آره منم چند روزیه مشکل دارم مخصوصا امروز که همش قطع و وصل میشد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره منم چند روزیه مشکل دارم مخصوصا امروز که همش قطع و وصل میشد
راستی شما پورت اندیشه رو دارید یا مخابرات؟ سرعتتون تو روز و ساعت رایگان چنده و از ساعت یک تا هفت صبح سرعت یکسانه؟ باتشکر
چون به نسبت شرکت های دیگه که تو چند سال اخیر تست کردمشون با اندیشه راحت ترم و راضیم از سرویس دهیشون ... فقط یه دوره هایی مثه همین چند روز اخیر وضعیت ازار دهنده میشه ...وگرنه راضی کنندست .. لااقل برای من
خیر بنده پورت مخابرات هستم ... بعضی ماه ها که دانلود زیاد دارم 1024 انتخاب میکنم ... سرعت برا من تو کل ساعات شبانه روز بین 190 تا 210 هستش ... !![]()
معلوم نیست چه طوریه من پورت اندیشه سرویس 1024 دارم سرعتم تو شب 90 بیشتر نیست نمیدونم مرکز 5 شلوغه اینطوریه یا اینکه پورت مخابرات پهنای باندشون بازه؟ دوستان کسی اطلاعی نداره![]()
سلام دوستاني كه نت حجمي دارن كسي هست كه وضعيتش مشابه من باشه؟
وضعيتم به اين شكله كه اگه من فقط مودمم روشن باشه و اصلا دانلود كه سهله مرورگرمم باز نكنم و وب گردي هم نكنم بازم ترافيك ميندازه واسم
من يه لحظه مودممو روشن كردم و بعد با گوشي رفتم تو اكانتisp خودم و وقتي چك كردم مصرفمو ترافيك وروديرو زده بود 286k و ترافيك خروجيرو زده بود307k
حرف k بعد از اعداد نشون دهنده kb ديگه؟
سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟
پورت مخابرات از اندیشه 128 نامحدود سرعت 30 تا 40
دوستان avp.exe نمی دونید چیه؟!
تو برنامه networx نگاه کردم دیدمش به تنهایی 5.68 Gig دانلود داشته و 374 MB آپلود!
تو برنامه networx قسمت netstat فقط برنامه هايي رو كه به نت متصلن رو نشون ميده درسته امار كلي از ميزان مصرف روزانه و هفتگي و دريافتي و ارساليهارو مانيتور ميكنه ولي فك نكنم اماره هربرنامه رو به صورت مجزا نشون بده
شما كدوم قسمتش ميري؟
avp مربوط به آنتی ویروس kasper هستش.
از داخل تنظیمانش قسمت update=> run mode رو حالت manually قرار بدید.یا اینکه از فایروال ویندوز این برنامه رو بلاک کنید.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)