به غیراز مبین نت هر isp دیگه ای که کار کردم هیچ کدوم نیازی به خاموش و روشن کردن نداشتن
شاید یه زمانی نیاز به این برنامه ها بوده یا بعضی از شرکت ها مشکل داشته باشن
به غیراز مبین نت هر isp دیگه ای که کار کردم هیچ کدوم نیازی به خاموش و روشن کردن نداشتن
شاید یه زمانی نیاز به این برنامه ها بوده یا بعضی از شرکت ها مشکل داشته باشن
دوست عزیز وقتی من 8 تا مودم از این شرکت دارم بفرمایند مبلع برگشت بزنند وقتی ما خریدیم خوب بوده ولی چرا الان سیگنال 0 هست
بفرمایند مبلغ به روز +هر کدوم 100 هزار تومان شارز داخل هست بدهند وقتی زیرش میزنند
باید برای بدبخت شدن این شرکت هم دعا کرد
بله بنده هم تأیید میکنم ، تا به حال تو این 2 سال که دارم از مبین نت استفاده میکنم برای دانلود رایگان مودم رو خاموش و روشن (ری استارت) نکردم ، مشکلی هم نداشتم.
شاتل هنوز گاهی قاطی میکنه .هموت شبای اول 2گیگ کرد تو پاچم چون قبل از 1 خاموش نکردم. حالا هم شب هم صبح خاموش/روشن میکنم ودیگه این مشکلو ندارم. اما در مورد مبین تو این چند سال هیچ مشکلی نداشتم و مودم گاهی چند هفته روشن میمونه.
اتفاقاً نکته جالبی مطرح شد و باعث یادم بیافته که چند وقته برام وضعیت محاسبه حجمها سئوال شده.
قدیم برامون مینوشت که توی ساعات مجانی چقدر به اینترنت وصل بودیم، ولی ترافیک رو صفر میداد. الان تا وقتی مودم روشن و خاموش نشده همه رو با هم حساب میکنه و مشابه لیست زیر مینویسه. دیگه میمونم که اون حجمی که جلوش نوشته واقعاً مال زمان عادی تا دو نصفه شب هست و یا واقعاً چون مودم رو روشن و خاموش نکردم، همه رو به پای حجمم حساب کرده.
از ساعت ۲۲:۱۴ تا ساعت ۰۸:۱۲ ۵۱ مگابایت
از ساعت ۱۹:۴۶ تا ساعت ۰۷:۴۵ ۶۹ مگابایت
از ساعت ۲۳:۰۶ تا ساعت ۰۶:۴۹ ۶۸ مگابایت
از ساعت ۱۶:۵۹ تا ساعت ۰۵:۱۹ ۳۴۸ مگابایت
این رو میپرسم چون جدیداً به هوای اتوماتیک بودن سیستم محاسبه، دیگه مودم رو روشن و خاموش نمیکنم و نسبت به قبل دارم میبینم که حجم اصلی خیلی خیلی سریعتر داره تموم میشه. درصورتی که میدونم حتی نسبت به قبل مصرف روزانهام هم کمتر شده. چون وایرلس و آپدیتها هم خاموش هست، میدونم که کار هــک وایرلس یا خوردن اینترنت نیست.
واقعاً کسی همچین مشکلی مثل داشته یا از یه جای مطمئن مثل سایت یا وبلاگ دیده که تابحال در مورد این مشکل نظری داده باشه؟
این داستان {مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیستند.} هنوز پابرجاست یا نه؟
چندبار چک کردم مشکلی نبوده
میتونی حجم دانلود شده از idm یا برنامه های مانیتورینگ رو با مبین نت چک کنی
بله پا برجاست
آره ولی با کارت دانشجویی راحت میتونی سرعت های بالاتر رو هم بگیری.
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
ایا درسته؟
به نظر که مجبورم چک کنم. ولی این قضیه چسبوندن ساعات مجانی با ساعات پولی رو قبلاً نداشتم و وجودش ذاتاً مشکوک هست. چون راحت میتونن مشابه جدا کردن حجم مجانی و پولی، ساعتها رو هم جدا کنن. ولی وقتی نمیکنن شاید اصولاً حجمها رو هم جدا نمیکنن.
سئوالم این هست که آیا کس دیگهای هم این مورد رو توی بخش حجم مصرفی خودش داره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)