دوستان این قانون مشترکین پر مصرف واقعا وجود داره؟!
خودشون ابلاغ کردن یا چون شرکت های دیگه این قانون رو دارن فکر می کنید اینجا هم اعمال شده؟!
دوستان این قانون مشترکین پر مصرف واقعا وجود داره؟!
خودشون ابلاغ کردن یا چون شرکت های دیگه این قانون رو دارن فکر می کنید اینجا هم اعمال شده؟!
سلام.من512دارم.شبی چه قدرمی توانم دانلودکنم تا اسمم درلیست مشترکان پرمصرف نباشد؟مرسی
برو سایت پارس اعلامیه اش رو تو صفحه اصلی گذاشتن با عنوان سیاست مصرف عادلانه
عزیزجان خودت میگی که ضریب اشتراک سرویس tra ( که البته درستش CRA هست !! ) 1 به 10 هست ! یعنی حداکثر سرعت دریافتی شما بر 10 تقسیم میشه !
من از پارس انلاین سرویس نامحدود نگرفتم ولی با توجه به اینکه حدودا دو سال از سرویس های نامحدود شرکت های دیگه استفاده کردم ، این رو میدونم که سرویس های نامحدود بوستر ندارن ! یعنی به صورت عادی برای یه سرویس 128 کیلوبیت نامحدود که تازه اشتراکش 1 به 4 باشه و cra هم نباشه ، حداکثر سرعت 16 هست ! و همینطور برای سرویس های دیگه سرعت برحسب کیلوبیت تقسیم بر 8 حداکثر سرعت دانلود بدست میاد ! اصلا عاقله نیست که یه شرکت رو سرویس های نامحدودش بوستر سرعت بزاره !!
پس اگه کسی سرویس 128 کیلوبیت cra بگیره حداکثر سرعتش میشه 16 تقسیم بر 10 !! برا همینه که قیمتش خیلی خیلی کمه !!
پ.ن : جالبه تو سایت پارس انلاین هم زده tra ! اما من که هر جا دیده بودم cra بوده !
اینم توضیحات سرویس های 1 به 10 در یه سایت رسمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by alex_love; 05-09-2012 at 22:57.
اول که این Fair Use Policy رو تو سایتشون اعلام کردن ، کلی تو سرو کله ی هم زدیم فکر کردیم ماله سرویسای فعلیمون
ماشا... با روابط عمومی بسیار بالا ، 1 ماه شده و به ما نگفتن که میخوان سرویس جدید اضافه کنن ، فقط در جواب ایمیلشون صبر داشته باشید و از این چیزا
نامحدود ارایه میدن ولی >>>ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند<<< این اسمش نامحدود ؟؟ کنترل حجم مصرفی ما
عجب 30 یــــــــــاستی ، شرکتای محلی بدون این چیزا و خط قرمز ها فقط 128 رو با 16$ میدن ، اونوقت اینا 27$ گذاشتن 128 رو ، زور هم میگن
دوستان با تغییر ساعت شبانه به 2 مثل قدیما که از 12.30 میشد دانلود کرد بدون اینکه از حجم کن کنه الانم میشه از 1.30 شروع به دانلود کرد ؟!! کسی از این موضوع خبر داره و تست کرده
در مورد ساعت پایان که قدیما تا ساعت 6.59 میشد گرفت الان هم میشه تا 7.59 گرفت یا نه ؟؟!!
من متاسفانه فراموش کردم و دیشب ساعت 1 دانلود رو شروع کرد ساعت 2 و 17 دقیقه اینترنت م تموم شد و امروز مجبور شدم little more کنم
من 30 روز دیگه بیشتر مهمون پارس نیستم و 100 درصد پارس رو ترک میکنم![]()
این دوره که تموم شد دیگه از پارس میرم، الان پارس و شاتل حتماً ندا هم بعدیشونه ...
کدوم isp خوبه الان؟؟ منم ترجیح میدم بعد تموم شدن قراردادم با پارس عوضش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)