تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 278 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من جواب سوالاتم رو گرفتم و دیدم هم نسبت به لبتاپ باز شد با تشکر از af021 , namgo

در مورد کول پد هم باید بگم اون مدل رو من از نزدیک دیدم خنک کنندگی خیلی خوبی داره به نظر من بگیریش مدل های دیگه ای هم هست ولی بیشتر روی ظاهر و وزن کار کردن ولی این بیشتر
    روی کولینگش کار کرده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من ایسوس ان 550 هم که مشکل داشت و پس دادم به گارانتی و قرار شد مابه التفوتشو بدم و msi gs70 بگیرم خواستم نظر فنی مهندسی دوستان و بدونم. با تشکر.
    راجع به msi gs70 اگه در زمینه سخت افزار یا نرم افزارش و ویندوز 8 و... نظری دارین کمکم کنید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

با با شما دیگه کی هستین چقدر خرف گوش نکنین....دوست عزیزqazmlp لطفا وایستین asus n550jk بخرین یعنی گرافیک gtx 780m با اون قدرت با. Gt 750m برابره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

Hacker 13 جان بهتره ما منتظر بمونیم n550jk بیاد....قیمتش یک ذره از بقیه بیشتره من تو یه سایت دیدم قیمتش 4,535,هزار تومنه....پس بهتره وایسیم

5. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اخه میدونی چیه دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه می دونستم دقیقا کی میاد وایمیستادم ولی الان نمیدونیم معلوم نیست فردا بیاد یا یک ساله دیگه و یه نکته دیگه گرافیکش gtx850m هست تو سایت ایسوز میتونی ببینی

7. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

سلام دوستان من ایسوس ان 550 هم که مشکل داشت و پس دادم به گارانتی و قرار شد مابه التفوتشو بدم و msi gs70 بگیرم خواستم نظر فنی مهندسی دوستان و بدونم. با تشکر.
    راجع به msi gs70 اگه در زمینه سخت افزار یا نرم افزارش و ویندوز 8 و... نظری دارین کمکم کنید ممنون
    شما اول بگو چیکار میخوای با لبتاپت بکنی اونوقت من بهت میگم از اون جایی که سرعت اینترنتم خوبه تو یوتوب و ... ویدئو هاییی درمورد این لبتاپ من دیدم یه سری مشکلات داره که با توجه به

قیمتش بدرد من نمیخورد حالا شما بگو برای گیم میخوای یا چیز دیگه اونوقت بهت میگم معایبش رو .

9. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اخه میدونی چیه دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه می دونستم دقیقا کی میاد وایمیستادم ولی الان نمیدونیم معلوم نیست فردا بیاد یا یک ساله دیگه و یه نکته دیگه گرافیکش gtx850m هست تو سایت ایسوز میتونی ببینی
    خوب من شنیدم در واقع نه دیدم که چند ماهه آینده قرار بیاد من میگم ارزش وایستادن داره راستی مگه. Gtx 850m بده؟¿

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

نه دوست عزیز منظورم اینه که قویتر از اونی هست که شما میگی 850m من تو این رده لب تاپ ندیدم تاحالا البته یه لنوو هم هست که مثل اینه مشخصاتش ولی اون ssd هم داره چون تو ایران نیومده زیاد تحقیق نکردم اگه تا اخر این ماه نیاد همینو میگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

2

نه دوست عزیز منظورم اینه که قویتر از اونی هست که شما میگی 850m من تو این رده لب تاپ ندیدم تاحالا البته یه لنوو هم هست که مثل اینه مشخصاتش ولی اون ssd هم داره چون تو ایران نیومده زیاد تحقیق نکردم اگه تا اخر این ماه نیاد همینو میگیرم .
    داداش. من کاره ای نیستم ولی چند روز وایسا میادش یه همچین چیزی ارزش وایستادن داره....خوب به فرضم نیومد شما باید وایسی یه مدل قدیمی تر بگیری.....شما. خود دانی ولی به نظر من وایسا چون اگه این مدل قدیمی رو بگیری حسرت این سیستم و این سخت افزار. رو. دلت میمونه...این مدل قدیمی فقط قیافه داره ولی اون بر عکس n56jr و n550jv هم قیافه داره چیزی که n56jr توش ضعیف بوده و هم قدرت داره چیزی که توش n550jv تقریبا ضعف داشته...همرو با هم داره پس بیا عاقلانه فکر کنیم و منتظرش بمونیم وقتی این مدل قدیمیر بگیری یه ماه بعدش این مدل جدیدیه میاد با کانفیگه بهتر اونموقع دلت میسوزه از ما گفتن بود

13. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

در ضمن لنوو توی صفحه نمایش خیلی ضعیفه و سخت افزارشن تعریفی نداره و بلوری و ips نداره توی رزولوشن های Fullhd خیلی ضعیف عمل میکنه پس asus n550jk بهترین لپ تاپه با این بودجه هستش

15. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •