MEGA یا TURBO با 2مگ پهنا دانلود شبانه اش چنده؟
لطفا یکی جواب بده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
MEGA یا TURBO با 2مگ پهنا دانلود شبانه اش چنده؟
لطفا یکی جواب بده.
Last edited by aydin64; 06-04-2014 at 15:41.
سرعت های مخابرات 4 برابر سرعت اسمی هستن یعنی مثلا اگه 512 بخرید یعنی حدودا 2 مگ سرعت میشه. سرعت شبانه هم تغییری نمیکنه... که میشه هر شب حدود 4 گیگابایت شبانه
سرعت اسمی رو واسه این گذاشتن که اگه خدایی نکرده یه موقع فردا خواستن سرعتارو بکشن پایین(حالا به هر دلیلی) نتونید چیزی بگید
چون که میگن ما به شما 512 فروختیم حالا اگه 2 مگ میدادیم از لطف ما بوده و اگه نمیخوای خوش اومدی![]()
من یه مدت شاکی بودم که سرعت دانلودم پایینه هر بارم با پشتیبانی تماس میگرفتم همینو میگفت
سرعت شما بیشتر از سرویسی که خریدید هست
اخر سر هم میگفت اگه (میلچَح)بشی سرعتت رو رو 512 میبندیم
سلام دوستان سرعت شبانه VIP مکس نت چنده؟ ممنون میشم اگه بگین چون از مکس نت بخرم
من قبلا طرح قبوض بودم و برای هر ماه 3500 تومن بر روی قبض می آمد که برای دو ماه 7000 تومن میشد ولی حدود 1500 تومن کارکرد به آن اضافه میشد در حالی که اصلا با خط ای دی اس ال صحبت نمیکردم، الان هم که سرویس پیش پرداخت دارم حدود 2000 تومن در هر قبض کارکرد اضافه ثبت می شود. به نظر شما این پول از همه مشترکان کسر میشود یا خط من مشکل دارد؟ برای حل مشکل باید چکار کنم؟
من قراردادم کم مونده تموم بشه
مگا از همارا بگیرم
یا سرویسی از مخابرات
فقط برای دانلود شبانه میخوام
دوستان باقی مانده حجم ظاهرا آنی شده درسته؟
به دلیل درخواست چند نفر از دوستان در پست های قبلی، از وضیعت دانلود وی آی پی ماکس نت، شات میذارم.
همونطور که مشخصه سرعت میانگین 439 ـه که شبی میشه 9 گیگ دانلود و جمعه ها 12 گیگ.
دیگه الانم که به نظرم بهتر شده چون 6 گیگ حجم اضافه کردن ولی قیمت ثبات مونده البته مالیات بر ارزش افزوده رو بیشتر کردن.![]()
کلا بین محدودهای ماکس، به صرفه ترین همین سرویسه و به نظر بقیه ارزش خرید ندارن.
سرویس پارسآنلاین - ۵۱۲ محدود ۶ گیگ سه ماهه
من سه ماه گذشته ۱۲۸ رو داشتم و خیلی راضی بودم امشب هم که ۵.۱۷ گیگ دانلود داشتم. در مقایسه با افتضاح همارا خیلی خوبه.
دانلود رایگان پارس آنلاین از ۲-۷ هست
کسی میدونه پارس آنلاین جمعه ها ساعتش بیشتر میشه یانه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)