بچه ها شما از کدوم ورژن بلو رو کامپیوتر استفاده میکنید و کدوم ورژن گوگل پلی?
من هر کاری کردم نتونستم ورژن درست گوگل پلی برای اون بلو پیدا کنم
اگه دارید لینک جفتشو بزارید دان کنم
بچه ها شما از کدوم ورژن بلو رو کامپیوتر استفاده میکنید و کدوم ورژن گوگل پلی?
من هر کاری کردم نتونستم ورژن درست گوگل پلی برای اون بلو پیدا کنم
اگه دارید لینک جفتشو بزارید دان کنم
عزیزان به نظرم بهتره مسایل مربوط به bluestacks تو تاپیک مخصوص خودش پیگیری بشه![]()
دهنم صاف شد تا این دیوارها آپ شدن خیلی سخته خدایی و صبر و تحمل زیادی می خواد
حتما آپ می کنم من کلا قبل از اینکه تان رو آپ کنم همه دفنس ها رو ماکس میکنم
مرسی نظر لطفتونه
یه بار گوگل پلی رو آنیستال کن بعد با چیز شکن مستقیم از گوگل پلی استور دان کن خودش نسخه متناسب با گوشی یا حالا شبیه ساز رو دانلود و نصب میکنه
ولی شدیدا توصیه میکنم شبیه ساز Windroye رو تست کنید از هر نظر بهتر از بلو هستش
صفحه قبل لینکش رو گذاشتم
Last edited by saeed ssd; 04-06-2015 at 10:26.
درست شد
![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 04-06-2015 at 11:45.
به به ایولا کارت درسته
چه جالب شما هم هنوز کارگر پنجم رو آزاد نکردی
من بد جور رفتم تو فکر کارگر پنجم به نظرت میشه تا مستر رفت و جمش رو گرفت
من تا کریستال رفتم با بدبختی هر چی تان بیرون بود رو زدم(حالا مگه تان بیرون پیدا میشد)جمش رو گرفتم و کارگر چهارم رو آزاد کردم
حالا میترسم شروع کنم واسه رفتن به مستر اون کاپهای بالا تان بیرون پیدا نشه![]()
ممنون عزیز
من خیلی جم صرف بوست و از این چیزا کردم وگرنه خیلی وقت پیش میتونستم کارگر پنجمم رو بگیرم
منم هنوز مستر نرفتم اگه برم حله
تو مستر اصلا تان هال بیرون نمیبینی مگه اینکه با یه ترکیب خوب بری لااقل 50%درصد بزنیش![]()
سلام.
واسه مستر رفتن نمیشه مثل کریستال تان هال بیرون پیدا کرد. این تجربه منه. واسه کریستان همینجوریش سخت پیدا میشه .به نظرم بهتره زمانی واسه مستر برید که خیلی منابع نداشته باشید ! واسه رفتن به مستر میشه تو حداکثر دو روز بهش رسید
+
به نظر من کارگر پنجم بدرد نمیخوره !
تو لول های بالا اونقدر منابع جمع نمیشه که بشه در آن واحد 5 تا آپدیت داشته باشی مگه اینکه خوره ی بازی باشی و هر روز دو ملیون حداقل غارت کنی !
سلام
آقا میلاد شما لول چندی ؟ یا یه عکسی از بیست بزار
من لولم 85هستش. فول آپ تان هال هشت هستم ! ( غیر از دیوارها که باید همه رو مشکی کنم و آپدیت لول 2 گولم و لول 4 هاگ رایدر )
البته من الان خیلی بازی نمیکنم. آپ اکسیر ندارم واسه همین استوریج و کالکتور اکسیرم فوله !
فعلا منتظر هستم که آپدیت مینیون به لول 4 تموم بشه و گولم رو بدم بعد تان هال رو ببرم 9
خیلی ممنون دوستان
خوب شد اینجا پرسیدم و بیخود خودم رو اذیت نکردم واسه مستر همینجور کم کم جم ها رو جمع میکنم تا به 2000 برسه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)