کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست![]()
) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست![]()
) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم
![]()
----------
Last edited by bobSilon; 14-01-2013 at 16:53.
بزرگترین hider تمامی سرورها رو هم اضافه کن
چرا تابلو بازی در میاری همیشه تنها کسی که زنده میمونه تویی . 500 HP با 0 فرقی نداره که بازم باید بری تو فورت بخوابی تا ریکاوری شه . انرژی هم که سه سوته پر میشه
از اون حسن مصریه بدتره این :| همه جا آبروی مارو میبره ! :|
آره![]()
اون حسن بنگلادشیه ! مصری نیستش . بعد هر چی داره از ناگت داره ... تقریبا بیشتر اعضای شهر worldusers با لینک این عضو بازی شدن واسه همین friendship point ئش سر به فلک کشیده
راست میگنن طرف هر چی پولدارتر خسیستر همینه ... اون چند ماهی که تو شهر اینا بودم با اینکه همه شون فول اینونتوری بودن ولی دریغ از یه آیتم ترید حتی بهم دیگه اعتماد نداشتن . فقط واسه اینکه پوینت وست فورت رو بگیرن دور هم بودن که دیدن الان وضعشون چیه و شهرشون تقریبا به فنا رفت ولی دوباره دارن نیرو میگیرن![]()
زمانی من hider می شم که با health زیاد قائم بشم ! من 2 تا فورت آخر که زنده موندم جونم هم کم بود
چرا برم خودم را به کشتن بدم در حالی که می تونم با health 500 - 600 تلاشم را برای زنده موندن امتحان کنم
این کونی ها با nugget این چیزا را دارند من بدون nuggetاز این tombola یک پولایی به جیب زدم که نگو
![]()
یکی من تازه واردو دریابه
کدوم سرور هستید؟
ما که colorado هستیم
ممنون
یه سوال به نظرتون اسکیل ها رو چطوری پخش کنم، تا کارهای خوبی برام باز بشن؟
اگه منظورت از کار اونی باشه که بتونی خوب experience بگیری و سریع level up کنی بهتره charisma / leadership بری تا یکم کارای exp دار باز کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)