تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 188 از 1547 اولاول ... 881381781841851861871881891901911921982382886881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی همش غر میزنن!شاتل بهترین ISP از نظر من هست.الان ارت ۴دارم که سرعتش ۲/۵مگ هست و تا ۵۵گیگ راحت میتونی دانلود کنی با قیمت ۵۷تومن در ماه.یعنی هر گیگ اینترنت با سرعت ۲/۵مگ فقط ۱۰۰۰تومن!دوستان همیشه شاکی بگن سرویس مشابه رو کدوم شرکت میده؟!

2. 2 کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی همش غر میزنن!شاتل بهترین ISP از نظر من هست.الان ارت ۴دارم که سرعتش ۲/۵مگ هست و تا ۵۵گیگ راحت میتونی دانلود کنی با قیمت ۵۷تومن در ماه.یعنی هر گیگ اینترنت با سرعت ۲/۵مگ فقط ۱۰۰۰تومن!دوستان همیشه شاکی بگن سرویس مشابه رو کدوم شرکت میده؟!
    یعنی محدودت نمیکنه؟؟؟؟ سرعتت همش بالاس؟

در آغاز فعالیت bjork_heartagram's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

۵۷ هزار تومن ماهیانه بدی برای ۵۵ گیگ به نظر من و دوستان زیاده . یکی از دلایل شاکی بودن اینه . به شما هم پیشنهاد میدم آرت۳ بگیری ، با ۴۳ تومن هم میشه ۵۰ گیگ دانلود کرد ، سرعتش هم همون ۲۵۰ هستش .

داره خودمونی میشه rezalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یه سوال
    سرویس art5 بعد از دانلود چقدر محدودت میکنن؟

در آغاز فعالیت bjork_heartagram's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یه سوال
    سرویس art5 بعد از دانلود چقدر محدودت میکنن؟

آرت ۵ رو نمیدونم ، ولی برای دانلود آرت ۶ تعریف شده که خوبه . بعضی ها گفتن ۱۵۰ گیگ هم گرفتن

داره خودمونی میشه omid.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام من تا چند روز دیگه بستم تموم میشه و میخام یه بسته جدید بگیرم که تو شب دانلود رایگان داشته باشه چون تا هم میای چهار تا چیز تو روز بگیری حجمت خیلی کم میشه مثل دیتای بازی ها و این چیزای پر حجم
    تازه شاتل گرفتم و در این مورد نمیدونم بسته الانم سه ماهه هشت گیگ سرعت یک مگ هست و خوبه اما نمیدونم واسه دانلود رایگان در شب باید بسته رو عوض کنم ی رو همین بسته باید یه پولی بابت شب بدم و راجب محدودیت دانلود رایگان شب هم بهم بگید که وابسته به بسته ای که داری هست یا نه و تا چه حد میشه دانلود کرد و این که هر شب تا این حد میشه دانلود کرد یا تو کل مدت بستت اینقدر میشه تو شب رایگان دانلود کرد؟

داره خودمونی میشه omid.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام من تازه از شاتل گرفتم و بستم چند روز دیگه تموم میشه ولی میخام بسته جدیدی که میگیرم داری دانلود رایگان تو ساعت شب باشه
    بسته الانم سه ماهه هشت گیگ دانلود سرعت یک مگ هست و خوبه واسه دانلود رایگان شب باید بسته متفاوت بگیرم یا میشه رو همین بسته با دادن کمی پول این قابلیت رو فعال کنم و این که شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟
    پاسخ بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آرت ۵ رو نمیدونم ، ولی برای دانلود آرت ۶ تعریف شده که خوبه . بعضی ها گفتن ۱۵۰ گیگ هم گرفتن
    در اکثر موارد سرویس های آرت به ازای پولی که میدی تا گیگی ۱۱۰۰تومن محدود نمیکنه.دانلود بره بالا احتمال محدود شدن زیاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام من تازه از شاتل گرفتم و بستم چند روز دیگه تموم میشه ولی میخام بسته جدیدی که میگیرم داری دانلود رایگان تو ساعت شب باشه
    بسته الانم سه ماهه هشت گیگ دانلود سرعت یک مگ هست و خوبه واسه دانلود رایگان شب باید بسته متفاوت بگیرم یا میشه رو همین بسته با دادن کمی پول این قابلیت رو فعال کنم و این که شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟
    پاسخ بدین ممنون میشم
    سلام،
    • با پرداخت ماهیانه ۵۲۵۰ تومن میتونید دانلود رایگان شبانه داشته باشید (با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید).
    • حداقل میزان دانلودی که میتونید داشته باشد حدوداً ۳۰ گیگه و بعد از اون ریسک محدودیت بالا میره (برای سرویس​های اکو به​طور دقیق توسط شاتل مشخص نشده).

11. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان این شاتل حجم خوری داره؟ دانلود شبانه تا چه قدر میتونی دانلود کنی تا محدودت نکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •