درود
اطلاعی ندارم...
تست کنید ببینید نتیجه میده یا ن؟
همونطور ک عرض کردم برای این کار تی وی و سیستم شما باید از این قابلیت پشتیبانی کنه درایور مربوطه اون هم باید نصب باشه
دوست عزیز شمای کاربر چجوری با کابل لن متصل کردید؟ (اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟؟)
![]()
درود
اطلاعی ندارم...
تست کنید ببینید نتیجه میده یا ن؟
همونطور ک عرض کردم برای این کار تی وی و سیستم شما باید از این قابلیت پشتیبانی کنه درایور مربوطه اون هم باید نصب باشه
دوست عزیز شمای کاربر چجوری با کابل لن متصل کردید؟ (اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟؟)
![]()
Last edited by CORTANA; 01-06-2020 at 11:40.
سلام مجدد
چک کردم ex520 رو فقط DLNA رو زده بود حرفی از miracast نبود و فک می کنم اون زمان هنوز معرفی نشده بود این تکنولوژی
بلهدوست عزیز شمای کاربر چجوری با کابل لن متصل کردید؟ (اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟؟)
این سری به این صورت بود که وای فای روشون نبود و میشد جداگانه خرید و با usb بهشون متصل کرد ، برای اینکه هزینه ی اضافه نکنم تلوزیزیون رو با لن شبکه کردم و فقط کافیه با وای فای به شبکه متصل شم که بتونم dlna رو استفاده کنم
![]()
سلام و درود مجدد
در غیر این صورت دیگر نمیتونید از این قابلیت (Miracast) استفاده کنید
"ممنونم ک توضیح دادید"
![]()
Last edited by CORTANA; 05-06-2020 at 19:48.
سلام
میدونید نوع پنل EX520 سونی چیه ؟ IPS یا VA ? خیلی دنبال این مطلب بودم پیدا نکردم
سلام
خیر متاسفانه
احتمالا در review های این تلویزیون بتونید این مورد رو پیدا کنید
سلام ممنون .
میخوام تلویزیون رو ارتقا بدم از نظر سایزی . از سطح مشکی این تلویزیون راضی هستم . میخواستن پنلی بگیرم که مثل این باشه .
واقع تلویزیون عالی هست . چندین ساله داریم و راضی هستیم . سونی برند قابل اعتمادیه واقعا .
سلام. الان فقط تلویزیون بروز بخوای بگیری اگه گارانتی میخواید داشته باشه سونی برید بگیرید مدل های جدید تو نمایندگی با گارانتی بازرگانی ایران هست یا ۴۹ یا ۵۵ اینچ بگیرید.سامسونگ هم اگه باشه ۵۵ تخت qled یا اینکه باید برید سراق بانه ای ها که گارانتی ندارند از هر برندی بود انتخاب کنید بگیرید.
سمت این برند های داخلی جی پلاس و ایکس ویژن هم نرید.
کسی که سونی داشته اصلا سمت اینا نباید بره.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان کسی اپدیت جدید برای ماه 5 سال 2020 اپدیت کردین؟
آیا اپدیت تلویزیون در کیفیت تصویر تغییری ایجاد میکنه یا نه ؟
اپدیت هشت آمده و همه چیز خوب از سایت دانلود و نصب کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)