نمیدونم والا برا منم همین شرایط پیش اومده اما من در روز پدر لپتاپ رو در میارم
کم کمش 6-7ساعت باهاش وبگردی و بازی میکنم دیگه فیلم دیدن و Photoshop هم بماند
نمیدونم والا برا منم همین شرایط پیش اومده اما من در روز پدر لپتاپ رو در میارم
کم کمش 6-7ساعت باهاش وبگردی و بازی میکنم دیگه فیلم دیدن و Photoshop هم بماند
داغ شدن لپ تاپ و دمای cpu به عواملی بستگی داره از جمله ، حجم محاسبات cpu ، جریان نامناسب هوا بدلیل بسته بودن روزنه ها یا مشکل فن و..
مورد اول هم میتونه بخاطر برنامه هایی که خودمون باز کردیم باشه هم ممکنه پراسس هایی در پشت پرده در حال اجرا باشن که ما از اونها بی خبریم ، برای مشاهده اینکه این پراسس ها مربوط به برنامه های خودمون یا یک برنامه ناشناخته از جمله ویروسها هستند به سربرگ processes در task manager مراجعه کنید
مورد دوم ، حتما یادتون باشه موقعه کار با لپ تاپ (مخصوصا نوع i7 که گرمای زیادی تولید میکنه) از کول پد مناسب استفاده کنید ، گذاشتن لپ تاپ روی میز یا فرش کار کاملا اشتباهیه که باعث مسدود شدن موقت روزنه ها شده و دمای قطعات که مهمترینشون cpu و vga هستن رو بالا میبره
اما از این موارد بگذریم یه گزینه هم میتونه خرابی فن یا نفوذ بیش از حد گرد و خاک به داخل لپ تاپ بدلیل استفاده غیر استاندارد از اون ( بدون کول پد یا در جای پر گردوخاک) باشه که البته این برای لپ تاپ نو کاملا بعیده چرا که من بعد چند سال استفاده از لپ تاپ اون رو باز کردم مقدار کمی خاک داخلش بود (البته من همیشه از کول پد استفاده کردم و مدل i3 هم دارم) ، یه نمونه vaio دیده بودم که بخاطر همین مورد بعد از چند دقیقه خاموش میشد البته اون هم بعد چند سال استفاده بدن کول پد به این روز افتاده بود که با یک غبارروبی درست شد!
با سلام.....
می خواستم بدونم گرافیک gt 740 چه قدر از gt 635 قوی تره ؟
![]()
سوال منم هست
من دیروز گرفتم 2.180.000 i5
Last edited by khanjanisaeed; 29-07-2013 at 19:02.
مبارک باشه.. داداش قیمت i7 رو نداری؟
دوستان من یه مطلبی در وبم نوشتم که اگه بخونینش خیلی چیزهارو در مورد سی پی یو میفهمین.البته قسمت دومش مونده.من حالا این مطالب رو چند روز دیگه در انجمن هم قرار میدهم و سعی میکنم در مورد سخت افزارهای دیگه مثل کارت گرافیک و... باز هم مینویسم.لطفا فقط اگه این مطالب رو خوب میبینین با دکمه تشکر در زیر من را در نوشتن مطالب دیگه یاری فرمایید.ممنون
داش علی خسته نباشی![]()
جالبه الان نزدیک 3 ساعته دارم Pes بازی میکنم دمای Cpu روی 52-54 درجه در حال نوسانه![]()
دوستان CPU در بازی خیلی تاثیر می ذاره؟ من i5/635 دارم.تو بازی Modern warfare 3 وقتی گرافیگ رو بالا می برم به شدت افت فریم دارم.البته درکل میشه بازی کرد.
سلام دوستان . من امروز یه دونه لنوو Z500-G گرفتم و الان که خونه آوردم و برای بار اول خواستم روشن کنم دیدم که مستقیم میره رو داس و تاریخ و ساعت ازم میخواد . میخواستم ببینم آیا اصلا ً این مدل ویندوز روش نصب نیست و باید خودم نصب کنم ؟ یا مشکلی چیزی داره ؟ ممنون/منتظر کمکتون هستم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)