لاهیجان فست وی سرعت زیر 1 کیلوبایت همراه با قطعی های مکرر![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لاهیجان فست وی سرعت زیر 1 کیلوبایت همراه با قطعی های مکرر![]()
اندیشه، 256 نامحدود خط 8 ، سایت ها وحشتناک کند باز میشن ، سرعت دانلود 7 ، همین p30world رو با بدبختی باز کردم، چه خبر شده باز؟
256 نامحدود
3 روزه سرعت دانلود بین 1 الی 3 کیلوبایت متغیره !!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم به شمارشون (رشت 7736000) میگه اینترنت نامحدود همینه زنگ بزن تعرفتو عوض کنن حجمی بگیر رو نیست که بخدا !!!!
آقا یه سوال فنی من رفتم به اسم اینترنت مخابرات از نمایندگیش تبلیغاتش هم مال 2020 باشه اشتراک گرفتم اما الان موقع شارژ میگه پرداخت داره به ضحی کیش انجام میشه من چیکار به ضحی مادر به ... دارم آخه با این خط تخیلیشون!
تو اینترنت نگاه کردم نوشته اینترنت مخابرات اصلا تو گیلان نماینده نداره!!!
زنگ زدم به 2020 میگه اونا به ما ربطی ندارن 2020 رو ازشون گرفتیم خودمون جدا خط میدیم اونم از مخابرات هر شهر!!!
256 نامحدود ( 1 به 10 ) مرکز 556 احمد گوراب
چطوره دوستان ؟؟؟؟
256 نامحدود اندیشه - پورت مخابرات
ساعت 10 صبح قطع شد ( کلا دیگه اعصاب نداشتم ، زنگم نزدم ) کلا سیستمو خاموش کردمالانم تست کردم پر تایم اوته . مثل همیشه .
![]()
پارس آنلاین خیلی سرعت خوبی میداد اما از وقتی که محل زندگیمو تغییر دادم روز به روز بدتر شد.
حدود 4 یا 5 سال گمونم پارس آنلاین داشتم سرعت سرویس 128kb همیشه بالای 128KB بود و عالی. اما الان در محل زندگی جدید افتضاحه. گمونم بستگی به مشترکین اون محدوده داره.
سرعت پارس آنلاین برای دوستان چطوره؟
سلام دوستان
ضحی کیش که پوکیده و کلا از 2020 جدا شده الان چند وقته
خط 256 نامحدود ما هم رو 10 فیکس کردنمیگن دیگه نامحدود از لیست شارژ خارج کردن همین جوریم هست مجبوریم محدود بگیریم
دوستان یه آماری بدن ببینم کدوم شرکت هنوز سرویس خوب میده
شاتل-پارس-اندیشه؟ یا این 2020 جدید؟
محدود نامحدود یه آمار بدید
مرسی![]()
اندیشه - پورت مخابرات دارم
128 نامحدود سرعت 35 میده
آره زنگ زدم 2020 گفت این شماره رو از ضحی کیش گرفتیم و خودمون خط میدیم و باید به مخابرات هر شهر مراجعه کنید(مگه خود اداره مخابرات خط میده؟)
2020 جدید رو از کجا باید شارز کنیم؟میخوام با ضحی کلا تسویه کنم
اندیشه سبز نامحدود 256 الان سرعت چند میده؟قیمتش چنده؟
پارس آنلاین نامحدودهاش خیلی گرونه کیفیتش خوبه؟ 128 پارس آنلاین چند میده؟
شاتل بهترین گزینه هست فقط محدودیت دانلود داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)