بود آنتن و تجهیزات شبکه و مودم میفروخت
    ولی هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمیکنم
    شما هم بیا یه سرچی بزن شاید تونستی پیداش کنی

10. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قبلاً توی این صحبت گفتم که سوای مشکل پیدا کردن این آنتنها توی ایران، مشکل قیمت هم وجود داره. یعنی با این وضعیت اگه برید 9200 که خودش دو تا آنتن کوچیک داره بگیرید، بیشتر صرف داره تا خرید یه آنتن تقویتی جداگانه. اینجا رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

توی انجمن پرشین تولز یه بنده خدایی هست داره اینکارو میکنه
    نمایندگی شرکت سیب سبزه
    فک کنم شما هم همونو میگید

داداش اگه تونستی از این آنتن ها پیدا کنی به منم بگو تا بخرم
    چون منم یکم ضعف سیگنال دارم که باید با همینا جبران بشه
    توی پرشین تولز یادمه یکی بود آنتن و تجهیزات شبکه و مودم میفروخت
    ولی هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمیکنم
    شما هم بیا یه سرچی بزن شاید تونستی پیداش کنی

بله منظورم همون سیب سبز بود که بخاطر اینکه تبلیغات نباشه،‌ اسمش رو نبردم.

برای آنتن هم به نظر قیمت ۱۰۰ دلار (با تجهیزات ۲۰۰ دلار﴾ به بالای اونها تهیه‌شون رو مقرون به صرفه نمی‌کنه.

راستی این آنتن اضافی رو چطور می‌شه به 632W وصل کرد؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بله منظورم همون سیب سبز بود که بخاطر اینکه تبلیغات نباشه،‌ اسمش رو نبردم.

برای آنتن هم به نظر قیمت ۱۰۰ دلار (با تجهیزات ۲۰۰ دلار﴾ به بالای اونها تهیه‌شون رو مقرون به صرفه نمی‌کنه.
    بحث این انتن ها هر سال یکی دوبار مطرح میشه ولی مطمئن باشید تقریبا چنین انتنی تو ایران نیست

فکر کنم همین شرکت مذکور هم یه مدت یکی دو سال پیش می فروخت بعد یه مدت ادعا کرد که انتن هاش فقط برای افزایش برد وای فای مودم هست نه وایمکس. در حالی که تو توضیحات هلپ مودم 632 تایید شده که ورودی انتن برای

بهبود سیگنال وایمکس است

راستی این آنتن اضافی رو چطور می‌شه به 632W وصل کرد؟
    مودم 632 ورودی برای انتن رو داره چیزی که هیچوقت از طرف دو اپراتور وارد نشد (شایعه بود اوایل یه تعداد وارد کرده بودن)

البته چون این مودم شرکت هواوی فقط برای ایران نبود وبعضا تو نت های خارجی می تونید تبلیغ فروش انتنش رو ببینید
    Last edited by arash59b; 05-11-2013 at 20:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •