چنین برنامه ای وجود نداره.
چنین برنامه ای وجود نداره.
هر کسی توی این تاپیکه لطفا سریع به من بگه قیمت باتری چنده...خواهش می کنم..ضروریه!
سلام
گوشي من وقتي با پلير يه آهنگ رو پخش ميكنه صداش پايينه ولي وقتي همون آهنگ رو روي صداي زنگش تنظيم ميكني و زنگ ميخوره صداش خيلي خوبه
چكار ميشه كرد ؟؟؟؟؟
برای منم این طوریه ولی وقتی به جای زنگ پخش میکنه کیفیتش پایین میاد ولی در عوض توی پلیر درسته که صدا کمتره ولی کیفیتش بیشتره
باید درایو صداش رو عوض کنی.آموزششم اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين سوال ما رو كه جواب نداديد. اگه ميشه اين يكي رو جواب بديد:
آيا در سري W امكان عقب جلو كردن فايل هاي ضبط شده توسط خود گوشي وجود داره؟
متشكرم
نه متاسفانه.آيا در سري W امكان عقب جلو كردن فايل هاي ضبط شده توسط خود گوشي وجود داره؟
من قبلا هم گفتم تنظیمات برنامه KD Player مصیبته. باید بری مسیر فایلهای صوتی رو به برنامه بدی ولی یکبار قبول میکنه 20 بار قبول نمیکنه.شما یبکار فایلهاتو تو فولدر Mp3 مموری کارت بریز و در برنامه آدرسش رو بده ببین موفق میشی.
سعال مارو هم جواب ندادينا!
kdplayer تو گوشي منk750 خيلي كنده. يعني وقتي ميخاد يه play list بسازه دقيقه هاي زيادي معطل ميكنه. اما تو w810 اين توري نشد.
چرا؟
آره واسه منم همینطور میشه.شاید پلتفرم جاوایی که تو w810 هست با k750 فرق داره.تو Z530 و گوشیهای سری 40 نوکیا هم سرعت خوبی داره.ولی رو K750 پدر آدمو در میاره تا یه آهنگ رو پخش کنه!
دوستان من يه گوشي نوكيا ميخوام كه مشخصات شبيه k750 داشته باشه و قيمتش هم در همين حدودباشه، از لحاظ شارژ هم خيلي خوب باشه. كسي چيزي سراغ داره؟
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)