برو دم در سیم ورودی مخابرات و سیم ورود ساختمون رو تمیز کن.دوشاخه و پریز دم در رو تعویض کن.اگه برای مودم جدا پریز گذاشتی اسپلیتر رو از مسیرش بردار و روی مسیر پریز تلفن که جداگانه هست اسپلیتر بزار.
یه عکس هم از مودمت بزار
برو دم در سیم ورودی مخابرات و سیم ورود ساختمون رو تمیز کن.دوشاخه و پریز دم در رو تعویض کن.اگه برای مودم جدا پریز گذاشتی اسپلیتر رو از مسیرش بردار و روی مسیر پریز تلفن که جداگانه هست اسپلیتر بزار.
یه عکس هم از مودمت بزار
ممنون بابت جواب اما یعنی چی شرکت محدود کرده باشه ؟ مثلا پهنای باند ؟ چون یکی از مشکلات اساسی که دارم متغیر بودن سرعتم هست .
اول این کارها رو انجام بده حتی اگه برات مقدور هست از دم در تست هم بگیر.اگه باز هم مشکلی داشتی از شرکت هم.متغییر بودن سرعتت چطوریه؟
مثلا اگر سرعتت رو 200 ثابت هست بعد از یکماه یا بیشتر میاد رو 120 که خوب از شرکت کنترلت کردن.اما اگر سرعتت مثلا از 200 میره تا 400 و روی هیچ عدد خاصی نیست که مشکل نویز و کیفیت خط تقصیر دارن
سلام چرا بارون میاد اینترنتم قطع میشه؟ بخاطر کیفیت پایینه سیمه؟ از داخل خونه یا بیرون؟
امروز این طوری شد رفتم دو شاخه ای رو که به تلفن وصل بود کشیدم دوباره زدم اینترنتم وصل شد![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 23-02-2014 at 13:24.
سلام دوستان
من قبلا از شاتل سرویس ۲ مگ داشتم که روی ۲ مگ هم بسته شده بود و نویز خط به این شکل بود
snr دانلود ۳۹.۸ و آپلود ۲۷.۳
attenuation دانلود ۳۰.۴ و آپلود ۱۶.۷
که از دوستان سوال کردم فرمودن که تا ۲۲ مگ هم میکشه
حالا که از پارس گرفتم و خطم روی ۹ مگ بسته شده، وضعیت به این صورته
snr دانلود ۸.۱ و آپلود ۵.۹
attenuation دانلود ۳۴ و آپلود ۲۱.۶
آیا این همه افت نرماله؟
من خودم شکم به مخابرات و رانژه جدیده چون توی منزل هیچ چیزی عوض نشده.
البته مشکل قطع و وصلی ندارم بلکه مشکل متغیر بودن سرعت هست که بین ۱۰۰ تا ۹۵۰ متغییر هست.
میخواستم نظر شما رو بدونم.
ممنون
Last edited by smht_62; 23-02-2014 at 19:27.
اتفاقا منم مشکل تو رو دارم.خطو نو کردم SNR من از 8 شد 30 بعد که پارس فهمید که خطو نو کردم به محض این که سرعت رو بالا برد و روی 4 مگ گزاشت یهو SNR من شده 14طرحم 512 هست و در کل شبانه روز با این که کیفیت خطم خیلی غالیه از 60 نهایتا 70 بالاتر نمی ره.شبا هم کلا 200 مگ دان نمی کنه.
سلام
تا جایی که می دونم با بیشتر شدن پهنای باند از SNR کم میشه
منم خطم نویز داشت
پهنای باند رو کاهش دادن و SNR کمی بیشتر شد
سلام دوستان خسته نباشید
من امروز اینترنتم رو عوض کردم و 10 مگ گرفتم،منتهی دیدم خطم روی 5 بسته شده تماس گرفتم پشتبیانی گفت خطت تا 6 بیشتر جواب نمیده،اومدم نویز و پارامترهای مودم رو بررسی کردم،یه سیم مستقیم از دم در کشیدم آوردم تا مودم الان وضعیت نویز شده این عکسی که گذاشتم،حالا میخواستم بپرسم با این پارامترها میشه پهنای باند رو برد روی همون 10 یا جواب نمیده؟چون الان دیگه مطمئنم مشکل از سمت من یا سیم کشی نیست،فاصله ام تا مرکز مخابراتی هم زیاد نیست،ممنون میشم راهنمائیم کنید.
کیفیت بد نیست و نویزت هم بره رو 50 و بالاتر برات مشکل ساز میشه اگه رو همین مقدایر باشه خوبه.در ضمن اگر منظورشون اینکه خطتو تا 6 مگ میتونه ساپورت کنه اشتباه گفتن.خطتون میتونه تا 8 رو ساپورت کنه
ممنون حسین جان بابت پاسخ گوئی،کیفیت بد نیست و نویزت هم بره رو 50 و بالاتر برات مشکل ساز میشه اگه رو همین مقدایر باشه خوبه.در ضمن اگر منظورشون اینکه خطتو تا 6 مگ میتونه ساپورت کنه اشتباه گفتن.خطتون میتونه تا 8 رو ساپورت کنه
با پشتیبانی تماس گرفتم خط رو روی 6 بست الان SNR شده 12.5 گفت بیشتر از این رو پیشنهاد نمی کنم اگه نویزت کمتر بشه مشکلی نداره،یه احتمالی که هست میتونه از مخابرات باشه گفت مودم رو بذار سر خط دقیق ببینیم نویز چطوریه بعد اگه مشخص بشه مشکل از مخابراته میشه درخواست داد کپسوله کنن خط رو(که اینجاش رو نفهمیدم)
حالا طبق تجربه ای که شما دارید توی مودم ها کدوم تو این زمینه قوی تر جواب میده؟مودم خودم مکس نته،بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)