دوست عزیز شما باید بری و تمرین شنا کنی .
سعی کن بیشتر زیر آب بری . اینطوری زود تر پر میشه .
دوست عزیز شما باید بری و تمرین شنا کنی .
سعی کن بیشتر زیر آب بری . اینطوری زود تر پر میشه .
اشتباه می کنی من ماموریت w رو نگفتم من ماموریت s گفتم ..می ری روی ماموریت s فیلم نشون نمی ده .. .مسیج می ده؟!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
(luke 1889 ) توی شهر انگار شورش شده ! همه همدیگه رو می زنن
Last edited by p@ul; 04-06-2007 at 19:04.
هود که میدونی چیه؟ تا جایی که میتونی از منطقه های زرد و بنفش رو متعلق به گروو استریت(سبز رنگ) بکن تا برادرت بهت زنگ بزنه.اشتباه می کنی من ماموریت w رو نگفتم من ماموریت s گفتم ..می ری روی ماموریت s فیلم نشون نمی ده .. .مسیج می ده؟!!!! (luke 1889 ) توی شهر انگار شورش شده ! همه همدیگه رو می زنن
بعد برو اون ماموریت. اخرین ماموریته.
درسته .هود که میدونی چیه؟ تا جایی که میتونی از منطقه های زرد و بنفش رو متعلق به گروو استریت(سبز رنگ) بکن تا برادرت بهت زنگ بزنه.
بعد برو اون ماموریت. اخرین ماموریته.
سعی کن همه ی منطقه ها رو بگیری .
دردسرت کمتر میشه .
آقا من داستان بازی رو بصورت فارسی میخوام یادمه خیلی وقت پیش همچین چیزی وجود داشت ولی الان پیدا نمیکنم
آقا سلام من این بازیو تمومش نکردم یعنی تا وسصاش رفتم یهوم بازی پاک شد!ضدحال بسیار بد!
و شاهکار کمیاب:
راهنمای مو به مو دقیق سان آندریاس! توش گفته کدوم مرحله چیکار کنی یه عکس مراحلم داره جمعا 4 مگه ولی می ارزه برای کسایی که مشکل دارن! من که این بازیو ندار داشتم یهو پاک شد سیدیش مال خودم نبود!
ولی دانلود کنید بهتره همه گروها نوشته و حتی گفته اگه برین یه جا دنیا جدید وارد میشید!شخصیتا گفته اسماشون منبع همهچیز دانلود کنین!
اینم بگم کشککی نیست 185 صفحه آکروباته!!!!
8 مگ بود کردمش 4 مگ!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Last edited by hojjat_game_carbon; 05-06-2007 at 18:18.
اینجا :
آی خدا خیریت بده . خیلی کمک بزرگی کردی . فقط فارسیه یا انگلیسی ؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا فارسیه !آی خدا خیریت بده . خیلی کمک بزرگی کردی . فقط فارسیه یا انگلیسی ؟
یه ایرانی نوشتتش!عجب حوصله ای داشته 185 صفحه نوشته!
برین حال کنین!
بسیار ممنونم از دوستان
به بقیه کسانی هم که تا بحال دانلودش نکردن پیشنهاد میکنم از دستش ندن کاملا داستان بازی رو توضیح داده و حالا آدم متوجه میشه اصلا قضیه اینهمه درگیری و جنگ و خونریزی چیه؟
راستش من عاشق شخصیت کاتالینا شده بودم و دوست داشتم بیشتر راجع به شخصیتش تو بازی بفهمم که این فایل pdf همه رو کامل به فارسی توضیح داده واقعا دستش درد نکنه
ممنون دوست من!منم خودم نمی دونستم اصلا داستان چیه چکار کنی؟!بسیار ممنونم از دوستان
به بقیه کسانی هم که تا بحال دانلودش نکردن پیشنهاد میکنم از دستش ندن کاملا داستان بازی رو توضیح داده و حالا آدم متوجه میشه اصلا قضیه اینهمه درگیری و جنگ و خونریزی چیه؟
راستش من عاشق شخصیت کاتالینا شده بودم و دوست داشتم بیشتر راجع به شخصیتش تو بازی بفهمم که این فایل pdf همه رو کامل به فارسی توضیح داده واقعا دستش درد نکنه
ببخشید اینو میگم ولی کاتالینا که دزده!!!
بعدش یهو فایلو پیدا کردم دانلود کردم 3 روز مدام نشستم خوندمش! ولی خیلی خفنه مخصوصا آخرش که گفته بری یه جا میری دنیای ارواح!
یه بار دیگم برای بعضی ها که حوصله ندارن برن صفحه قبل میگم:
آقا سلام من این بازیو تمومش نکردم یعنی تا وسصاش رفتم یهوم بازی پاک شد!ضدحال بسیار بدی بود!
و شاهکار کمیاب:
راهنمای مو به مو دقیق سان آندریاس! توش گفته کدوم مرحله چیکار کنی یه عکس مراحلم داره جمعا 4 مگه ولی می ارزه برای کسایی که مشکل دارن! من که این بازیو ندارم یعنی داشتم یهو پاک شد سیدیش مال خودم نبود!
ولی دانلود کنید بهتره همه گروها نوشته و حتی گفته اگه برین یه جا دنیا جدید وارد میشید!شخصیتا گفته اسماشون منبع همهچیز دانلود کنین!
اینم بگم کشککی نیست 185 صفحه آکروباته!!!!
8 مگ بود کردمش 4 مگ!!!!!!!
ممنون
Last edited by hojjat_game_carbon; 05-06-2007 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)