شما میتونین برین و مپ DotA Allstars v6.35B4 رو دانلود کنین میبینین که این 2تا ایتم اصلا تو شاپ هستن !
شما میتونین برین و مپ DotA Allstars v6.35B4 رو دانلود کنین میبینین که این 2تا ایتم اصلا تو شاپ هستن !
Last edited by Cain; 07-07-2007 at 10:36.
ممنون عزیز !فقط امیدوارم مثل اونی خودم دانلود کردم نباشه.
آقا يه سايت بگو كه بشه ازش دمو دوتا دانلود كرد ( video نه ريپلي )
نظرتون راجب به ایتم باش برای ایلوژن های فانتوم لنسر و ناگا و سولکیپر چیه![]()
![]()
bash براي ايلوژن كار نمي كنه. در واقع ايلوژن هيچ كاري از ايتم ها رو انجام نمي ده و فقط كارهاي passive خود هيرو رو انجام مي ده!!1
monky ميگفتي بهتر بود.........
كار ميكنه همون Bonus باشو ميخوره.![]()
من دیروز بیکار بودم و داشتم پیجهای قبلی رو چک میکردم .به یه چیز جالب برخوردم . اینکه هرکی میاد تو این تاپیک دو حالت داره .یا هیچی دوتا بلد نیست اومده فقط یاد بگیره .یا اگه یه ذره هم بلد اولین پستشو این جوری میفرسته .اومد تا کمکتون کنم یا هر سوالی دارین بپرسین !!!؟؟؟ یا .....
اولی که ایرادی نداره ولی میدونید دلیل دومی چیه ؟
به این که صفحات اول تاپیک واقعا پرت part> بحث شده . اینکه دوتا چیه عکس یا فیلم ؟ تو جیب جا میشه !!!؟؟؟ پیج های بعدی هم اصولن خونده نمیشه .چون حدودا 187 ...... صفحهست . خوب هرکی باشه فکر میکنه با یه سری آدم چفت طرف دیگه . به نظر من اگه 50. 60 صفحه ی اول رو یه جوری حذف کنیم هم تاپیک خلوت تر میشه هم دیگه این موضوع پیش نمیاد .
(نظر شما چیه؟)
در رابطه با آیتم مخفی هم این آیتم ها برای پچ های که درست شده ولی منتشر نشده .تو بازی های استاندارد هم غیر قانونیه .
ببخشید عالی جنابان که مزاحم میشم ولی یه پیشنهاد
به نظرتون اگه موقع معرفی هیرو ها یه عکسی هم از اونها بزارید
تاپیک بهتر و قابل فهم تر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال هم داشتم:
برای اسکلت کینگ بجز رادیانس و هارت و بوت چه چیز های بدرد بوخور دیگه ای هست که ببندیم
به به میبینم که بحث سر ایتمهایه مخفی داره تبدیل به دعوا میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)