واسه ما که دیشبم از 1 رایگان بود .
هرچند سرعت پایین بود و قطعی داشت
واسه ما که دیشبم از 1 رایگان بود .
هرچند سرعت پایین بود و قطعی داشت
این پارس آنلاین دزد 1 ماه زودتر اعلام تغییر ساعت کرده و منم حوواسم نبود و از 15 مرداد تا ساعت 7 دانلود کردم و ترافیکم تموم شد.
دیشب دقیقا حواسم بود و از ساعت 2 تا 6 گذاشتم.ساعت 6:15 مودم را خاموش کرم که مطمئن باشم ترافیک ساعت 6-7 رایگانه، دیدم کم نشد، گذاشتم از 6:15 تا 6:55 دانلود کرد. الات که نگاه کردم دیدم 500 مگ از ترافیکم رو دزدیده.زنگ زدم شکایت نتیجه نداره انگار.
مرگ به این سیستم بده که هم دولتش دزده، هم ملتش.
به این نمیگن رایگان سیستم باگ داره بعضی وقتها ارسال و دریافت مدتی صفر میشه و بعدش دیسکانکت حالا شما 1هفته هم شصت تیر دانلود کرده باشی وقتی دیسکانکت میشه هیچی تو ریز مصرف نمیاد
از خود من یبار 20 گیگ حساب نشد
من که یه سال تا ساعت 7 دانلود کردم ! بدون کم کردن حتی 1 مگ ! :d
دیشب هم تا 7 دانلود کردم بازم کم نکرده بود ( البته یه 25 مگی از ساعت 2 تا 7 کم کرده بود ! ) ... ولی در کل بستگی داره به این قانونی که حجم کاربرا رو محدود میکنن ! اگه مزخرف باشه ( که حتما هست ! ) منم دیگه تمدید نمیکنم !
آقا الان امتحان کردم ، ساعت رایگان امروز 2-7 شده مثل اینکه ، چون حجم ازم کم کرد !
ولی سرعت الان خیلی افتضاحه و درست مثه ساعت رایگان 1 که نهایت تا 30 میشد دانلود کرد هست !!!!!!!
بابا نو رو خدا این چه وضعشه آخه ، این پارس آنلاین چی فرض کرده مردمو !!!!!![]()
![]()
از دیروز ساعتا عوض شده حاجی !
برا من سرعت خوبه متوسط 220 میزنه ( 256kb ) . به امکان زیاد اونایی که تو منطقه شما هستن هنوز از این تغییر خبر ندارن ! برا همین ساعت 1 دانلود میکنن ! ( حجمشون که تموم شد باخبر میشن :d )
دوستان من از دیشب تا الان هیچی از حسابم کم نشده !!!!
برعکس همه دوستان من دیشب دانلود را از ساعت 1 شروع کردم ولی هیچ حجمی از من کم نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دادا ، دیشب ساعت 1 رایگان بود از امروز اعمال شده .
الانم سرعت بد نیست پایین تر از 100 نمیاد !!
از دوستان کسی میدونه ، قانون اعمال محدودیت چطوریاست ؟
Last edited by saeed774; 06-09-2012 at 01:51.
کسی نیست به اینا بگه آقایون عدالت! یه فکری هم به حال سرویس هاتون بکنید که با سرعت های مختلف می فروشید ولی همشون همون 200 کیلو بایت بر ثانیه است! دزدند دزد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)