سلام کافیه تو لحظه روشن شدن یک کلیدی رو صفحه کلید نگه داری وقتی بوت لودر گراب مشاهده شد حالا ویندوزو انتخاب کن بعدشم وقتی دفعه بعد رفتی تو فدورا میتونی مدت زمان ایستادن صفحه گرابو بیشتر کنی
سلام کافیه تو لحظه روشن شدن یک کلیدی رو صفحه کلید نگه داری وقتی بوت لودر گراب مشاهده شد حالا ویندوزو انتخاب کن بعدشم وقتی دفعه بعد رفتی تو فدورا میتونی مدت زمان ایستادن صفحه گرابو بیشتر کنی
دستور زیر رو بزنید بعد مجدد برای نصب nvidia تلاش کنید:
--------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[مشکل Dual Boot]
فایل زیر رو دانلود کنید. اونو روی Desktop کپی کنید.
بعد دستور زیر رو اجرا کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش یه فایل به نام RESULT.txt روی دسکتاپ ایجاد میشه. یا اون رو آپلود کنید و لینکش رو بدید یا محتویاتش رو اینجا کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nightmare; 04-04-2011 at 19:51.
سلام وتشکر gnulinux
اینکارو انجام دادم .اما فرودا تنها گزینه بود!
ویندوز را از دست دادم؟
در فرودا properties میگیرم.میگه 136 گیگ فضای خالی وجود داره.(از 160 گیگ فضای هارد) به این معنی که هارد توسط فرودا پارتیشن بندی و فرمت شده؟
اگر پاسخ مثبت است ؟آیا میتوانم اطلاعات درایورها در ویندوز را ریکاوری کنم؟
با تشکر
اگر هارد شما فرمت شده مراجعه کنید به این تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام٫ شدیدا به کمکتون نیازمندم.
من یک سرور VPS Linux Cent OS خریدم که با نرم افزار Putty بهش متصل میشم٫ حالا می خوام از اونجا ابتدا به اینترنت وصل شم و پس از دانلود نرم افزارهای مورد نیازم اونارو ذخیره٫ نصب و در انتها اجرا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید که من با چه خط فرمانهایی میتونم این کارهارو مرحله به مرحله انجام بدم.
با تشکر از زحماتتون
سلام. یک سوال کلی.
در لینوکس امکان مشاهده و مدیریت درایوهای NTFS هست یا نه ؟
اگر نیست آیا میشه درایوهای ویندوزی رو به فایل سیستم لینوکسی تبدیل کرد بدون حذف اطلاعات؟
به اینترنت وصل هست که شما از طریق اینترنت بهش وصل شدی دیگه
با ردهت و توزیع های ردهت بیس خیلی وقته که کار نکردم و از کارکرد پکیج منیجرش خبر ندارم دوستانی که با این توزیع کار کردن بگن بهتره
ولی شما می تونی براحتی هر بسته rpm ای که می خوای رو با دستور wget دانلود و با فرمان rpm نصب کنی
با دستورات زیر می تونی اطلاعات بیشتری در مورد wget و rpm کسب کنی
wget --help
rpm --help
man wget
man rpm
بله هست خیلی هم راحت
به فهرست مراجعه کنید
Rootnt عزیز ممنون یک چیزا فهمیدم اما درست متوجه نشدم.
اگه یکی با مثال در مورد دانلود و نصب یک بسته مثل Python 2.6 , خط فرمانهاشو توضیح بده منون میشم.
اون روشی که من گفتم اینطوریه که یه بسته rpm رو دانلود می کنید مثلا:
بعد با دستور زیر نصب می شه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما صد در صد این کار نمی کنه چون پایتون ۲.۶ بسته های وابستهای داره که باید نصب بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید از سیستم مدیریت بسته های توزیع centos استفاده کنید:
اینو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
یه سئوال
میشه office 2010 رو روی اوبونتو 10.10 نصب کرد ؟
اصلا همچین امکانی برای لینوکس هست ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)