سلام بچه ها. من CS S دارم با این IP که 85.15.1.66 : 27015 هست وقتی Connect میشم سر Sending Client Info همین طوری میمونه ! چی کار کنم ؟
Cs S که من دارم 5.3 گیگ هست و هر چی مپ و پچ هست روش هست فکر کنم !.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام بچه ها. من CS S دارم با این IP که 85.15.1.66 : 27015 هست وقتی Connect میشم سر Sending Client Info همین طوری میمونه ! چی کار کنم ؟
Cs S که من دارم 5.3 گیگ هست و هر چی مپ و پچ هست روش هست فکر کنم !.
سلام به همگی
ببخشید می خواستم بدونم اشکال از منه یا از این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میخوام اسکین دانلود کنم این پیغام رو میده(عضو هم هستما!!!)
Fatal error: Call to undefined function cookiedecode() in /var/www/vhosts/counter-strike-dl.com/httpdocs/fetch.php on line 95
ممنون میشم راهنماییم کنید.
موفق باشید
راستی بچه ها
یه سایت خوب(به غیر از اون بالاییه)واسه اسکین و ....سراغ ندارین؟؟؟؟!
سلام . من يه ---- مي خوام كه توي سروري كه رفتي كيكت نكنن Latency من تقريبا 350 و ping هاي بالاي 300 كيك مي شن . من 2 تا ---- پيدا كردم : A]lphA [P]rojecT V5] و Ecstatic Cheat v13 يا خرابه و يا من بلد نيستم . خودم فكر مي كنم كه بلد نيستم با اين ها كار كنم . كسي هست كار با اين 2 تا رو بلد باشه و يا برنامه ي ديگري داشته باشه ؟ من فردا ميرم مسافرت . اگه مي شه سعي كنين امروز جوابم را بدين ممنون مي شم ...
دوست عزیز چیت رو بیخیال بشی بهتره .سلام . من يه ---- مي خوام كه توي سروري كه رفتي كيكت نكنن Latency من تقريبا 350 و ping هاي بالاي 300 كيك مي شن . من 2 تا ---- پيدا كردم : A]lphA [P]rojecT V5] و Ecstatic Cheat v13 يا خرابه و يا من بلد نيستم . خودم فكر مي كنم كه بلد نيستم با اين ها كار كنم . كسي هست كار با اين 2 تا رو بلد باشه و يا برنامه ي ديگري داشته باشه ؟ من فردا ميرم مسافرت . اگه مي شه سعي كنين امروز جوابم را بدين ممنون مي شم ...
چون به هر حال خود بازی کیکت میکنه .
اصلا امکان نداره.
البته هنگام برتاب نارنجک علاوه بر میزان سلامتی - کاور هم حساب هست.
هرچقدر کاور سالم تری داشته باشی کمتر آسیب میبین.
درسته .البته هنگام برتاب نارنجک علاوه بر میزان سلامتی - کاور هم حساب هست.
هرچقدر کاور سالم تری داشته باشی کمتر آسیب میبین.
احتمالا اين دوست عزيزمون وقتي اين كار رو كرده خون طرف كم بوده . وگرنه غير ممكنه با يك نارنجك بميره .
اگه اينطوري بود همه نارنجك به دست ميشدند !
آدرس زیر یک مپه جدیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خوب باشه.
ELDORADO جان
(با استفاده از کد زیر میتوان نام سرور رو عوض کرد.
که به جای X نام مورد نظر برای کسی که سرور رفته رو مینویسن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بری و کنسول طرف رو باز کنی و کلید بالا در صفحه کلید رو بزنی و کدهای زده شده توسط اون رو ببینی آیا
همچین کدی زده یا نه !)
نشد که نشد![]()
Last edited by 1731; 29-06-2007 at 05:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)