تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1880 از 2365 اولاول ... 8801380178018301870187618771878187918801881188218831884189019301980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,791 به 18,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام.ممنونم.لطف داری
    باید دفترجه رو ببینی.برای سیلد یادمه 42لیتر پیشنهاد داده بود.پورتد و یادم نیست.
    به نظرت پرتد صدای بهتری میده یا سیلد؟

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام.
    اگر بلوتوث نیاز داری همون 563 رو انتخاب کنید x400 خروجیهای کاملتری داره.3جفت pre out.اما 563رو نمیدونم دوتا داره یا سه تا.یه سرچ کن.x400چون سریه اکسلون هست کیفیت صداش کمی بهتره.
    3650پایونیره نه کن وود.
    Sw رو فقط سونی ها دارن.
    سلام
    من چک کردم برای x400 پری اوت زده 4 000 mv و برای 563 زده 2 500 mv ولی سر در نمیارم خیلی تفاوتشونه؟به نظرتون من این 563 رو بگیرم بعدا که خواستم باقی اجزا رو بخرم به مشکلی بر نخورم؟
    مدل x400 رو زده sw و mw هم داره توی منوالش که از سایت کنوود گرفتم

بعد نهایتا از نظر فنی کدوم بهتره؟از نظر امکانات که سر در میاوردم فقط بلوتوث برام مهم بود که اگه ببینم بعدا به مشکلی ممکنه بر بخورم بیخیالش میشم.البته سیدی هم برام وجودش مهم نیست

شما از بین این سه تا مدل کدوم رو پیش نهاد میدین؟البته من سرچ کردم دیدم پایونر 3750 هم داره

- - - Updated - - -

سلام.
    اگر بلوتوث نیاز داری همون 563 رو انتخاب کنید x400 خروجیهای کاملتری داره.3جفت pre out.اما 563رو نمیدونم دوتا داره یا سه تا.یه سرچ کن.x400چون سریه اکسلون هست کیفیت صداش کمی بهتره.
    3650پایونیره نه کن وود.
    Sw رو فقط سونی ها دارن.
    سلام
    من چک کردم برای x400 پری اوت زده 4 000 mv و برای 563 زده 2 500 mv ولی سر در نمیارم خیلی تفاوتشونه؟به نظرتون من این 563 رو بگیرم بعدا که خواستم باقی اجزا رو بخرم به مشکلی بر نخورم؟

بعد نهایتا از نظر فنی کدوم بهتره؟از نظر امکانات که سر در میاوردم فقط بلوتوث برام مهم بود که اگه ببینم بعدا به مشکلی ممکنه بر بخورم بیخیالش میشم.البته سیدی هم برام وجودش مهم نیست

شما از بین این سه تا مدل کدوم رو پیش نهاد میدین؟البته من سرچ کردم دیدم پایونر 3750 هم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یه رادیو پخش تصویری برا ماشینم که پرایده بخرم اما چون زیاد تو این زمینه مهارت ندارم میخواستم کمکم کنید
    اولا هزینه ای که میخوام بکنم حولو وحوش ۶۰۰تومنه
    دوما رادیو برام خیلی مهمه چون بیشتر مواقع رادیوروشن میکنم و منطقه ای که هستم بعضی از. فرکانسها مثل رادیو پیام و رادیو اوا وبعضی رادیو های دیگرو نمیتونم داشته باشم
    سیستمی که خودم دیدم مارشال ۱۸۱۳هست که تیونرتلوزیون داخلی دیجیتال داره و میخواستم بدونم ایا این سیستم رادیوش هم دیجیتال هستش؟
    یا باید انتن دیجیتال نصب کنم؟
    به نظر. شما این سیستم بهتره یا یه ظبط تصویری دیگه بگیرم (مثل مکسیدر. یا سیرا)با یه انتن دیجیتال روش سوار. کنم؟
    یا اینکه کسی از دوستان پیشنهاد. دیگه ای داره ؟
    یا شایدم پخشی هست که مشکل منو بدون انتن دیجیتال حل کنه
    ممنون میشم اگه کمکم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

- - - Updated - - -

سلام

خوب میگه ولتاژ خروجی پری اوت های RC ، یکیش 2.5 ولته ، یکیش 4 ولت .
    تاثیرش توی کیفیت هست ! پری اوت 4 ولتی ، بخاطر ولتاز بالاترش این اجازه رو میده که گین رو کمتر باز کنی (برای یک حجم صدای ثابت) ، اما با پری اوت 2.5 ولتی شما باید گین بیشتری باز کنید تا همون حجم صدا رو بگیرید .
    خوب گین بازتر هم دیستورت رو بیشتر میکنه . البته این بیشتر توی سیستم های کیفیتی مطرحه و گوش های خیلی حساس .
    در کل بنظر من X400 پخش خوبیه ، صداش گرم و بم میشه گفت اما خوب تنظیمات معمولی ای داره .
    HPF توی X400 آز 100هرتز شروع میشه که این بنظر من ضعفشه . البته شاید بکارتون هم نیاد ، ولی صدای دلخواه رو باید با بازی کردن با همین فیلتر ها و همینطور اکولایزر گرفت .
    اکولایزر هم توی X400 ضعیف عمل میکنه .
    بنظر من خرید یک پخش سطح بالاتر کنوود ولی دست دوم بهتره مثل 7016 .
    بودجتون چقدره ؟ اگر بتونی تا 400-420 ببری میتونی 8019 دست دوم هم بخری که همه جوره سرتره نسبت به این گزینه هات .
    موفق باشی .

5. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یه رادیو پخش تصویری برا ماشینم که پرایده بخرم اما چون زیاد تو این زمینه مهارت ندارم میخواستم کمکم کنید
    اولا هزینه ای که میخوام بکنم حولو وحوش ۶۰۰تومنه
    دوما رادیو برام خیلی مهمه چون بیشتر مواقع رادیوروشن میکنم و منطقه ای که هستم بعضی از. فرکانسها مثل رادیو پیام و رادیو اوا وبعضی رادیو های دیگرو نمیتونم داشته باشم
    سیستمی که خودم دیدم مارشال ۱۸۱۳هست که تیونرتلوزیون داخلی دیجیتال داره و میخواستم بدونم ایا این سیستم رادیوش هم دیجیتال هستش؟
    یا باید انتن دیجیتال نصب کنم؟
    به نظر. شما این سیستم بهتره یا یه ظبط تصویری دیگه بگیرم (مثل مکسیدر. یا سیرا)با یه انتن دیجیتال روش سوار. کنم؟
    یا اینکه کسی از دوستان پیشنهاد. دیگه ای داره ؟
    یا شایدم پخشی هست که مشکل منو بدون انتن دیجیتال حل کنه
    ممنون میشم اگه کمکم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

می خواستم یه پخش بگیرم
    نظر شما چیه:

Kenwood KDC-U2159B Car Audio
    Kenwood KFC-PS6985 Car Speaker

Kenwood KFC-W3010 Car Subwoofer

Kenwood KAC-PS527 Car Amplifier

نظرتون چیه خوبه یا نه ؟خودتون چی پیشنهاد می کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

خوب میگه ولتاژ خروجی پری اوت های RC ، یکیش 2.5 ولته ، یکیش 4 ولت .
    تاثیرش توی کیفیت هست ! پری اوت 4 ولتی ، بخاطر ولتاز بالاترش این اجازه رو میده که گین رو کمتر باز کنی (برای یک حجم صدای ثابت) ، اما با پری اوت 2.5 ولتی شما باید گین بیشتری باز کنید تا همون حجم صدا رو بگیرید .
    خوب گین بازتر هم دیستورت رو بیشتر میکنه . البته این بیشتر توی سیستم های کیفیتی مطرحه و گوش های خیلی حساس .
    در کل بنظر من X400 پخش خوبیه ، صداش گرم و بم میشه گفت اما خوب تنظیمات معمولی ای داره .
    HPF توی X400 آز 100هرتز شروع میشه که این بنظر من ضعفشه . البته شاید بکارتون هم نیاد ، ولی صدای دلخواه رو باید با بازی کردن با همین فیلتر ها و همینطور اکولایزر گرفت .
    اکولایزر هم توی X400 ضعیف عمل میکنه .
    بنظر من خرید یک پخش سطح بالاتر کنوود ولی دست دوم بهتره مثل 7016 .
    بودجتون چقدره ؟ اگر بتونی تا 400-420 ببری میتونی 8019 دست دوم هم بخری که همه جوره سرتره نسبت به این گزینه هات .
    موفق باشی .
    سلام
    ممنون از کمکتون و اطلاعات خوبتون
    من راستش بودجه بالایی نمیخام بزارم..نهایتا 320 330 برای پخش میخوام خرج کنم که این دو گزینه را پیدا کردم.به نظرتون چیکار کنم توی این رنج قیمت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می خواستم یه پخش بگیرم
    نظر شما چیه:

Kenwood KDC-U2159B Car Audio
    Kenwood KFC-PS6985 Car Speaker

Kenwood KFC-W3010 Car Subwoofer

Kenwood KAC-PS527 Car Amplifier

نظرتون چیه خوبه یا نه ؟خودتون چی پیشنهاد می کنید
    چقدر میخوای هزینه کنی و چیا میخوای ؟

سلام
    ممنون از کمکتون و اطلاعات خوبتون
    من راستش بودجه بالایی نمیخام بزارم..نهایتا 320 330 برای پخش میخوام خرج کنم که این دو گزینه را پیدا کردم.به نظرتون چیکار کنم توی این رنج قیمت؟
    بنظر من حداکثر تا 350 یک 7016 دست دوم تمیز بخر .

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

چقدر میخوای هزینه کنی و چیا میخوای ؟

بنظر من حداکثر تا 350 یک 7016 دست دوم تمیز بخر .
    به نظرتون پخش دست دو خوب گیر میاد؟از کجا بدونم تعمیری نباشه یا خراب نباشه؟راستش من توی بحث سیستم های صوتی تازه وارد هستم تازه بخوام برم سمت دست دو میترسم بدتر شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ببخشید من یه مشکل کوچیک با سیستمم دارم. اونم اینه که بعضی آهنگا رو که میذارم وقتی خواننده میخونه صداش خیلی بم میشه و دقیقا میره رو اعصاب (مثل اکثر آهنگای احمد سعیدی)! البته میدونم ایراد کجاست ایراد اونجاست که loadness و bass boost هر دو روی لول 2 هستن البته bass boost اینجا تاثیری نداره و وقتی loadness رو خاموش میکنم تقریبا مشکل حل میشه. ولی این loadness توی بقیه آهنگا خیلی صدا رو گرم میکنه یه جورای حس می کنم بدون این دو آپشن صدا خیلی بی روح میشه. اکولایزر رو هم با سلیقه خودم تنظیم کردم. به نظرتون راهی هست که بتونم این مشکل رو برطرف کنم بدون تغییر دادن این تیپ اکولایزر؟ پخش هم x400 هست.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    Last edited by M.Amorous; 04-09-2015 at 18:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •