تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1881 از 2199 اولاول ... 8811381178118311871187718781879188018811882188318841885189119311981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,801 به 18,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

نرم افزارهایی در اینتزنت هست که نوشتن مودم مبین نت رو restart میکنن برای دانلود شبانه.

یعنی زمانی رو به برنامه میدیم و ری استارت میشه مودم. کسی تا حالا ازین نرم افزارها استفاده کرده؟ و برای مودم ضرری نداره ؟

یک نمومش که خوب جواب داده رو لطفا اپلود کنید... ممنون

کسی تابحال از این برنامه‌ها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله‌ تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان قضیه چیه ؟ مگه تو ساعت شبانه باید مودم رو ریست کنیم تا ترافیک رایگان باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تابحال از این برنامه‌ها استفاده کرده؟ تابحال که به نظر خودم استفاده از رله‌ تایمر یا به اسم کلید تایمر بهترین راه حل این مشکل روشن و خاموش شدن فیزیکی مودم بود.
    این برنامه فقط یک بار url ریست مودم رو لود میکنه، همین! بفرقی نداره مودم رو دستی از برق بکشی یا از کنترل پنلش ریست کنی، ولی اگرم فرقی داشته باشه مطمئنن حالت نرم افزاریش امن تره، سخت نگیرید!!!!!

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان قضیه چیه ؟ مگه تو ساعت شبانه باید مودم رو ریست کنیم تا ترافیک رایگان باشه ؟
    نه نیازی نیست ، بنده تا حالا ریست نکردم و مشکلی هم پیش نیومده.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

من تست کردم تاثیری نداشت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این برنامه فقط یک بار url ریست مودم رو لود میکنه، همین! بفرقی نداره مودم رو دستی از برق بکشی یا از کنترل پنلش ریست کنی، ولی اگرم فرقی داشته باشه مطمئنن حالت نرم افزاریش امن تره، سخت نگیرید!!!!!

اتفاقاً اصلاً سخت نگرفتم که به نظرم داره حجم مجانی هم از حجم اصلی کم می‌شه. مشکل هم دو تا هست.

اولی اینکه برای کشیدن برق مودم موقع دو نصفه شب خواب هستم و موقع هشت صبح بیرون از خونه و برای همین ممکن نیست.

دومی هم اینکه اون آدرس ری‌استارت مودم فقط زمانی کار می‌کنه که قبلش توی 192.168.1.1 لوگین کرده باشم و لوگین هم متاسفانه به نظر فقط دستی انجام می‌شه. یعنی هر چی تست کردم نتونستم کاری کنم که لوگین اتوماتیک بشه که کار راحت بشه. اگه کسی این بخش کار رو بلد هست، لطفاً راهنمایی کنه. یعنی راهی باشه که بدون حضور کاربر، بشه توی 192.168.1.1 اتوماتیک لوگین کرد. البته می‌شه با جاوااسکریپت براش برنامه نوشت، ولی الان همه دستورات رو مثل قبل خوب یادم نیست و فرصت ور رفتن بیشتر هم ندارم.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

اتفاقاً نکته جالبی مطرح شد و باعث یادم بیافته که چند وقته برام وضعیت محاسبه حجمها سئوال شده.
    قدیم برامون می‌نوشت که توی ساعات مجانی چقدر به اینترنت وصل بودیم، ولی ترافیک رو صفر می‌داد. الان تا وقتی مودم روشن و خاموش نشده همه رو با هم حساب می‌کنه و مشابه لیست زیر می‌نویسه. دیگه می‌مونم که اون حجمی که جلوش نوشته واقعاً مال زمان عادی تا دو نصفه شب هست و یا واقعاً چون مودم رو روشن و خاموش نکردم، همه رو به پای حجمم حساب کرده.

از ساعت ۲۲:۱۴ تا ساعت ۰۸:۱۲ ۵۱ مگابایت
    از ساعت ۱۹:۴۶ تا ساعت ۰۷:۴۵ ۶۹ مگابایت
    از ساعت ۲۳:۰۶ تا ساعت ۰۶:۴۹ ۶۸ مگابایت
    از ساعت ۱۶:۵۹ تا ساعت ۰۵:۱۹ ۳۴۸ مگابایت

این رو می‌پرسم چون جدیداً به هوای اتوماتیک بودن سیستم محاسبه، دیگه مودم رو روشن و خاموش نمی‌کنم و نسبت به قبل دارم می‌بینم که حجم اصلی خیلی خیلی سریعتر داره تموم می‌شه. درصورتی که می‌دونم حتی نسبت به قبل مصرف روزانه‌ام هم کمتر شده. چون وایرلس و آپدیتها هم خاموش هست‌، می‌دونم که کار هــک وایرلس یا خوردن اینترنت نیست.
    واقعاً کسی همچین مشکلی مثل داشته یا از یه جای مطمئن مثل سایت یا وبلاگ دیده که تابحال در مورد این مشکل نظری داده باشه؟
    حدودا توی این 6 7 ماهی که مبین نت داشتم توی قسمت گزارش پنلم همینطوری بوده
    ولی من هیچ وقت کاری بهش نداشتم چون حجممو همیشه با ترافیک دانلود شبانه چک میکنم
    در ضمن یه قسمت کوچیکی بالای پنل سمت چپ هست که به صروت خلاصه حجم مصرفی روزانه رو میگه
    شما یه بار از مودمت استفاده نکن و دانلود شبانه رو هم انجام بده.بعدش میتونی روز بعدش ببینی که چقدر مصرف کردی
    که من فک نمیکنم بیش از 2 3 مگ باشه

به نظر که مجبورم چک کنم. ولی این قضیه چسبوندن ساعات مجانی با ساعات پولی رو قبلاً نداشتم و وجودش ذاتاً مشکوک هست. چون راحت می‌تونن مشابه جدا کردن حجم مجانی و پولی،‌ ساعتها رو هم جدا کنن. ولی وقتی نمی‌کنن شاید اصولاً حجمها رو هم جدا نمی‌کنن.
    سئوالم این هست که آیا کس دیگه‌ای هم این مورد رو توی بخش حجم مصرفی خودش داره؟
    پاسخ دادم تو قسمت قبلی

نه داداش نیازی نیس

اتفاقاً اصلاً سخت نگرفتم که به نظرم داره حجم مجانی هم از حجم اصلی کم می‌شه. مشکل هم دو تا هست.

اولی اینکه برای کشیدن برق مودم موقع دو نصفه شب خواب هستم و موقع هشت صبح بیرون از خونه و برای همین ممکن نیست.

دومی هم اینکه اون آدرس ری‌استارت مودم فقط زمانی کار می‌کنه که قبلش توی 192.168.1.1 لوگین کرده باشم و لوگین هم متاسفانه به نظر فقط دستی انجام می‌شه. یعنی هر چی تست کردم نتونستم کاری کنم که لوگین اتوماتیک بشه که کار راحت بشه. اگه کسی این بخش کار رو بلد هست، لطفاً راهنمایی کنه. یعنی راهی باشه که بدون حضور کاربر، بشه توی 192.168.1.1 اتوماتیک لوگین کرد. البته می‌شه با جاوااسکریپت براش برنامه نوشت، ولی الان همه دستورات رو مثل قبل خوب یادم نیست و فرصت ور رفتن بیشتر هم ندارم.
    کلا پنل این مودم بعد از 5 دیقه هم که لاگین کنید و توی صفحه ش نباشید خودش اتومات میندازه بیرون
    ولی یه روشی که هست اینه که شما برنامه Kaspersky Password Manager رو نصب کنید
    و یوزر نیم پسورد رو بدید بهش.اینطوری فقط باید آدرس وارد مرورگر بشه.این برنامه خودکار یوزر پسورد رو براتون وارد میکنه
    مثه سیستم اتو فیل مرورگر ها عمل میکنه ولی با قدرت خیلی بیشتر که باید باهاش کار کنید تا بفهمید چی میگم
    ولی خب نکته اینه که شما این آدرس رو که لود کردید به هر نحوی چون دفعه اول تو سیستم لاگین نیس بدرد نمیخوره
    و باید به یه روش دیگه آدرس رو دوباره لود کنید تو مرورگر که این یکی رو من الان چیزی به ذهنم نمیرسه
    شاید فردا روش فک کردم و یه روشی پیدا کردم

9. 2 کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلا پنل این مودم بعد از 5 دیقه هم که لاگین کنید و توی صفحه ش نباشید خودش اتومات میندازه بیرون
    ولی یه روشی که هست اینه که شما برنامه Kaspersky Password Manager رو نصب کنید
    و یوزر نیم پسورد رو بدید بهش.اینطوری فقط باید آدرس وارد مرورگر بشه.این برنامه خودکار یوزر پسورد رو براتون وارد میکنه
    مثه سیستم اتو فیل مرورگر ها عمل میکنه ولی با قدرت خیلی بیشتر که باید باهاش کار کنید تا بفهمید چی میگم
    ولی خب نکته اینه که شما این آدرس رو که لود کردید به هر نحوی چون دفعه اول تو سیستم لاگین نیس بدرد نمیخوره
    و باید به یه روش دیگه آدرس رو دوباره لود کنید تو مرورگر که این یکی رو من الان چیزی به ذهنم نمیرسه
    شاید فردا روش فک کردم و یه روشی پیدا کردم
    البته مودم من 635 هست و این مورد که می‌گید رو به نظر نداره، چون حتی زمان خاموش بودن مودم هم چراغهای سیگنال هنوز روشن هستن. شاید توی مودمهای دیگه مبین‌نت باشه.
    البته این مورد که گفتین رو تست می‌کنم. یعنی شب به اندازه کنترل شده دانلود می‌کنم و بعد توی ساعات مجانی حجم بالا ور می‌دارم و بعداً چک می‌کنم که ببینم حساب کرده یا نه.

من هم شانسی کاسپراسکای دارم، اما برای لوگین متاسفانه کاسپراسکای بدردم نمی‌خوره. چون برای اتوماتیک کردن می‌خواستم اون مراحل لوگین و بوت رو به برنامه‌های اتوماتیک روشن و خاموش کردن مثل Auto Power-on & Shut-down بدم که دیگه نیازی به وجود خودم نباشه. الان با یه لینک راحت می‌تونم بوت کنم، ولی متاسفانه باید حتماً قبلش لوگین شده باشه. دیدم برای سایتهای مثل گوگل می‌شه یه آدرس اینترنتی یا همون URL با آیدی و رمز ساخت که با تنها همون آدرس بشه وارد گوگل شد.

می‌خواستم همین کار رو برای مودم خودمم هم بکنم، ولی متاسفانه چون پارامترهای ارسالی مودم به مودم فرق داره و مال مودم‌ها هم با انواع سایت و یا تجهیزات دیگه فرق دارن، هنوز موفق نشدم. بدی کار اینجاست که با تلنت هم نتونستم وارد 192.168.1.1 بشم و خطای عدم دسترسی می‌ده. شاید هم سر همین مشکل که نمی‌دونم مال کجاست،‌ آدرسهای تست URL هم برام کار نکرده.
    فکر کنم آخر کار برم همون یه رله تایمر بخرم، راحتتر باشه. اینجوری استهلاک مودم و مصرف برق هم کمتر می‌شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از این مودم های 632W دارم که آنتن خارجی وایمکس میخوره.کجا این آنتن ها هست که بخرم؟
    باتشکر

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

از این مودم های 632W دارم که آنتن خارجی وایمکس میخوره.کجا این آنتن ها هست که بخرم؟
    باتشکر
    نیست، مگه از سایت های خارجی بتونی پیدا کنی.

بنظر من که کارایی انچنانی ندارند، با مبین نت چه سیگنالت 20% باشه چه 100% کیفیت دانلود تقریبا یکسانه و میشه سرعت خوب داشت.

اونا هم که کیفیت سیگنال شون خیلی خراب بود سابقا واسشون اوت دور می بستن

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •