دوستان مدیران
من با فار وصل میشم به گوشیم ولی وقتی fsمیزنم گوشیم روشن میشه
اشکال کجاست؟
گوشیمم k750 cid49 red
ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید (مثل قبل 2 روز الاف نشم)
دوستان مدیران
من با فار وصل میشم به گوشیم ولی وقتی fsمیزنم گوشیم روشن میشه
اشکال کجاست؟
گوشیمم k750 cid49 red
ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید (مثل قبل 2 روز الاف نشم)
دوست عزیز لینکی که گذاشتم سالم هست![]()
اینم یه امتحانی بکن
اگه این آموزشو خوب بخونی و یاد بگیری همه چی حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرسم مثله اون
cannot find server
توحید جان اون فایلهایه مربوط به منو و افزایش صدا رو از کجا گیر بیارم
میخوام منوی گوشیمو عوض کنم و کیفیت صدای w810میخوام
ولی فایلاشو گیر نمیارم
فایلایه زیرم میخوام
sefp
و هر فایلی که برای فلش کردن لازمه
سلام
با توجه به اینکه رجیستر موبایل ازاد شده یعنی اینکه دیگه لازم نیست تک تک گوشی ها توی مخابرات رجیستر بشن ایا برای هک گوشی دیگه رجیستر بودن یا نبودن فرقی میکنه. مثلا اگه گوشی من رجیستر باشه و موقع هک به شماره سریال اصلی گوشی برگرده گوشی کار میکنه
ممنون
سلام
با توجه به اینکه رجیستر موبایل ازاد شده یعنی اینکه دیگه لازم نیست تک تک گوشی ها توی مخابرات رجیستر بشن ایا برای هک گوشی دیگه رجیستر بودن یا نبودن فرقی میکنه. مثلا اگه گوشی من رجیستر باشه و موقع هک به شماره سریال اصلی گوشی برگرده گوشی کار میکنه
راستی من تمام چیزهایی رو که گفتید دانلود کردم ولی توی گزینه های فار منیجر cid49 نیست حالا چی کار کنم
ممنون
Last edited by reza3600; 21-07-2007 at 05:34.
اقا من گوشیمو کامل به w800 تبدیل کردم ولی کیفیت عکسش از k750 پایینتره حتی درایو 1.81 رو نیز نصب کردم ولی k750 چیزه دیگست فقط با واکمن w800 حال کردم
شما باید از فار منیجری استفاده کنید که cid49 رو ساپورت میکنه و بعدشم آموزشها رو خوب بخونید ...
توی آموزش نوشته اول باید فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو بانرم افزار PhoneXS_2.10_Alpha6 به گوشی منتقل کنید . اینکار رو که بکنید بعدش میتونید برید توی فار منیجر و تغییرات رو اعمال کنید. به همین راحتی .
سلام
ميخواستم راهنماييم كنيد كه وقتي پچي رو رو گوشي ريختيم چطوري بايد اونو حذف كنيم
چون من پچ battery_of_the_blue_colour_w800_r1bc002 رو روي گوشي k750 r1bc002 ريختم كه الان وضعيت شكل نمايش باطري و انتن كاملا بهم ريخته اگه امكان اصلاحش وجود داره خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.
lمن گوشیمو دادم بیرون توسط باکس فلش کردند اما اومدم دوباره روش تغییرات انجام بدم مراحل رو مثل سابق رفتم حتی با فار منیجر هم تغییراتی دادم اما وقتی اومدم فایل ریسیت رو با فار وارد کنم ارور داد
ارور دوم
در ضمن فریمور گوشم هم بعد از باکس عوض شد . ازR1CA021 به R1AA008 تغییر کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)