تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 188 از 218 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی مالیات این اندازه باشد، ببین خود پول دریافتی کی روش چقدر بوده؟!
    آیا در تمام جهان هم رسم براین است که مالیات مربی توسط فدراسیون پرداخت و خود مالیات دهنده اصلی قسر در برود یا اینکه قرارداد کی روش مثل معاهده ترکمنچای تنظیم شده است؟!

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

وقتی مالیات این اندازه باشد، ببین خود پول دریافتی کی روش چقدر بوده؟!
    آیا در تمام جهان هم رسم براین است که مالیات مربی توسط فدراسیون پرداخت و خود مالیات دهنده اصلی قسر در برود یا اینکه قرارداد کی روش مثل معاهده ترکمنچای تنظیم شده است؟!
    انتقاد پشت انتقاد
    فدراسیون همین مالیاتو برا برانکو پرداخت کرده بود باتمام این بندهایه قرارارداد حتی قلعه نویی ومربیان دیگه .با این ویژگی هابوده!...این قرارداد ترکمنچای از طرف فیفاست ..خرکی که قراردادنمیبندن
    این اولین ترکمنچای نیست ....
    آمار طلایی پیام صادقیان: ساعتی ۹۱ میلیون!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس انقدر انتقاد مالیاتو وقرارداد ترکمنچایونکن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انتقاد پشت انتقاد
    فدراسیون همین مالیاتو برا برانکو پرداخت کرده بود باتمام این بندهایه قرارارداد حتی قلعه نویی ومربیان دیگه .با این ویژگی هابوده!...این قرارداد ترکمنچای از طرف فیفاست ..خرکی که قراردادنمیبندن
    این اولین ترکمنچای نیست ....
    آمار طلایی پیام صادقیان: ساعتی ۹۱ میلیون!

پس انقدر انتقاد مالیاتو وقرارداد ترکمنچایونکن
    اونم اشتباه هست
    مگر چی کار میکنن؟
    همشون بالا میگیرن.. چون صادقیان و برانکو زیاد گرفتن..اینم زیاد بگیره؟
    4 تا شغل برای من جوان بدبخت درست کنید.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اونم اشتباه هست
    مگر چی کار میکنن؟
    همشون بالا میگیرن.. چون صادقیان و برانکو زیاد گرفتن..اینم زیاد بگیره؟
    4 تا شغل برای من جوان بدبخت درست کنید.
    ببین دوست عزیز حرف شما صحیح ....ولی فوتبال ملی هست
    1000تایه ازایناروحتی فراترازاونو خرج مربی هایه وطنی وبازیکنایه عجیب کردن ....
    وقتی پیام صادقیان بیشترمیگیره ..قلعه نویی چقدرمیگیره؟هیچ ابادانی نمیشه ...پول ها خروارخروارخاک میشه
    کیروش کیروش که مردم میگن ...واقعا برافوتبال کارکرد ...هیچی نداره فوتبال ماکه بخواد انچنان کاری کنه ولی فوتباله ماروشناختوند به کشورهایه دیگه ...
    شماکره جنوبی رونگاه کن خوش حاله ازرفتن کیروش با اون همه امکانات مدرنی که دارن حرص ایرانومیخورن ......هیچ وقت فوتبال ماروحساب نمیکردن ..ولی حالا میترسن
    ازدشمنان باید دیدوعبرت گرفت
    کسی که میخوادکارکنه وزحمت بکشه همه ازش بدشون میاد چون داره انقدر پول میگیره چراکه خودشون همین قدر خوردن بپاچیدن بیخیالی درارامش سکوت هیچ صدایی هم ازشون درنیومده

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

فیفا دی بعدی کی هست؟ کلا بازی بعدی تیم ملی رو کی میتونیم ببینیم ایشالا
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 19-04-2015 at 19:30. دليل: نقل قول پست حذف شده

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

ایران میزبان مسابقات عراق در انتخابی جام جهانی

فدراسیون فوتبال عراق از انتخاب ایران به عنوان میزبان بازیهای این تیم در انتخابی جام جهانی 2018 و جام ملت های آسیا 2019 خبر داد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، فدارسیون بین المللی فوتبال(فیفا) مدتها است که عراق را به خاطر شرایط نامناسب امنیتی از میزبانی هر گونه بازی ممنوع کرده است و این کشور چاره ای ندارد تا بازیهای خود را در کشورهای دیگری برگزار کند.

فدراسیون فوتبال عراق از انتخاب ایران به عنوان میزبان بازیهای این تیم در انتخابی جام جهانی 2018 و جام ملت های آسیا 2019 خبر داد.

فالح موسی عضو فدراسیون فوتبال عراق گفت: بعد از جلساتی که داشتیم تصمیم گرفتیم تا ایران را به عنوان میزبان بازیهای خود انتخاب کنیم. اگر با ایران به توافق نرسیم اردن را انتخاب خواهیم کرد. ایران را به عنوان گزینه نخست خود انتخاب کردیم چرا که با هم همسایه هستیم و هواداران ما به راحتی می توانند به ایران سفر کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود -

عضو مجمع فدراسیون فوتبال می‌گوید که فدراسیون فوتبال می‌توانست قرارداد کی‌روش را به نحو دیگری تنظیم کند و پرداخت مالیات او معنای قانونی ندارد.

محتوای مخفی: ادامه 
    به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم ، کریم بهرامی در خصوص اینکه مجمع فدراسیون فوتبال از اسفندماه ۹۳ تاکنون برگزار نشده و کفاشیان اعلام کرده است اواخر اردیبهشت‌ماه یا اوایل خردادماه ۹۴ برگزار می‌شود، گفت: طبق قانون برای برگزاری مجمع باید ۲۱ روز قبل به اعضا دعوتنامه ارسال شود که این کار هنوز انجام نشده است. بعید می‌دانم که در چند روز آینده هم انجام شود و اواخر اردیبهشت‌ماه مجمع داشته باشیم. با این شرایط فکر می‌کنم اوایل خردادماه مجمع فدراسیون برگزار شود.

وی افزود: فدراسیون فوتبال در حال حاضر به فکر حل مشکلات کارلوس کی‌روش است و به همین دلیل چندان به دنبال برگزاری مجمع نیست. با این اوصاف بعید می‌دانم مجمع این ماه برگزار شود، چون اکنون مهمترین موضوع حل مشکل کی‌روش است.

عضو مجمع فدراسیون فوتبال درباره اینکه گفته می‌شود کفاشیان از ترس برکناری برگزاری مجمع را به تأخیر انداخته تا انتخابات AFC برگزار شده و خیالش از حضور در هیئت رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا راحت شود، اظهار داشت: کفاشیان با جایگاه حقیقی در انتخابات AFC شرکت کرده و جایگاهش حقوقی نیست که مثلاً اگر هم برکنار شد نتواند به عضویت هیئت رئیسه درآید. او چه رئیس فدراسیون فوتبال باشد و چه نباشد، برای عضویت در هیئت رئیسه کاندیدا شده و به دلیل بی‌رقیب بودن هم انتخاب خواهد شد. برگزاری مجمع نیز به دلیل درگیری فدراسیون فوتبال با کی‌روش به تعویق افتاده و به نظرم تمام برنامه‌های فدراسیون سردرگم است.

«مالیات کی‌روش هم یکی از بحث‌های اصلی اعضای مجمع است تا از هیئت رئیسه و رئیس فدراسیون فوتبال در این خصوص سؤال شود.»، وی با بیان این جمله تأکید کرد: فدراسیون فوتبال برای بستن قرارداد راه‌های بهتری داشت و می‌توانست با کمک یک کارشناس حقوقی زیر بار چنین قراردادی نرود. پرداخت مالیات کی‌روش توسط فدراسیون فوتبال معنای قانونی نداشت. مسئولان فدراسیون می‌توانستند همین پول را روی قراردادش اضافه کنند و مالیات کی‌روش از خالص پرداختی‌اش کسر می‌شد. ایرادی نداشت اگر قرارداد کی‌روش پنج یا شش میلیارد می‌شد و مالیاتش را خودش پرداخت می‌کرد اما اینکه فدراسیون فوتبال بخواهد مالیات سنگین سرمربی تیم ملی را بدهد، ایراد دارد. قطعاً در این خصوص از کفاشیان و هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال سؤال خواهیم کرد.

بهرامی در پاسخ به این سؤال که آیا اعضای مجمع با توجه به حساب‌های مالی فدراسیون فوتبال و ماجرای مالیات کی‌روش قصد استیضاح و برکناری کفاشیان را دارند یا نه، گفت: استیضاح و برکناری یک نفر مراحل خاص خودش را دارد که با رأی اعضای مجمع صورت می‌گیرد. برای این کار ابتدا باید مراحل قانونی طی شده و درخواستی ارائه شود که این پروسه نزدیک به دو تا سه ماه به طول می‌انجامد. در این مقطع نیازی به این کار نیست، چراکه انتخابات فدراسیون فوتبال پایان سال برگزار خواهد شد و حالت خوشی ندارد که اکنون بخواهیم رئیس فدراسیون را برکنار کنیم، چون باعث لوث شدن داستان استیضاح می‌شود.

رئیس هیئت فوتبال استان قم و عضو مجمع فدراسیون فوتبال اظهار داشت: در مجمع باید در خصوص نایب رئیسان کفاشیان تصمیم‌گیری و رأی‌گیری شود. اضافه شدن اسلامیان که یک فرد اقتصادی قدرتمند است و می‌تواند به فوتبال خدمت کند برای فدراسیون یک اتفاق مثبت خواهد بود اما به هرحال باید برای قطعی شدن نایب رئیسی‌اش رأی‌گیری شود.

8. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود

- دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: بهتر است داستان ماندن یا نماندن کی‌روش در فوتبال ایران را از مسئول مستقیمش که با او مذاکره می‌کند، بپرسید.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد مسائل روز این رشته ورزشی به خصوص شرایط مربوط به تیم ملی پاسخگوی سؤالات خبرنگار بود که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید.

محتوای مخفی: ادامه 
    درنهایت داستان کی‌روش به کجا رسید، آیا او در تیم ملی می‌ماند یا جدا می‌شود؟ فکر می‌کنم این موضوع را از کسانی که مسئول

مستقیم برای مذاکره با کی‌روش هستند و در این مورد با سرمربی تیم ملی جلسه می‌گذارند، مصاحبه و اظهارنظر می‌کنند؛ بپرسید. در این

مورد من خیلی در ریز قضایا قرار ندارم اما آنها با کی‌روش جلسه گذاشته و مذاکرات لازم را انجام می‌دهند. اگر این سؤال را از آنها بپرسید دقیقاً می‌توانند به سؤال شما پاسخ دهند.

اما شما هم دبیرکل هستید و باید در جزئیات این موضوع قرار بگیرید؟
    دقیقاً درست می‌گویید و من می‌توانم نزدیک ۴۰ صفحه در این مورد تحلیل کنم اما من مسئول مستقیم برای این موضوع نیستم و این دست سؤالات را باید از مسئول مستقیم کی‌روش بپرسید.

درجریان جلسه چهارشنبه گذشته رئیس فدراسیون با نصرالله سجادی قرار گرفتید؟
    اصلاً این موارد را سؤال نمی‌کنم و تحقیقی در مورد این جریانات انجام نمی‌دهم اگر لازم باشد که این جلسات را به من بگویند که این کار را انجام می‌دهند.

گفته می‌شود کی‌روش برای برگزاری اردوها و بازی‌های دوستانه از وزارت ورزش ضمانت چند میلیاردی خواسته است، این موضوع را تأئید می‌کنید؟
    از این تضمین اطلاع دارم اما نمی‌دانم که این تضمین چه بوده و به چه شکلی هست. چون خیلی دنبال این مسائل نیستم.

یعنی شما حتی برای مسائلی از جمله انتخاب دستیار ایرانی یا سرپرست تیم ملی و یا برگزاری اردوها و دیدارهای دوستانه ورود کنید؟
    مگر دبیرکل در این کارها ورود می‌کند؟‌

دبیرکل قبلی یعنی آقای نبی در این کارها بسیار ورود می‌کرد و حتی سرپرست تیم ملی هم شده بود. از خود او در این مورد سؤال کنید که چرا به این مسائل ورود می‌کرده است. برای این کارها کمیته فنی وجود دارد و آنها باید این مسائل را روشن کنند. این دقیقاً مثل این است که شما از وزیر صنایع بپرسید که حکم قضایی فلان مورد چه می‌شود که این مسائل اصلاً به وزیر صنایع ارتباطی ندارد. کمیته فنی و رئیس فدراسیون مسئول رسیدگی به این کارها هستند و آنها باید در این خصوص نظرات فنی خود را بیان کنند.

اما دبیرکل سمت اجرایی دارد و باید در ریز قضایای این‌چنینی قرار بگیرد. ابتدا برنامه را می‌دهند و وقتی مصوب شد دبیرکل کار اجرایی را انجام می‌دهد.

آیا به طور مثال بازی ایران و ازبکستان در استانبول مصوب شده است؟‌ بسیاری از این برنامه‌ها پس از اینکه بر طبق منافع ملی و اینکه برگزاری آنها به سود تیم ملی هست یا خیر،‌ مصوب شد؛ پس از آن دبیرکل برای اجرایی شدن آنها ورود می‌کند.

بحث ممنوع‌الخروجی کی‌روش به کجا رسید؟ همانی که تا به حال بوده، همان هست و در این مورد چیزی تغییر نکرده و به دنبال آن هستیم تا این مشکل را به زودی حل کنیم.

انتقاداتی مطرح شده بود مبنی بر اینکه چرا باید فدراسیون فوتبال مالیات کی‌روش را پرداخت کند؟‌ این موضوع راهم باید از کسانی که در آن زمان با کی‌روش قرارداد می‌بستند بپرسید. من نمی‌دانم و فکر می‌کنم تا به حال نزدیک به ۴هزار صفحه در این مورد مطالب نوشته شده است.

یعنی به نظر شما این نحوه قرارداد کار درستی نبود؟
    اگر بخواهم بگویم کار درستی نبود با صراحت آن را اعلام می‌کنم. این اتفاق افتاده است و شما برای اینکه اذهان مردم را روشن کنید باید بپرسید چرا این اتفاق افتاده است.

چرا این اتفاق افتاد؟ از من نه، از کسی که به این شکل قرارداد بسته سؤال کنید.

استارت کار برای اردوهای تیم ملی چه زمانی می‌خورد چون فاصله کمی تا اولین رقابت‌ ایران در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ باقیمانده است؟‌

انشالله که ما هم امیدوار هستیم به زودی این کار انجام شود تا موجبات خوشحالی مردم فراهم شود. ما هم منتظریم تا برنامه‌ها به ما اعلام شود تا زودتر دست به کار شده و با حداکثر توان بتوانیم تصمیمات لازم را بگیریم و در نهایت یک تیم ملی خوب و قوی برای این رقابت‌ها اعزام شود. به این شکل امیدوارم تا ضمن آماده شدن یک تیم قوی بتوانیم دل مردم را شاد کرده و در نهایت در این خصوص دغدغه‌ای برای آنها وجود نداشته باشد.

10. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

کی‌روش: تنها چیزی که می‌دانم این است که تاکنون همه چیز متوقف شده است.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: من تنها چیزی که می‌دانم این است که در حال حاضر همه چیز متوقف است. به گزارش وب سایت نود، کارلوس کی‌روش پیش از حضور در جلسه با مسئولان فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه تمرینات تیم ملی از چه زمانی آغاز می‌شود اظهار داشت: من چیزی نمی دانم و تنها چیزی که می‌دانم این است که امروز یک دیگر جلسه داریم و تا این لحظه همه چیزی متوقف شده است.
    وی ادامه داد: من چیز دیگری نمی‌دانم و باید پس از جلسه ببینیم شرایط چگونه شده است.

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کیروش در تیم ملی ایران ماندگار شد.
    سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه قراردادش با تیم ملی همکاری خواهد کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •