تک کانکشن روتر M2
همراه اول 4CA
CA_1A_3A_7C
![]()
تک کانکشن روتر M2
همراه اول 4CA
CA_1A_3A_7C
![]()
مک مبارک
مودم چی بود مهندس جان
نوشتم دیگه m2
سلام... تشکر برای تست همزمان... چقدر فرق دارن...
من 2 تا سوال دارم لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید( چون میخوام گوشی عوض کنم مهمه برام)
- یکی اینکه الان دلیل تفاوت چیه؟
به خاطر چیپست بهتر iphone نسبت به s21 اگزینوس هست؟
یا مثلا مودم و آنتن دهی s21 اگزینوس ضعیفتر از آیفون با مودم کوالکام هست؟
- و بعدی اینکه کلا ما تو فناورهای lte 4g 2 تا مورد اجتماع داریم درسته؟
یکی اینکه مثلا فلان گوشی امکان ترکیب کردن 2 تا فرکانس رو در 4g داره (که این میشه 4g+) درسته؟
یکی هم فلان گوشی امکان دریافت سیگنال همزمان از 2 یا چند دکل مخابراتی اطراف داره درسته؟
* کلا بخوایم گوشی بگیریم که بهترین قدرت دریافت سیگنال و آنتن دهی و تجمیع باند رو داشته باشه
چطور میتونیم مقایسه کنیم و انتخاب کنیم؟
مثلا آیفون 12 pro max بهتره یا mi11 ultra یا مثلا s21...
اساتید ببخشید اینجا مطرح کردم... دیدم اینجا بهترین تجربه رو دارید پرسیدم...
* برای اسپم نبودن مطلبم:
--- تست ایرانسل با گوشی شیائومی redmi 7a
![]()
سلام تست تجمیع 2ca/b3-b7دکل همراه اول سیم کارت رایتل استان اصفهان
مودم optus netgear ac800s
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پ ن:
باند 2100 حدود دو سال است در کشور اضافه شده اما شهرمون حدود دو هفته هست بعضی دکلا ایرانسل باند 2100 فورجی اضافه شده همراه اول هنوز اضافه نکرده.کریر دوم باند 2600 را هنوز هیچ کدام اضافه نکرده اند.باند 2300 جدید هم نیومده.سرعت ایرانسل افتضاح هست افتضاح.تجمیع 1800 2100 2600 یکبار با گوشی poco x3 pro برام اتفاق افتاد دیگه اتفاق نیفتاد یا 1800 2600 تجمیع هست یا 2100 2600 تجمیع دارد ایرانسل .همراه اول هم فقط 1800 2600 تجمیع داریم.شانس ماست که استانمون اصفهان این طور باشه که در تجهیز دکل ها عقب باشه./.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by eightskh; 06-10-2021 at 15:45.
سلام مودم خیلی خوبیه اما قیمت نو اش را شنیدم حدود 9.5میلیونه دست دومش 6.5 میلیونه.حتی m5 netgearهم اومده.optus ac800s هم قیمش حالا 3 میلیونه دیجی کالا.
بیشترین تفاوت بخاطر اشغال بودن چیپست اگزینوس هستش که حتی نه توی سلولار توی دوربین هم تفاوت وحشتناکی میذاره پردازش تصویر حتی باتری هم دووم خوبی نداره و گوشی فوق العاده گرم و داغ هست در حالت عادی
دومین تفاوت بهینه نبودن نرم افزار خود سامسونگ هستش نسبت به ios
سومین تفاوت هم 5G Modem های دو گوشیه که برای اپل کوالکام هست و الان رو دست کوالکام نیست (تو آینده باید دید که مودم های ساخت خود اپل که قراره از 2023 وارد بازار شن توان باز رقابت با کوالکام رو دارن یا خیر)
به انتن دهی نیست و اصلا انتن دهی که شما میگید معنی نداره شرایط سیگنالی تقریبا برابر بودن حالا با یذره کم و زیاد
بیشترین چیزی که من دیدم خیلی باز اختلاف میذاره نحوه تجمیع سامسونگ هست با چند بار airplane و دستکاری تونستم باز ی ذره بهتر کنم که نتیجه بازم ضعیف تر بود 40 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون بود
درمورد سوال تجمیعتون هم من زیاد اطلاع زیادی ندارم(حدس خودم اینه که نمیشه فک کنم از دو تا دکل مختلف تجمیع کرد) بازم بهتره ایمان محمدی بیاد براتون بگه از تجمیع ها
من در اینده براتون از ی برند دیگه براتون تست میذارم اگر گیرم بیاد فعلا تو شکار یه عدد پرچمدار خفن ترم اونم پیکسل 5 هستش ببینم اون چی برای گفتن داره
ولی میتونم بگم اینو رو که poco x3 که ی گوشی ارزون هست با چیپ کوالکام باز نتیجه بهتری رو به جا گذاشت 64 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون که بیشترین تفاوت رو میشه گفت همین چیپست مودم داره
جفتشون هم 3CA بودن
دور از تعصب من که فن اپل هستم من با خیلی از پرچمدار ها سروکار داشتم از سونی XZ که اولین روز اومد تو بازار ایران اولین دستگاه رو تو ایران خودم انباکس کردم تا خیلی از پرچمدارهای دیگه که الان همشون رو نمیشه بنویسم تو بحث مودم سلولار همیشه ایفون قوی تر بوده! الی اون ایفون 7 پلاس که من خریدم و از شانس گند ما اینتل بود و من اطلاعی نداشتم ازش سفارش at&t بود و سیمکارت هم توش بود که واقعا سرعت خیلی کمی میداد نسبت به کوالکام بعدا هم اومد اپل تو اپدیت هاش سرعت کوالکام رو کم کرد که برابر شن افتضاح بود (اون تایما درگیری داشت اپل با کوالکام)
در هر صورت فعلا گوشی که بخواد بیشترین سرعت رو داشته باشه و رو شبکه های 4G ایران خوب سرعت بده ایفون های کوالکام هستش و تست هایی که بچه ها گذاشتن و تست 450 مگابیتی ایمان اونم با ایفون SE هستش که گویاس دیگه چی ب چیه
دوستم از امارات اورده بود برای من نبود و اینکه شما اگر هرجا تونستید 9.5 بخرید یکی هم نه هرچقد پول دم دستتونه بذارید کنار و بخرید و تو دیوار بذارید برای فروش چون الان قیمت هایی که گفتید برای قدیم بودن
الان نوش زیر 13.5 تومن نیست و اینکه m5 هم 26 میلیون قیمتشه![]()
Last edited by MMDFullHD; 06-10-2021 at 20:26.
سلام مجدد بر بچه ها قیمتها مال تقریبا سه چهار هفته پیشه.این optus ac 800s نتگیر هم دو هفته پیش خریدم سه میلیون. یبار گارانتی دادم چون مشکل داشت باتریش درست نبود برام عوض کردند این بهتره تاحالا. این سرعت 150 مگابیتم من تو عمرم نگرفته بودم ّّالبته با تک فرکانس یعنی cat4 تا صد مگابیت دانلوذ اسپیدتست رسیده بودم همراه اول با گوشی های y6 و y9 هواوی.ایرانسل نهایت cat4 یا cat6 تا 50 مگابیت رسیده است که افتضاحه تازه خیر سرشون فرکانس 2100 هم اضافه کردند البته بنظرم چون سایت های همراه اول لینکشون فیبر نوریه اینطوره.ایرانسل لینکشون از طریقه انتن های ماکروویو هست البته.باتشکر
تشکر... ممنون برای وقتی که گذاشتی..
توضیحات عالی بود...
دقیقا... مثلا گوشیهای خفن مثل asus rog5 یا red magic 6 pro یا oneplus 9 pro
و یا مثلا mi 11 ultra که فکر کنم جدیدترین چیپ کوالکام و جدیدترین مودمها رو دارن
چطور عمل می کنن؟
بعد یه سوال لطفا اگر میدونین بگین مثلا توی مشخصات گوشی rog 5 زده:
LTE-A (7CA) Cat20 1400/150 Mbps و همچنین زده 4x4 mimo LTE
اون 7CA به چه معنی هست؟ (یعنی مثلا قابلیت دریافت سیگنال lte از 7 تا دکل اطرفش رو داره؟)
یا مثلا اون 4x4 mimo چی هست؟ (یعنی مثلا 4 تا باند مختلف lte رو میتونه ترکیب کنه برای دریافت سرعت بیشتر؟)
ببخشید سوالام زیاد شد...آخر اینکه این خطوط که به حالت نوار مانند دور قاب بعضی گوشیها هست برای آنتن دهی یا مثلا دریافت بهتر و بیشتر سیگنال هست؟
مثل عکسهای زیر این نوارهای کوتاه رو میگم:
-- این خطوط هر چی بیشتر داشته باشه برای چی هست؟
(( آخه یه ویدیو دیدم از یوتیوب که تست همزمان سرعت 5g بود بین iphone 13 pro max و s21 ultra اگزینوس و z fold 3 اسنپدراگون...
که z fold 3 بیشترین سرعت رو گرفت ... بعد با اختلاف نسبی iphone 13 دوم بود و آخرم s21 ultra شد...
میخوام ببینم اون z fold 3 که من دیدم 10 تا از اون نوارها رو دور قابش داره و در مقابلش iphone 13 pro max دیدم 6 تا از اونها رو داره...
این اختلاف سرعت به خاطر تعداد خطوط نوار مانند دور z fold 3 بوده احتمالا؟
(یا اصلا همچین فرضیه ایی غلطه؟)
** دوستان بازم ببخشید برای مطرح کردن این موضوع تو این تاپیک...
-- تست سرعت همراه اول 4g معمولی... گوشی redmi 7a
![]()
Last edited by fastfind; 06-10-2021 at 23:55.
سلام, البته فیبر بودن همیشه به معنی ظرفیت بالا نیست, جلوی خونه ی ما با فاصله 50 متر سایت فیبر بود اما با 3 تا کریر ساعت 5 صبح 90 مگ هم نمی داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)