کسی تابحال از این برنامهها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.
کسی تابحال از این برنامهها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.
دوستان قضیه چیه ؟ مگه تو ساعت شبانه باید مودم رو ریست کنیم تا ترافیک رایگان باشه ؟
این برنامه فقط یک بار url ریست مودم رو لود میکنه، همین! بفرقی نداره مودم رو دستی از برق بکشی یا از کنترل پنلش ریست کنی، ولی اگرم فرقی داشته باشه مطمئنن حالت نرم افزاریش امن تره، سخت نگیرید!!!!!![]()
نه نیازی نیست ، بنده تا حالا ریست نکردم و مشکلی هم پیش نیومده.
من تست کردم تاثیری نداشت
اتفاقاً اصلاً سخت نگرفتم که به نظرم داره حجم مجانی هم از حجم اصلی کم میشه. مشکل هم دو تا هست.
اولی اینکه برای کشیدن برق مودم موقع دو نصفه شب خواب هستم و موقع هشت صبح بیرون از خونه و برای همین ممکن نیست.
دومی هم اینکه اون آدرس ریاستارت مودم فقط زمانی کار میکنه که قبلش توی 192.168.1.1 لوگین کرده باشم و لوگین هم متاسفانه به نظر فقط دستی انجام میشه. یعنی هر چی تست کردم نتونستم کاری کنم که لوگین اتوماتیک بشه که کار راحت بشه. اگه کسی این بخش کار رو بلد هست، لطفاً راهنمایی کنه. یعنی راهی باشه که بدون حضور کاربر، بشه توی 192.168.1.1 اتوماتیک لوگین کرد. البته میشه با جاوااسکریپت براش برنامه نوشت، ولی الان همه دستورات رو مثل قبل خوب یادم نیست و فرصت ور رفتن بیشتر هم ندارم.
حدودا توی این 6 7 ماهی که مبین نت داشتم توی قسمت گزارش پنلم همینطوری بوده
ولی من هیچ وقت کاری بهش نداشتم چون حجممو همیشه با ترافیک دانلود شبانه چک میکنم
در ضمن یه قسمت کوچیکی بالای پنل سمت چپ هست که به صروت خلاصه حجم مصرفی روزانه رو میگه
شما یه بار از مودمت استفاده نکن و دانلود شبانه رو هم انجام بده.بعدش میتونی روز بعدش ببینی که چقدر مصرف کردی
که من فک نمیکنم بیش از 2 3 مگ باشه
پاسخ دادم تو قسمت قبلی
نه داداش نیازی نیس
کلا پنل این مودم بعد از 5 دیقه هم که لاگین کنید و توی صفحه ش نباشید خودش اتومات میندازه بیرون
ولی یه روشی که هست اینه که شما برنامه Kaspersky Password Manager رو نصب کنید
و یوزر نیم پسورد رو بدید بهش.اینطوری فقط باید آدرس وارد مرورگر بشه.این برنامه خودکار یوزر پسورد رو براتون وارد میکنه
مثه سیستم اتو فیل مرورگر ها عمل میکنه ولی با قدرت خیلی بیشتر که باید باهاش کار کنید تا بفهمید چی میگم
ولی خب نکته اینه که شما این آدرس رو که لود کردید به هر نحوی چون دفعه اول تو سیستم لاگین نیس بدرد نمیخوره
و باید به یه روش دیگه آدرس رو دوباره لود کنید تو مرورگر که این یکی رو من الان چیزی به ذهنم نمیرسه
شاید فردا روش فک کردم و یه روشی پیدا کردم![]()
البته مودم من 635 هست و این مورد که میگید رو به نظر نداره، چون حتی زمان خاموش بودن مودم هم چراغهای سیگنال هنوز روشن هستن. شاید توی مودمهای دیگه مبیننت باشه.
البته این مورد که گفتین رو تست میکنم. یعنی شب به اندازه کنترل شده دانلود میکنم و بعد توی ساعات مجانی حجم بالا ور میدارم و بعداً چک میکنم که ببینم حساب کرده یا نه.
من هم شانسی کاسپراسکای دارم، اما برای لوگین متاسفانه کاسپراسکای بدردم نمیخوره. چون برای اتوماتیک کردن میخواستم اون مراحل لوگین و بوت رو به برنامههای اتوماتیک روشن و خاموش کردن مثل Auto Power-on & Shut-down بدم که دیگه نیازی به وجود خودم نباشه. الان با یه لینک راحت میتونم بوت کنم، ولی متاسفانه باید حتماً قبلش لوگین شده باشه. دیدم برای سایتهای مثل گوگل میشه یه آدرس اینترنتی یا همون URL با آیدی و رمز ساخت که با تنها همون آدرس بشه وارد گوگل شد.
میخواستم همین کار رو برای مودم خودمم هم بکنم، ولی متاسفانه چون پارامترهای ارسالی مودم به مودم فرق داره و مال مودمها هم با انواع سایت و یا تجهیزات دیگه فرق دارن، هنوز موفق نشدم. بدی کار اینجاست که با تلنت هم نتونستم وارد 192.168.1.1 بشم و خطای عدم دسترسی میده. شاید هم سر همین مشکل که نمیدونم مال کجاست، آدرسهای تست URL هم برام کار نکرده.
فکر کنم آخر کار برم همون یه رله تایمر بخرم، راحتتر باشه. اینجوری استهلاک مودم و مصرف برق هم کمتر میشه.
از این مودم های 632W دارم که آنتن خارجی وایمکس میخوره.کجا این آنتن ها هست که بخرم؟
باتشکر
نیست، مگه از سایت های خارجی بتونی پیدا کنی.
بنظر من که کارایی انچنانی ندارند، با مبین نت چه سیگنالت 20% باشه چه 100% کیفیت دانلود تقریبا یکسانه و میشه سرعت خوب داشت.
اونا هم که کیفیت سیگنال شون خیلی خراب بود سابقا واسشون اوت دور می بستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)