تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 376 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان. من سرعت دانلود مستقیمم 27 کیلو بایت بر ثانیه هستش ( 256 دارم از فن آوا). وقتی میخوام تورنت دانلود کنم با اینکه کارهای زیر رو کردم ولی بازم سرعتم پایینه:

1 - تو تنظیمات مودم که ایسوس 602 هستش port forwarding رو برای پورت 50000 تنظیم کردم و utorrent هم ازین پورت استفاده میکنه.
    2 - درانتخاب تورنت دقت میکنم که مثلا seed زیاد داشته باشه peer کم و tracker غیرvip و خصوصی و ...
    3- تو تنظیمات فایروالم (eset smart security 3.0.369 business edition) هم به utorrent اجازه دادم بدون محدودیت ورود و خروج از هر پورتی چه بصورت udp چه tcp داشته باشه.

ولی بااین حال سرعت خیلی پایینه درحد 3 تا 4 کیلو بایت ماکسیمم! متاسفانه گاهی هم کلی دانلود میشه ولی درصد تکمیل بالا نمیره!!! به اصطلاح خود یوتورنت waste میشه.

چیزهایی که به عقل خودم میرسه:

1 - متاسفانه ip های فن آوا valid نیست منظورم استاتیک و دینامیک نیستا، یعنی اومدن یک ip رو دادن به چندنفر! اصطلاحا NAT
    که باعث میشه مثلا تو رپید شیر مینویسه شما الان داری دانلود میکنی پس برو پی کارت!

2 - آپلود فن آوا داغونه البته آپلود تو محیطهایی که لاگین داره مثل میل باکس و 4shared. داغون به معنی کندی نه ها! اصلا شدنی نیست و همش error میده!

3- از بیت کامت، فلش گت و آزاروس هم استفاده کردم مقایسه کردم بهتر که نشد بدتر هم میشد.

4- همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.

ممنون میشم کمکم کنین.
    یک تصویر تز تورنتی که داری میگری با تعداد سید و پیر و همچنین یک عکس از بخش سرعت خود نرم افزار تورنت (بازه رو روی یک ساعت گذشته بزار .) و یک عکس از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزار
    در مورد حدس هات
    تورنت به ip های معتبر بیشتر بها میده( تو خصوصی ها بهتره ip معتبر باشه چون ممکنه یکی دیگر اتفاقی هم از همان ترکر خصوصی استفاده کنه همش دریافت کنه و هیچی ارسال نکنه)ولی در کل ip زیاد رو سرعت تاثیر نمیده.
    در مورد اپلود احتمالا اپلود شمت هم مثل مال من است که به زحمت به 4 می رسه و اکثران 1 تا 2 است و حالت عادی هم موقع اپلود فایل مشکل پیش میاد. من با این خط به حد اکثر سرعت یعنی 13 14 کیلوبایت هم رسیدم( با 128 ) ولی در کل اگر سرعت اپلود پایین باشه رو لیست ترتیب الویت ترکر وهمچنین نرم افزار های دیگر تاثیر میزاره و باعث میشه سرعت دریافت هم کم شه.(این تاثیرش تو ترکر های خصوصی و تورنت های شلوغ با سید کم خیلی محصوص است)
    ان مشکل علامت هم مربوط به پروت ارتباطی میشه . از انجایی که شما تمام کارهای لازم را انجام دادین( و امیدوارم فایروال ویندوز هم خاموش باشه ) احتمال زیاد ان پورت توسط شرکت PAP بسته شده. باید یک سری پروت های پر کاربرد تر را پیدا کنید که نرم افزار های زیادی استفاده می کنند و احتمال زیاد باز است.
    ان علامت به اشتراکی بودن adsl ربطی نداره چون تو همه جای دنیا پهنای باند اصلی رو در حالت شیرینگ عذضه می کنند . فقط نکته انجا است تو خارج برای مشترک 10 مگابیت خارج پهنای باند 100 مگابیت رو بیت 10 تا 30 (بسته به نوع شرکت و قیمت اش) نفر شیر می کنند تو ایران تقصیم معمولا برای 128 کیلوبیت 1 مگابیت رو بین 10 تا 30 نفر تقسیم می کنند.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
    Last edited by quazgaa; 02-09-2008 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون دوست من بخاطر پاسخ کاملت. درمورد پورت تورنت تو سایت معتبری خوندم "خیلی بهتره که پورت تورنت تورنج 49152-65534 باشه، زیر 10000 نیایین و بهیچوجه زیر 1024 نیاین". من 50000 رو انتخاب کردم. حالا منظور شما از پورتهای پرکاربردتر پورتهای پایین باید باشه درسته مثلا پورت 23 تلنت یا 37 تایم. یعنی قطعا این پورتا غیرقابل سد کردنه؟ من یادمه تو دانشگاه همین بدبختیو با اینترنتش داشتیم. ضمنا اگه بخوام بفهمم شرکتی که ازش سرویس گرفتم چه پورتهاییش رو بسته ( درحالت کلی) با نرم افزارهای پورت اسکنر مثل super scan میشه؟ باید hostname رو چی بزنم؟ 127.0.0.1 یا ip م رو یا ip که مودم رو روش تنظیم کردم مثلا 192.168.1.1 یا ip کلاینت رو ( مثلا منکه کانکت میشم معمولا10.51.29.11 هستش آیپی کلاینتم). کمال تشکر رو دارم.

ضمنا تو این آدرس
    کد:
    نحوه پورت فورواردینگ رو برا مودمم نوشته جالبه بدونین چیزی نوشته که 70 درصد مشکل من ازون بود! نوشته توی منویoptions/preferences/connection باید: Make sure the Enable UPnP box is unchecked
    که وقتی این تیک رو برداری یوتورنت بد کار میکنه و برخلاف گفته سایت باید تیک بخوره. مشکل سرعتم خیلی بهتر شده ولی بازم 10 تا 12 بیشتر نشد با خط 256
    این که می گن پورت از 10000 کمتر نباشه بیشتر بخاطر اینکه تداخل پیش نیاد و همچنین رسمه ولی می توان از پورت های پایینتر از 10000 استفاده کرد .نگاه کنی تعدادی از خارجی ها پروت هاشون 4 3 و 2 رقمی است.
    پورت های کاربردی تر مثل انهایی که گفتی احتمال باز بودنش بیشتره چون معمولا نرم افزار ها بیشتر از انها استفاده می کنند. اگر بسته باشه رو سرعت و کار کردن نرم افزار ها تاثیر زیادی می کنه. پیشنهاد می کنم تمام پروت های پر کاربرد رو چک کن ببین کدوم بازه بعد از بین باز ها اونی را انتخاب کن که احتمال اینکه ازش استفاده کنی کمتر است از همان استفاده کن.اگر مجبور شدی از پورتی استفاده کنی که نرم افزار هات هم زیاد استفاده می کنند پیشنهاد می کنم همزمان هر دو نرم افزار استفاده کننده پورت را فعال نکنی که تداخل نشه.
    در مورد اینکه چجوری میشه فهمید چون من چورت ها بازه نرفتم دونبال راه حل ولی یکی از راه ها که امتحانی خودم تست کردم ( برای پرسیدن کیفیت پورت ها زنگ زدن یا پیغام گذاشتن(من این کارو انجام دادم) برای بخش فروش است و یک تعداد از پورت هارو نوشتم ببینم چی گفتن که جواب می دن).
    در مورد نرم افزار چون استفاده نکردم نمی دونم.

5. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان. من سرعت دانلود مستقیمم 27 کیلو بایت بر ثانیه هستش ( 256 دارم از فن آوا). وقتی میخوام تورنت دانلود کنم با اینکه کارهای زیر رو کردم ولی بازم سرعتم پایینه:

1 - تو تنظیمات مودم که ایسوس 602 هستش port forwarding رو برای پورت 50000 تنظیم کردم و utorrent هم ازین پورت استفاده میکنه.
    2 - درانتخاب تورنت دقت میکنم که مثلا seed زیاد داشته باشه peer کم و tracker غیرvip و خصوصی و ...
    3- تو تنظیمات فایروالم (eset smart security 3.0.369 business edition) هم به utorrent اجازه دادم بدون محدودیت ورود و خروج از هر پورتی چه بصورت udp چه tcp داشته باشه.

ولی بااین حال سرعت خیلی پایینه درحد 3 تا 4 کیلو بایت ماکسیمم! متاسفانه گاهی هم کلی دانلود میشه ولی درصد تکمیل بالا نمیره!!! به اصطلاح خود یوتورنت waste میشه.

چیزهایی که به عقل خودم میرسه:

1 - متاسفانه ip های فن آوا valid نیست منظورم استاتیک و دینامیک نیستا، یعنی اومدن یک ip رو دادن به چندنفر! اصطلاحا NAT
    که باعث میشه مثلا تو رپید شیر مینویسه شما الان داری دانلود میکنی پس برو پی کارت!

2 - آپلود فن آوا داغونه البته آپلود تو محیطهایی که لاگین داره مثل میل باکس و 4shared. داغون به معنی کندی نه ها! اصلا شدنی نیست و همش error میده!

3- از بیت کامت، فلش گت و آزاروس هم استفاده کردم مقایسه کردم بهتر که نشد بدتر هم میشد.

4- همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.

ممنون میشم کمکم کنین.
    سلام دوست عزیز

سرعت دانلود با تورنت به خیلی چیزها بستگی دارد و چیزهایی که شما به آنها اشاره کردید

تنها قسمتی از این چیزها است :

1.شرکت فن آوا تا انجا که من می دانم از روتر های متعدد در اتصالات خود استفاده می کند

بنابراین مشکلات فراوانی برای استفده کنندگان از تورنت فراهم می کند.

2.اگر از اکانت نامحدود شرکت فن آوا استفاده می کنید باید بدانید که این شرکت

میزان Sharing این اکانتها را بسیار کم کرده است ( حداقل تا چند ماه قبل که من از آن

استفاده می کردم ) و پهنای باندی که این شرکت به شما می فروشد متاسفانه

بسیار پایینتر از پهنای باندی است که شما خریداری کرده اید.

3.مهمترین عامل در سرعت دانلود تورنت سرعت آپلود شما است بنابراین با توجه

مطالبی که خودتان در مورد وضعیت آپلودتان فرمودید جای تعجبی ندارد که با تورنت مشکل دارید.

پیشنهاد من این است :

1.شرکتی را که از آن ADSL را خریداری کرده اید تعویض کنید و از اکانتهای نامحدود با

سرعت آپلود بالا استفاده کنید هر چند این اکانته اندکی گرانتر هستند ولی

برای کار با تورنت ایده آل هستند.

2.علاوه بر تنظیم یک پورت مخصوص برای استفاده نرم افزار تورنت و تنظیم

فایروال شما باید یک IP استاتیک هم برای سیستم خود تعریف کنید

( البته این با Valid IP متفاوت است ):

کد:
    3. حتما از tcpip.sys اصلاح شده استفاده کنید.

4.نرم افزار تورنت نیاز به تنظیمات دقیق برای استفاده بهینه از پهنای باندتان دارد

اگر شما سرعت آپلود و دانلود واقعیتان را بگویید بهتر می توان راهنماییتان کرد.

5.سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد Seed/Peer به عوامل دیگری هم مانند

نسبت این دو به هم و نیز پهنای باند این Seed/Peer ها و ... بستگی دارد که باید به آنها هم دقت کنید.
    Last edited by vtn54; 27-08-2008 at 11:49.

7. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

سرعت دانلود با تورنت به خیلی چیزها بستگی دارد و چیزهایی که شما به آنها اشاره کردید

تنها قسمتی از این چیزها است :

1.شرکت فن آوا تا انجا که من می دانم از روتر های متعدد در اتصالات خود استفاده می کند

بنابراین مشکلات فراوانی برای استفده کنندگان از تورنت فراهم می کند.

2.اگر از اکانت نامحدود شرکت فن آوا استفاده می کنید باید بدانید که این شرکت

میزان Sharing این اکانتها را بسیار کم کرده است ( حداقل تا چند ماه قبل که من از آن

استفاده می کردم ) و پهنای باندی که این شرکت به شما می فروشد متاسفانه

بسیار پایینتر از پهنای باندی است که شما خریداری کرده اید.

3.مهمترین عامل در سرعت دانلود تورنت سرعت آپلود شما است بنابراین با توجه

مطالبی که خودتان در مورد وضعیت آپلودتان فرمودید جای تعجبی ندارد که با تورنت مشکل دارید.

پیشنهاد من این است :

1.شرکتی را که از آن ADSL را خریداری کرده اید تعویض کنید و از اکانتهای نامحدود با

سرعت آپلود بالا استفاده کنید هر چند این اکانته اندکی گرانتر هستند ولی

برای کار با تورنت ایده آل هستند.

2.علاوه بر تنظیم یک پورت مخصوص برای استفاده نرم افزار تورنت و تنظیم

فایروال شما باید یک IP استاتیک هم برای سیستم خود تعریف کنید

( البته این با Valid IP متفاوت است ):

کد:
    3. حتما از tcpip.sys اصلاح شده استفاده کنید.

4.نرم افزار تورنت نیاز به تنظیمات دقیق برای استفاده بهینه از پهنای باندتان دارد

اگر شما سرعت آپلود و دانلود واقعیتان را بگویید بهتر می توان راهنماییتان کرد.

5.سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد Seed/Peer به عوامل دیگری هم مانند

نسبت این دو به هم و نیز پهنای باند این Seed/Peer ها و ... بستگی دارد که باید به آنها هم دقت کنید.
    تا انجا که می دونم ip استاتیک در صورتی میشه تنظیم کرد که شرکت خدمات دهنده هم بده چون ip دینامیک رو نمیشه این کار کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
    Last edited by quazgaa; 02-09-2008 at 10:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Last edited by quazgaa; 02-09-2008 at 10:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تا انجا که می دونم ip استاتیک در صورتی میشه تنظیم کرد که شرکت خدمات دهنده هم بده چون ip دینامیک رو نمیشه این کار کرد.
    Static IP با Valid IP فرق دارد .اولی یک IP است که شما برای روترتان تعریف می کنید ولی دومی را باید از ISP خودتان

خریداری کنید.شکلی که دوست عزیزمان quazgaa گذاشته است را ببینید ایشان همانطور که مشخص کرده اند

192.168.1.10 را انتخاب کرده اند .هر چند بهتر است ار اعداد بالاتر از 10 استفاده کنید (این عدد

می تواند بین 0 تا 254 باشد)

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درمورد فن آوا واقعا درست میفرمایین مشکل زیاد دارم وقتی میخواد کانکت شه حداقل10 بار خطای یوزریا پسورد میده تا بالاخره کانکت بشه. سرعت دانلود واقعی که فرمودی اگه با فلشگت یا IDM بگیرم تا 27 بالا میره گاهی هم بیشتر ولی اگه معمولی دانلود کنم مثلا با transfers مرورگر opera نهایتا تا 5 6 کیلوبایت بالامیره! سرعت صفحه بازکردنشم کنده. سرعت واقعی آپلود رو هم والاچی بگم با speedtest نشون میده 18 تا 27 کیلوبیت فقط! یعنی فاجعه گاهی هم یک رقمی میشه!

درمورد tcpip.sysهم قطعا جهت کانکشنهایhalfopen میفرمایین متاسفانه آخرین نسخه اش با SP2 سازگاره و برا SP3 هنوز نیومده. منم XP SP3 دارم.
    البته استفاده از Patch تاثیری روی سرعت دانلود شما نخواهد داشت تنها باعث می شود شما سریعتر

به سرعت مورد نظر برسید. برای tcpip.sys خیلی ها بدون مشکل از همان Patch مربوط به XP SP2

استفاده می کنندو من هم توصیه می کنم با خیال راحت از همین Patch استفاده کنید :

کد:
    در غیر این صورت من Patch زیر را از نت برای XP SP3 پیدا کردم خود من آن را امتحان نکرده ام

چون از ویستا استفاده می کنم ولی نظرات در مورد ان مثبت بوده است به هر حال بهتر است قبل از به

کار بردن آن ازtcpip.sys اصلی خودتان یک Back up بگیرید تا خیالتان راحت باشد( البته فایل از نظر

ویروسی بودن چک شده است و مشکلی ندارد ):

کد:
    در ضمن شما سرعت آپلود ودانلودتان را به طور دقیق به کیلوبایت در ساعت ( در بهترین حالت و نیز در

حالت معمولی ) بگویید تا من تنظیمات بهینه تورنت را برایتان بگذارم.
    Last edited by vtn54; 27-08-2008 at 17:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منظور اون ip که شرکت pap میده نیست این رو میفرماین و درست هم هست:

بله حالا منظور ایشون را فهمیدم
    درمورد فن آوا واقعا درست میفرمایین مشکل زیاد دارم وقتی میخواد کانکت شه حداقل10 بار خطای یوزریا پسورد میده تا بالاخره کانکت بشه. سرعت دانلود واقعی که فرمودی اگه با فلشگت یا IDM بگیرم تا 27 بالا میره گاهی هم بیشتر ولی اگه معمولی دانلود کنم مثلا با transfers مرورگر opera نهایتا تا 5 6 کیلوبایت بالامیره! سرعت صفحه بازکردنشم کنده. سرعت واقعی آپلود رو هم والاچی بگم با speedtest نشون میده 18 تا 27 کیلوبیت فقط! یعنی فاجعه گاهی هم یک رقمی میشه!

درمورد tcpip.sysهم قطعا جهت کانکشنهایhalfopen میفرمایین متاسفانه آخرین نسخه اش با SP2 سازگاره و برا SP3 هنوز نیومده. منم XP SP3 دارم.
    در مورد سرعت اپلود باهات همدردم
    Static IP با Valid IP فرق دارد .اولی یک IP است که شما برای روترتان تعریف می کنید ولی دومی را باید از ISP خودتان

خریداری کنید.شکلی که دوست عزیزمان quazgaa گذاشته است را ببینید ایشان همانطور که مشخص کرده اند

192.168.1.10 را انتخاب کرده اند .هر چند بهتر است ار اعداد بالاتر از 10 استفاده کنید (این عدد

می تواند بین 0 تا 254 باشد)
    این ip که quazgaa گفتن ip های شبکه مجازی است( تا انجا که می دونم.البته من شبکه کار نیستم و در مورد اسم ها حق با شما باشه)
    ولی یک سری ip های دیگر هم داری که مال شبکه اینترنت است و با شبکه داخلی( که شامل روتر و کامپیوتر ها هست)شماره هاش جدا است.
    شرکت های pap ان ip رو در دو حالت عرضه می کنند تو کانت های اینترنت یا ip هر مشترک ثابت است مثلا 187.111.97.198 که تا وقتی کاربر قرار داد داره این ip را شرکت براش می زاره ( و معمولا شرکت ها مثل بانکها و ... برای ارتباطات ایمن بین خودشان از این ip ها استفاده می کنند که به انها ip استاتیک می گن یا هر 24 ساعت یا هر دفعه قطع شدن از اینترنت و وصل شدن شماره ip شخص در اینترنت تغییر می کند و ثابت نیست که تعداد زیادی از شرکت ها اکانت مشترک خانگی را این کار می کنند.

14. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •