با پهنای 2 مگ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با پهنای 2 مگ؟
لطفا دوستانی که خط ای دی اس ال آنها مستقل از تلفن است نام آی اس پی و مبلغ قبض تلفن خود را بنویسند تا مشخص شود که هزینه اضافی بر روی قبض از همه کسر می شود یا فقط از من. ساغ اولون
Last edited by 971971; 07-04-2014 at 18:22.
با پهنای باند دو مگ بیشتر از 200-230 نمیتونی بگیری .
سیم های تلفن که از جعبه تقسیم تا ورودی خونه ما کشیده شدن در سه نقطه با سیمهای برقی که از تیر چراغ برق به ساختمون ها کشیده شده در تماس هستن ! به احتمال زیاد بخشی از نویز به خاطر همینه برای همین خط جدید هم بگیرم فایده ای نداره چون بازم سیم ها رو از اون مسیر میکشن ! اول باید از جعبه تقسیم امتحان کنم و ببینم بازم نویز دارم یا نه ! اگه داشتم میفهمم که ربطی به سیم های برق نداره و یه خط جدید میگیرم . منتها امتحان کردن از جعبه تقسیم کار پر دردسری هست .رسیدگی نمیکنن بیخودی نرو شما میخوای مشکلت حل بشه یه تلفن دیگه بخر
دقیقا همین کاری رو که با من کردن![]()
اصلا و ابدا هیچ فرقی نکرد نویزم !! فقط پرش لینکم کمتر شد و تایم اوت نمیده دیگه
کسی خبر نداره تبریز کدوم شرکتها دارن وایرلس میدن؟![]()
یه مقدار آبونمان رو خود مخابرات برا همه میده و ربطی به اینترنت نداره
آخرین قبضی که برا من اومده 1200 تومن بود
دیگه توجه نکردم مال چی بود ولی اگه تماسی هم با پشتیبانی داشته باشم از همین خط استفاده میکنم
مگه امکان داره شبا 450 ؟
یعنی شما با ماهی 15 تومن شبا 10 گیگ دانلود می کنی ؟
حالا سرویس شما هماراست یا به مخابرات منتقل شده ؟
من قبل از لیمیت شدن همارا هم همچین سرعتی نداشتم - البته همون موقع م سرویس من توربو بود نه مگا
جالبه از من 10 تومن هزینه میخواست گفتم مشکل از سمت ما نبود که ! زنگ زد به اقایی که در مرکز ابوریحان بود (فکر کنم مسئولی چیزی بود ) و گفت اینا هزینه نمیدن اونم به ما گفت باید پول بدید و اگه ندید سرعتتون رو کم میکنم و ... ولی من زیر بار نرفتم. اخرش هم به کارشناس گفت از این به بعد اگه اینا کارشناس درخواست کردن اول هزینه رو میگیرید بعد کارشناس میفرستید !!!! میگفت نویز به خاطر سیم ها و فاصله و ... هست ربطی به ما نداره باید هزینه رو بدید ! میگفت زنگ بزنید 117 اعلام خرابی کنید !
117 اصلا نمیدونه نویز یعنی چی
راستی از کارشناس پرسیدم تکلیف حجم ها و شبانه و ... کی مشخص میشه اونم گفت فعلا 2-3 روزه تعطیلات تموم شده و باید صبر کنید .
سلام دوستان . نیاز به یه راهنمایی فوری و مهم دارم .
امروز رفتم یه هارد 1 ترا خریدم و می خوام بندازم رو سیستم و پارتیشن بندیش کنم و ... اما با توجه به اینکه هنوز حدود 2-3 روز لینک تو اینترنت دانلود منیجر برای دانلود مونده ! نمی دونم چیکارش کنم . راهی هست که بشه از این لینک های توی اینترنت دانلود منیجر بکاپ گرفت و بعد نصب ویندوز دوباره برگردوند به اینترنت دانود منیجر تا دانلود بشن ! یعنی جوری باشه که بشه لینک ها رو برداشت و دوباره بعد نصب ویندوز برش گردوند .
بله، 1 الی 2 مگ
سرویسم مخابراته. درست یک روز قبل اینکه مخابرات از همارا جدا بشه تمدید کردم. فکر کنم حدود 55 تومن دادم واسه 3 ماهش. از 400 کمتر نمیشه سرعتم.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)