به.. سلام بردیا.. کارت درسته..
اختلاف با پرسولیس شد 6 امتیاز. به این میگن لیگ.. قشنگیه فوتبال به همین غیرقابل پیش بینی بودنشه..
ذوب آهن چه کار کرده ؟
به.. سلام بردیا.. کارت درسته..
اختلاف با پرسولیس شد 6 امتیاز. به این میگن لیگ.. قشنگیه فوتبال به همین غیرقابل پیش بینی بودنشه..
ذوب آهن چه کار کرده ؟
به نظر من خوب شد.بايد يك چنين شوكي به تيم وارد ميشد.
سلام عماد
چطوری؟
منم میگم اینو
ولی یه نگاه به پستاتون بکن،وقتی تیم میبازه دیگه چرا گیر میدید به شکم مجری یا گنده بودن غلام پیروانی؟
کلا الان استقلال رفته تو حاشیه
پرسپولیس از حاشیه درومد ولی الان استقلال با این باخت وضعش بدتر شده،ولی نکته مثبت اینه که هفته بعد توی تهران با پاش همدان ضعیف بازی دارید که با بردنش میتونید به همه این قضایا خاتمه بدید.
لعنت به این دربی که عوارضش تا 3 - 4 هفته ی دیگه تیممون رو فلج میکنه
امروز تیم بدون خسرو و جان تقریبا بیشتر از نصف توان تهاجمی شو از دست داده بود
اینکه دربی حاشیه ساز بوده برای استقلال و روحیه ساز بوده برای پرسپولیس رو که هیج بنی بشری انکار نمیکنه... اون بازی لعنتی نباید مساوی میشد. مساوی هیچ فرقی با باخت نداشت برای استقلال... به نظر من قلعه نویی باید اول از خودش شروع کنه و اون بازی رو فراموش کنه تا بازیکن ها هم فراموش کنن. تا وقتی خودش به اون بازی فکر کنه نمیتونه از بازیکنها بخواد فکر نکنن... علیزاده باید برگرده سر تمرین و از لحاظ روانی رو تیم کار بشه... مشکلی نیست. من تو قهرمانی استقلال تو این فصل شک ندارم. پرسپولیس که اصلا صحبتش نیست خیالتون راحت. با دو تا برد خفیف 1 بر صفر اونم به لطف داوری که نمیشه ادعای قهرمانی داشت. بازی های سخت پرسپولیس هنوز مونده. ذوب آهن و سپاهان حریف اصلی استقلال هستن. ذوب آهن که داره نزول میکنه اونم نمیتونه حریف سختی باشه. تو این فاصله تا بازی بعد فقط باید رو مسائل روحی و روانی تیم کار کنن همین.
پرسپولیس 1-2-4-3 بازی میکرد نه 2-5-3 علیرضا.سیستم تیم ما منسوخ شده هست اون وقت تیم پرسپولیس رو میاره به این سیستم؟!!!
شما بهتر نظر کارشناسید را بری تو تاپیک پرسپولیس بیان کنی تا برات کف بزنند!
فکر کنم توی دیدن نحوه چینش بازیکنا اشتباه کردی
ولی از حق نگذریم عجب تیمیه این مقاومت
نذاشتن 2 تا موقعیت بسازیم
هیچ تیمی نتونسته بود امسال اینجوری جلوی استقلال رو بگیره(هم از لحاظ نتیجه هم از لحاظ بازی)
ژنرال باید 100 دفعه فیلم این بازی رو ببینه
تمام انتقاد از سیستم استقلال وجود سه مدافعه... این باخت مهم نیست. هنوز دو تا بخت دیگه جا داریم تا این پرسپولیس برسه به ما تازه در صورتیکه اینا هم بازیشونو حتما ببرن و بازم در اون صورت تفاضل گل استقلال در حدیه که پرسپولیس عمرا بهش نمیرسه... و بازم ما بالاتر هستیم. ذوب آهن هم مساوی کرد و اون یک امتیاز اختلاف هفته پیش برگشت.پرسپولیس 1-2-4-3 بازی میکرد نه 2-5-3 علیرضا.
فکر کنم توی دیدن نحوه چینش بازیکنا اشتباه کردی
شما مطمئن باش تو حاشیه نرفته ! با یه باخت تیم تو حاشیه نمیره ! با برد 1 -0 مقابل تیم 10 نفره هم تیم از حاشیه در نمیاد !کلا الان استقلال رفته تو حاشیه
پرسپولیس از حاشیه درومد ولی الان استقلال با این باخت وضعش بدتر شده،ولی نکته مثبت اینه که هفته بعد توی تهران با پاش همدان ضعیف بازی دارید که با بردنش میتونید به همه این قضایا خاتمه بدید.
همونطور که بچه ها گفتن نیمی از تیم رو نداشتیم ! قهرمانی تو دستامونه ! بستگی به نتیجه های ما داره !
اقا این ذوب اهن چیکار کرد بلاخره !؟
ولی با بردیا موافقم که خیلی به نفعمون شد هفته بعد با پاس نااناده توی ازادی بازی داریم
شاید اگر هفته بعد هم میخوردیم به یک تیم قدر و یک باخت دیگه هم میدادیم دیگه کسی نمیتونست این تیمو جمع کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)