تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1881 از 2365 اولاول ... 8811381178118311871187718781879188018811882188318841885189119311981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,801 به 18,810 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

یه 206 تیپ 5 از ایران خودرو خریدم. پخش ماشین صدای افتضاحی داره حالا نمیدونم مشکل از پخشه یا از بلندگوها. چندتا سوال داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1- آیا با این سیستم اکومکس میشه پخش رو عوض کرد و پایونیر انداخت. (اینترفیس بخرم نمایشگر ماشین کار میکنه)؟
    2- برای باندهای فابریک ماشین (بدون برش) چه برندی پیشنهاد میکنید (بدون امپلی)؟
    فقط میخوام کیفیت صدا خوب باشه خیلی دنبال سیستم خاص نیستم.

ممنون که راهنمایی میکنید.
    Last edited by dietman; 04-09-2015 at 18:47.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام .

ریموت پخش من ( پاونیر ) امروز یهویی از کار افتاد. باتریش هم تازه عوض کردم و سالمه.

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ قابل تعمیر هست؟ نوش پیدا میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چقدر میخوای هزینه کنی و چیا میخوای ؟

می خواستم یه پخش بگیرم
    نظر شما چیه:

Kenwood KDC-U2159B Car Audio
    Kenwood KFC-PS6985 Car Speaker

Kenwood KFC-W3010 Car Subwoofer

Kenwood KAC-PS527 Car Amplifier

نظرتون چیه خوبه یا نه ؟خودتون چی پیشنهاد می کنید
    .

می خوام یه پخش بگیرم که کیفت صدا خوبی داشته باشه توی صدا پایین ...توی صدای بالا مهم نیست
    چون ماشینم نو نیست نمی خوام زیاد خرج کنم
    اینم یه حداقل سیستمی بود که می شد ساب بست ...بدون ساب هم میشه کیفیت صدا گرفت؟
    یه پخش باشه که بات ایفون خوب سینک بشه
    700 800 هم نهایت بودجه ام هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

یه 206 تیپ 5 از ایران خودرو خریدم. پخش ماشین صدای افتضاحی داره حالا نمیدونم مشکل از پخشه یا از بلندگوها. چندتا سوال داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1- آیا با این سیستم اکومکس میشه پخش رو عوض کرد و پایونیر انداخت. (اینترفیس بخرم نمایشگر ماشین کار میکنه)؟
    2- برای باندهای فابریک ماشین (بدون برش) چه برندی پیشنهاد میکنید (بدون امپلی)؟
    فقط میخوام کیفیت صدا خوب باشه خیلی دنبال سیستم خاص نیستم.

ممنون که راهنمایی میکنید.
    خرید اینتفیس برای همون مواردی هست که شما میگی .
    شما میتونی هر باند 16 سانتی رو جلو نصب کنید .
    بدون امپ helix e6x نتیجه خوبی میده بهتون .

می خوام یه پخش بگیرم که کیفت صدا خوبی داشته باشه توی صدا پایین ...توی صدای بالا مهم نیست
    چون ماشینم نو نیست نمی خوام زیاد خرج کنم
    اینم یه حداقل سیستمی بود که می شد ساب بست ...بدون ساب هم میشه کیفیت صدا گرفت؟
    یه پخش باشه که بات ایفون خوب سینک بشه
    700 800 هم نهایت بودجه ام هست
    خوب این آمپت که یک کانال بود ، فقط بدرد باندا میخوره ، سابا میخوای چه کنی ؟
    یک x400 میشه 300ت.
    یک 5602 میشه 300ت .
    یک 7158 میشه 230ت.
    هزینه نصب و rc و سیم برق هم بگو برند کارینا و معمولی 70ت .

900ت در کمترین حالت . ولی حسابی راضیت میکنه ، بیشتر از انتظارت هم ظاهر میشه .
    هم بیس سنگین و خوبی داره ، هم صدای شفاف و با کیفیتی .

5. 3 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ممنون از کمکتون و اطلاعات خوبتون
    من راستش بودجه بالایی نمیخام بزارم..نهایتا 320 330 برای پخش میخوام خرج کنم که این دو گزینه را پیدا کردم.به نظرتون چیکار کنم توی این رنج قیمت؟
    میتونی شرط کنی یا از پی تی یا تی تی بخری .
    یا هم اینک نو بخری همون x400 رو یا u456 رو تا به دلت بچسبه .

با سلام خدمت دوستان ببخشید من یه مشکل کوچیک با سیستمم دارم. اونم اینه که بعضی آهنگا رو که میذارم وقتی خواننده میخونه صداش خیلی بم میشه و دقیقا میره رو اعصاب (مثل اکثر آهنگای احمد سعیدی)! البته میدونم ایراد کجاست ایراد اونجاست که loadness و bass boost هر دو روی لول 2 هستن البته bass boost اینجا تاثیری نداره و وقتی loadness رو خاموش میکنم تقریبا مشکل حل میشه. ولی این loadness توی بقیه آهنگا خیلی صدا رو گرم میکنه یه جورای حس می کنم بدون این دو آپشن صدا خیلی بی روح میشه. اکولایزر رو هم با سلیقه خودم تنظیم کردم. به نظرتون راهی هست که بتونم این مشکل رو برطرف کنم بدون تغییر دادن این تیپ اکولایزر؟ پخش هم x400 هست.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    به یک تنظیم همه کاره نمیشه رسید تو پخش ! بهترین تنظیم همه کاره ، همون اکولایزر نچرال و فلت هست و اینک هیچ کدوم ازین گزینه ها رو دستکاری نکنی .

7. 3 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا این helix e69x در حدی هست که تو ولوم.بالا صدا همدیگه رو نشنویم؟
    پخش 3750 با باند هلیکس خوبه؟من وارد نیستم.چه چیز دیگه باید بگیرم که راه بیفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا این helix e69x در حدی هست که تو ولوم.بالا صدا همدیگه رو نشنویم؟
    پخش 3750 با باند هلیکس خوبه؟من وارد نیستم.چه چیز دیگه باید بگیرم که راه بیفته؟
    بله دوست عزیز.والا من باند فابریک پارس صداشو زیاد میکنم صدای بغل دستیمو نمیشنوم این که دیگه با امپ بسته بشه جای خود داره. مگر اینکه شما شما خیلی دیگه به صدای بلند علاقه داشته باشی و صدا از ماشین بره بیرون و ملت هم موزیک گوش بدن حال کنن که دیگه این جواب نمیده
    خوب و بد که هرچی بیشتر هزینه کنید کیفیت بهتری نصیبتون میشه ولی اینکه مشکل داشته باشه نه همچین موردی تقریبا وجود نداره.باید طبق بودجه تصمیم بگیرید.برای بودجه زیر 250 بله خوبه.
    اگر میتونید 300 برا پخش بودجه کنید کنوود X400 بهترین گزینست تو این رنج قیمتی و فردا پس فردا سیستم خواستی ارتقا بدی و نیاز به پخش حرفه ای داشتی هم جواب میده.در واقع ارزونترین پخشی هست که برای سیستم های تقریبا حرفه ای میتونه مورد استفاده قرار بگیره به خاطر تعداد خروجی هایی که داره

شما برای سیستمتون:

کواک برای استیج عقب
    پخش
    آمپلی فایر
    + اکسسوری (پک برق و ...) نیاز داری
    Last edited by SaЁeD; 04-09-2015 at 23:57.

10. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز.والا من باند فابریک پارس صداشو زیاد میکنم صدای بغل دستیمو نمیشنوم این که دیگه با امپ بسته بشه جای خود داره. مگر اینکه شما شما خیلی دیگه به صدای بلند علاقه داشته باشی و صدا از ماشین بره بیرون و ملت هم موزیک گوش بدن حال کنن که دیگه این جواب نمیده
    خوب و بد که هرچی بیشتر هزینه کنید کیفیت بهتری نصیبتون میشه ولی اینکه مشکل داشته باشه نه همچین موردی تقریبا وجود نداره.باید طبق بودجه تصمیم بگیرید.برای بودجه زیر 250 بله خوبه.
    اگر میتونید 300 برا پخش بودجه کنید کنوود X400 بهترین گزینست تو این رنج قیمتی و فردا پس فردا سیستم خواستی ارتقا بدی و نیاز به پخش حرفه ای داشتی هم جواب میده.در واقع ارزونترین پخشی هست که برای سیستم های تقریبا حرفه ای میتونه مورد استفاده قرار بگیره به خاطر تعداد خروجی هایی که داره

شما برای سیستمتون:

کواک برای استیج عقب
    پخش
    آمپلی فایر
    امپلی هم میخاد؟!!!
    ارزون کار راه بنداز چی بگیرم

- - - Updated - - -

شما برای سیستمتون:

کواک برای استیج عقب
    پخش
    آمپلی فایر
    امپلی هم میخاد؟!!!
    ارزون کار راه بنداز چی بگیرم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته حمیدجان mc609 اصلا در حد و اندازه co609 نیست صداش ! ولی باز بد نیست .
    در مورد co609 هم برای آدیو سیستم هست نه گلادن ! و این دو شرکت دیگه با هم شریک تجاری نیستن .
    همینطور قراره co 609 evo بجای co 609 plus ساخت و تولید بشه که مشخص نیست کی انجام میشه .
    موفق باشید .
    سلام.
    بله واقعا در حد اون نیست.آدیو سیستم قبلا با گلیدن بودن.سفارش شرکت گلیدن هم مستقیم به گلیدن آلمان بود که برخی محصولات آدیو سیستم مثل mx 165plus یا ساب ووفرهای mx line و همین کواک رو گلیدن ارسال میکرد.اما ظاهرا دیگه با هم نیستن.
    به نظرت پرتد صدای بهتری میده یا سیلد؟
    من سال 82 همین ساب رو تو باکس سیلد 42.5لیتری سیلد رو پراید داشتم صداش خوب بود.تجربه پورتدش و ندارم.ولی اگر حجم بیس بیشتر میخواهید و از low bass بیشتر لذت می برید،باکس 50 لیتری پورتد تیون شده روی 37 مناسب هست.
    امپلی هم میخاد؟!!!
    ارزون کار راه بنداز چی بگیرمم
    یه دوکانال مثل 527کن وود یا 3602 پایونیر.

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

حمید عزیز جواب منو ندادی
    سلام .

ریموت پخش من ( پاونیر ) امروز یهویی از کار افتاد. باتریش هم تازه عوض کردم و سالمه.

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ قابل تعمیر هست؟ نوش پیدا میشه

15. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •