تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1880 از 2199 اولاول ... 8801380178018301870187618771878187918801881188218831884189019301980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,791 به 18,800 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

از امروز صبح سیگنال برای من قوی تر شده همچنین شاخص های دیگه :

سیگنال 52 الی 55 بود که شده 62 الی 63

CINR روی 12 بود که الان روی 14.5 الی 15.5 هست.

و RSSI روی 77بود که الان 74 شده.

الان سرعت لود صفحات وب خیلی سریعتر شده...

دوستان عزیز حرف این دوستمون رو تائید می کنید که گفتن :
    نیازی نیس
    به شخصه بیش از 20 30 بار تست کردم
    به محض اینکه ساعت از 2 رد میشه دیگه هیچ ترافیکی رو محاسبه نمیکنه

---------------------

اگر اینطور هست چرا یه عده اومدن برنامه نوشتن برای ری استارت شدن مودم؟
    به غیراز مبین نت هر isp دیگه ای که کار کردم هیچ کدوم نیازی به خاموش و روشن کردن نداشتن

شاید یه زمانی نیاز به این برنامه ها بوده یا بعضی از شرکت ها مشکل داشته باشن

2. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هر شرکتی یه دوران اوج داره و یه دوران سقوط. تصمیمات اشتباه و شرایط اقتصادی و عقب موندن از تکنولوژی روز می تونه هر شرکتی رو زمین بزنه مصداقش هم بسیاری از شرکت های بزرگ خارجی لپتاپ و تجهیزات کامپیوتر هست. مبین نت هم که جای خودش

رو داره. این مصرف کننده هست که باید شرایط خودش رو بسنجه و بهترین رو متناسب با شرایط خودش انتخاب کنه. ناسزا و بدوبیراه نه چیزی رو عوض می کنه ونه سودی برای مشتری داره.

یه زمانی بود که مبیت نت خیلی ارزون تر از هزینه ای بود که برای وایرلس می کردم و سرعت 2 مگ رو فقط 16 تومن می گرفتم پس به نفعم بود که بیام و از مبین نت استفاده کنم. این روزها هم که دیگه قیمتش با خدمات دیگه سربه سر و حتی گرونتر

شده و مثل اینکه قراره تو چند روز اینده گرونتر هم بشه. من که کم کم دارم کنارش می زارم هرچند هنوز کیفیت سیگنال واسم خوبه.

پس بهتره بجای ناسزا گفتن و خراب کردن جو انجمن هرچه سریعتر خودمون رو باشرایط جدید وفق بدیم و کاری رو انجام بدیم که بیشتر به سود خودمون باشه

دوست عزیز وقتی من 8 تا مودم از این شرکت دارم بفرمایند مبلع برگشت بزنند وقتی ما خریدیم خوب بوده ولی چرا الان سیگنال 0 هست
    بفرمایند مبلغ به روز +هر کدوم 100 هزار تومان شارز داخل هست بدهند وقتی زیرش میزنند
    باید برای بدبخت شدن این شرکت هم دعا کرد

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز حرف این دوستمون رو تائید می کنید که گفتن :
    نیازی نیس

---------------------

اگر اینطور هست چرا یه عده اومدن برنامه نوشتن برای ری استارت شدن مودم؟
    بله بنده هم تأیید میکنم ، تا به حال تو این 2 سال که دارم از مبین نت استفاده میکنم برای دانلود رایگان مودم رو خاموش و روشن (ری استارت) نکردم ، مشکلی هم نداشتم.

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

به غیراز مبین نت هر isp دیگه ای که کار کردم هیچ کدوم نیازی به خاموش و روشن کردن نداشتن

شاید یه زمانی نیاز به این برنامه ها بوده یا بعضی از شرکت ها مشکل داشته باشن
    شاتل هنوز گاهی قاطی میکنه .هموت شبای اول 2گیگ کرد تو پاچم چون قبل از 1 خاموش نکردم. حالا هم شب هم صبح خاموش/روشن میکنم ودیگه این مشکلو ندارم. اما در مورد مبین تو این چند سال هیچ مشکلی نداشتم و مودم گاهی چند هفته روشن میمونه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نیازی نیس
    البته من تست های دیگه هم انجام دادم
    مثلا ساعت 1:55 مودمو ریکانکت کردم و با این حال هم به جز 2 3 مگ ترافیک زیادی ازم کم نکرد

اتفاقاً نکته جالبی مطرح شد و باعث یادم بیافته که چند وقته برام وضعیت محاسبه حجمها سئوال شده.
    قدیم برامون می‌نوشت که توی ساعات مجانی چقدر به اینترنت وصل بودیم، ولی ترافیک رو صفر می‌داد. الان تا وقتی مودم روشن و خاموش نشده همه رو با هم حساب می‌کنه و مشابه لیست زیر می‌نویسه. دیگه می‌مونم که اون حجمی که جلوش نوشته واقعاً مال زمان عادی تا دو نصفه شب هست و یا واقعاً چون مودم رو روشن و خاموش نکردم، همه رو به پای حجمم حساب کرده.

از ساعت ۲۲:۱۴ تا ساعت ۰۸:۱۲ ۵۱ مگابایت
    از ساعت ۱۹:۴۶ تا ساعت ۰۷:۴۵ ۶۹ مگابایت
    از ساعت ۲۳:۰۶ تا ساعت ۰۶:۴۹ ۶۸ مگابایت
    از ساعت ۱۶:۵۹ تا ساعت ۰۵:۱۹ ۳۴۸ مگابایت

این رو می‌پرسم چون جدیداً به هوای اتوماتیک بودن سیستم محاسبه، دیگه مودم رو روشن و خاموش نمی‌کنم و نسبت به قبل دارم می‌بینم که حجم اصلی خیلی خیلی سریعتر داره تموم می‌شه. درصورتی که می‌دونم حتی نسبت به قبل مصرف روزانه‌ام هم کمتر شده. چون وایرلس و آپدیتها هم خاموش هست‌، می‌دونم که کار هــک وایرلس یا خوردن اینترنت نیست.
    واقعاً کسی همچین مشکلی مثل داشته یا از یه جای مطمئن مثل سایت یا وبلاگ دیده که تابحال در مورد این مشکل نظری داده باشه؟

داره خودمونی میشه esmaeeljam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این داستان {مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیستند.} هنوز پابرجاست یا نه؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اتفاقاً نکته جالبی مطرح شد و باعث یادم بیافته که چند وقته برام وضعیت محاسبه حجمها سئوال شده.
    قدیم برامون می‌نوشت که توی ساعات مجانی چقدر به اینترنت وصل بودیم، ولی ترافیک رو صفر می‌داد. الان تا وقتی مودم روشن و خاموش نشده همه رو با هم حساب می‌کنه و مشابه لیست زیر می‌نویسه. دیگه می‌مونم که اون حجمی که جلوش نوشته واقعاً مال زمان عادی تا دو نصفه شب هست و یا واقعاً چون مودم رو روشن و خاموش نکردم، همه رو به پای حجمم حساب کرده.

از ساعت ۲۲:۱۴ تا ساعت ۰۸:۱۲ ۵۱ مگابایت
    از ساعت ۱۹:۴۶ تا ساعت ۰۷:۴۵ ۶۹ مگابایت
    از ساعت ۲۳:۰۶ تا ساعت ۰۶:۴۹ ۶۸ مگابایت
    از ساعت ۱۶:۵۹ تا ساعت ۰۵:۱۹ ۳۴۸ مگابایت

این رو می‌پرسم چون جدیداً به هوای اتوماتیک بودن سیستم محاسبه، دیگه مودم رو روشن و خاموش نمی‌کنم و نسبت به قبل دارم می‌بینم که حجم اصلی خیلی خیلی سریعتر داره تموم می‌شه. درصورتی که می‌دونم حتی نسبت به قبل مصرف روزانه‌ام هم کمتر شده. چون وایرلس و آپدیتها هم خاموش هست‌، می‌دونم که کار هــک وایرلس یا خوردن اینترنت نیست.
    واقعاً کسی همچین مشکلی مثل داشته یا از یه جای مطمئن مثل سایت یا وبلاگ دیده که تابحال در مورد این مشکل نظری داده باشه؟
    چندبار چک کردم مشکلی نبوده
    میتونی حجم دانلود شده از idm یا برنامه های مانیتورینگ رو با مبین نت چک کنی

این داستان {مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیستند.} هنوز پابرجاست یا نه؟
    بله پا برجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

آره ولی با کارت دانشجویی راحت میتونی سرعت های بالاتر رو هم بگیری.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
    ایا درسته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چندبار چک کردم مشکلی نبوده
    میتونی حجم دانلود شده از idm یا برنامه های مانیتورینگ رو با مبین نت چک کنی

به نظر که مجبورم چک کنم. ولی این قضیه چسبوندن ساعات مجانی با ساعات پولی رو قبلاً نداشتم و وجودش ذاتاً مشکوک هست. چون راحت می‌تونن مشابه جدا کردن حجم مجانی و پولی،‌ ساعتها رو هم جدا کنن. ولی وقتی نمی‌کنن شاید اصولاً حجمها رو هم جدا نمی‌کنن.
    سئوالم این هست که آیا کس دیگه‌ای هم این مورد رو توی بخش حجم مصرفی خودش داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •