هیچ کدوم از دوستان آموزشی برای اورکلاک رم ندارند ؟ چون من واقعا نمی دونم رو چه حسابی باید باس و ولتاژ و تایمینگ و ... رو تغییر داد.مثلا تایمینگ حتما باید به شکل12-4-4-4 و یا 18-5-5-5 باشه یا مثلا میشه گذاشت رو 15-4-5-4 ؟؟؟؟؟؟
هیچ کدوم از دوستان آموزشی برای اورکلاک رم ندارند ؟ چون من واقعا نمی دونم رو چه حسابی باید باس و ولتاژ و تایمینگ و ... رو تغییر داد.مثلا تایمینگ حتما باید به شکل12-4-4-4 و یا 18-5-5-5 باشه یا مثلا میشه گذاشت رو 15-4-5-4 ؟؟؟؟؟؟
سلام آقا چرا من وقتی سی پی یو رو اورکلاک میکنم سرعت گیم ها زیاد میشه ؟
فوتبال و چند تا گیم دیگه اینجوری میشن
خب اصلأ اورکلاک واسه همینه دیگه ، با افزایش فرکانس قطعات سخت افزاری ، کارایی اون ها افزایش پیدا می کنه و باعص افزایش سرعت در بازی ها و سایر نرم افزار ها می شه!
4-5-4-15 مشکلی نداره ، ولی آخه ، وقتی رمی در این تایمینگ کار کنه ، به ااحتمال 99% در 4-4-4-12 هم کار می کنه ، پس بهتره که از 4-4-4-12 استفاده بشه!
نه بابا اونطور نمیگم تو نرم افزار ها بله سرعت فرق میکنه از نوع مثبت ولی در گیم تعداد فریم تا حدودی میره بالا ولی سرعت بازی انگار گذاشتی تو دور تند از حالت طبیعی میاد بیرون
اگر اینجور باشه مثلا در بازی فوتبال با E2200 2.2ghz سرعت بازی استاندارد هست وقتی سی پی یو با فرکانس بالا میذاری دوباره سرعت گیم باز هم استاندارد هست و هیچ مشکلی نداره
سرعت فوتبال یعنی تقریبا دوبل میشه و خیلی نا فرم میشه
نمی دونم والله!این دیگه از اون حرفاست! من تا حالا خیلی اورکلاک کردم ، ولی دیگه این مدلشو ندیده بودم!
![]()
از بابت جواب ممنونم والله خودمم موندم چرا تو فوتبال اینجوری میشه تو بازی assisin creed خیلی خوب جواب میده خیلی روانتر میشه ولی تو فوتبال![]()
تو تنظیمان فوتبال یک چکی بکن ، شاید سرعت بازی تغییر کرده ، اونو به حالت عادی بر گردون!
نه تو بسکتبال هم همینطور میشه البته فقط سیستم من نیست که اینطوری میشه سیستم دوستم هم اینجورمیشه نمیدونم چرا ؟ بقیه بازی ها اینجور نمیشه البته احتیاجی به اورکلاک ندارم ها ولی نمیدونم چرا اینجور میشه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)