تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 188 از 197 اولاول ... 88138178184185186187188189190191192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,871 به 1,880 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حسن‌زاده: دهنوی پذیرفت اشتباه کرده به همین خاطر ممنوع الفعالیت بودن او را لغو کردیم!

پرسپولیسیها: رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن اعلام دلیل رفع ممنوع الفعالیت بودن بازیکن تیم سپاهان در عرصه فوتبال از زمان اعلام رای نهایی مربوط به این پرونده خبر داد.
    اسماعیل حسن زاده در خصوص روند رسیدگی به پرونده قاسم دهنوی که با دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس قرارداد همزمان امضا کرده است، گفت: ما روز سه شنبه اظهارات قاسم دهنوی را در کمیته انضباطی شنیدیم و خود وی نیز قبول کرد که مرتکب اشتباه شده و رفتار غیرحرفه‌ای انجام داده است. به همین دلیل مصلحت دیدیم که دستور موقت ممنوع الفعالیت بودن وی در عرصه فوتبال را لغو کنیم. بنابراین او هیچ مشکلی برای امضای قرارداد با تیم جدید خود ندارد.
    وی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس از این بازیکن نیز تاکید کرد: پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از این بازیکن در حال بررسی است و هفته آینده رای نهایی خود در خصوص این پرونده را اعلام خواهیم کرد.
    +
    پ‌ن: یعنی اینجاست که باید گفت مملکته داریم؟؟! قانونو زیر پا میزارن بعد با عذرخواهی حلش میکنن!!! اگه پرسپولیس بود محرومیت و جریمه نقدی و 1000تا کوفت و زهرمار دیگه رو میچسبوندن بهش!

2. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض دیدار علی دایی با رئیس‌جمهور

مدیر عامل باشگاه و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در کاخ ریاست جمهوری با رئیس جمهور تاتارستان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان و علی دایی که به منظور مذاکرات و امضای تفاهمنامه ورزشی، فرهنگی و تجاری با باشگاه روبین کازان به کازان پایتخت جمهوری تاتارستان سفر کرده‌اند در پی دعوت رئیس جمهور به کاخ ریاست جمهوری رفته و با رئیس جمهور جمهوری تاتارستان دیدار و گفتگو کردند.

رئیس جمهور تاتارستان ضمن خوشامدگویی به مدیر عامل باشگاه پرسپولیس و علی دایی سرمربی مطرح تیم فوتبال پرسپولیس بر گسترش همکاری‌های دو باشگاه مطرح پرسپولیس و روبین کازان تاکید کرد و همکاری‌های این دو باشگاه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و تجاری را عاملی بر نزدیکی مردم دو کشور و همچنین توسعه فعالیت‌های دو باشگاه دانست.

وی در این دیدار برای باشگاه پرسپولیس و علی دایی آرزوی موفقیت کرد و در پایان با شال و نماد پرسپولیس بین طرفین عکسی به یادگار گرفته شد.

+

اعتراض25 پیشکسوت پرسپولیس به صحبت‌های کامبوزیا

به گزارش فارس، در پی اعلام خبر کنار گذاشتن محمد رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس و حمایت پیشکسوتان، امروز حدود 25 پیشکسوت این باشگاه مقابل وزارت ورزش و جوانان حاضر شدند و به حمایت از رویانیان پرداختند.

یک دوربین تلویزیونی نیز با این پیشکسوتان مصاحبه کرد. پیشکسوتان به شدت علیه صحبت‌های اخیر کامبوزیا مبنی بر مشکلات مالی پرسپولیس واکنش نشان دادند و به انتقاد از او پرداختند.

پیشکسوتان پرسپولیس قصد دیدن وزیر یا معاون او را داشتند اما موفق به این کار نشدند البته ماموران حراست وزارت ورزش هم در مقابل درب وزارت ورزش و جوانان حضور داشتند و پیشکسوتان را به آرامش دعوت کردند.

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

گوشه ای از جملات قصار کامبوزیا

عمر پرسپولیس بیش از 50 سال می‌گذرد و همیشه از این تیم توقع اول شدن دارند البته آرزو بر جوانان عیب نیست (!!!) ولی باید همه شرایط را سنجید باید کار کارشناسی شود که چرا پرسپولیس در این سال‌ها نتوانسته نتیجه بگیرد.

برایم مهم نیست که روز گذشته برخی هواداران پرسپولیس مقابل در این باشگاه علیه برکناری رویانیان موضع گرفته و علیه من هم شعار دادند. مگر هواداران پرسپولیس فقط همان 60-70 نفری هستند که مقابل باشگاه حضور پیدا کردند؟ مگر نمی‌گوییم این باشگاه طرفداران میلیونی دارد؟ البته این خیلی خوب است که هواداران از یکی خوششان می‌آید و او را حمایت می‌کنند و این اصلا اشکالی ندارد.

روی بحث اقتصادی خیلی مانور شده است. اگر کار اقتصادی زیادی انجام گرفته و پول به باشگاه وارد شده است، پس چرا بدهی‌های فصل قبل صفر نشده است؟ این سوالی است که در سطح جامعه وجود دارد و من و اعضای هیات مدیره خیلی درباره آن اطلاع نداریم.

بحث اعتقاد من نیست مگر علی دایی می‌خواهد در زمین بازی کند مگر نه اینکه در دو سال گذشته دنیزلی و ژوزه به این تیم آمدند و بازیکنان هم همگی از بازیکنان درجه یک فوتبال بودند اما ترکیب این مربیان با این بازیکنان جواب نداده است. این نشان می‌دهد که یک جای کار اشکال دارد و از بالا تا پایین باشگاه همه در این عدم نتیجه‌گیری مقصر هستند ولی هر چیزی میزانی دارد.
    .................
    نمیدونم چرا حرفاشو میخونم خنده ام میگیره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گوشه ای از جملات قصار کامبوزیا

عمر پرسپولیس بیش از 50 سال می‌گذرد و همیشه از این تیم توقع اول شدن دارند البته آرزو بر جوانان عیب نیست (!!!) ولی باید همه شرایط را سنجید باید کار کارشناسی شود که چرا پرسپولیس در این سال‌ها نتوانسته نتیجه بگیرد.

برایم مهم نیست که روز گذشته برخی هواداران پرسپولیس مقابل در این باشگاه علیه برکناری رویانیان موضع گرفته و علیه من هم شعار دادند. مگر هواداران پرسپولیس فقط همان 60-70 نفری هستند که مقابل باشگاه حضور پیدا کردند؟ مگر نمی‌گوییم این باشگاه طرفداران میلیونی دارد؟ البته این خیلی خوب است که هواداران از یکی خوششان می‌آید و او را حمایت می‌کنند و این اصلا اشکالی ندارد.

روی بحث اقتصادی خیلی مانور شده است. اگر کار اقتصادی زیادی انجام گرفته و پول به باشگاه وارد شده است، پس چرا بدهی‌های فصل قبل صفر نشده است؟ این سوالی است که در سطح جامعه وجود دارد و من و اعضای هیات مدیره خیلی درباره آن اطلاع نداریم.

بحث اعتقاد من نیست مگر علی دایی می‌خواهد در زمین بازی کند مگر نه اینکه در دو سال گذشته دنیزلی و ژوزه به این تیم آمدند و بازیکنان هم همگی از بازیکنان درجه یک فوتبال بودند اما ترکیب این مربیان با این بازیکنان جواب نداده است. این نشان می‌دهد که یک جای کار اشکال دارد و از بالا تا پایین باشگاه همه در این عدم نتیجه‌گیری مقصر هستند ولی هر چیزی میزانی دارد.
    .................
    نمیدونم چرا حرفاشو میخونم خنده ام میگیره...
    و منم از این خندم میگیره که آدمایی مثل شما در صفحات قبل همین تاپبک مربوط به چند ماه قبل مشغول کوبیدن رویانیان بودن ولی حالا دارن برای رفتنش گردوخاک میکنن ! کلا ما ایرانیا خیلیامون آدمای جالبی هستیم. غصه نخورین مدیر عامل هر کی بشه چند ماه دیگه همه کشته مردش میشین ! اولش یکم سخته فقط...
    در ضمن حرفای بالا کجاش خنده داره؟ خوب تیم نتیجه نگرفته دیگه. اینجوری پیش بره فصل بعد دیگه باشگاه پرسپولیس نداریم ! مجتمع تجاری پرسپولیس داریم در حالی که تیم ته جدوله... اینم خنده داره یکم به اینم بخند!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کامبوزيا: کوچکتر ازآن هستند که تهديد کنند

عضو جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: آقاي رويانيان مهلت فعاليتش تمام شده اما تا زماني که مديرعامل جديد معرفي شود، او مديرعامل است.

محمدجعفر کامبوزيا درباره لغو جلسه هيات مديره اظهار داشت: ما به خاطر حضور رويانيان در خارج از کشور اين جلسه را به تعويق انداختيم. برايم جالب است که مي گويند که تکليف تيم مشخص نيست. نمي دانم چرا اين حرف را مي زنند. آقاي رويانيان مهلت فعاليتش تمام شده اما تا زماني که مديرعامل جديد معرفي شود، او مديرعامل است. رويانيان الان هم براي باشگاه پرسپوليس به روسيه رفته است.

به گزارش اوج ، وي درباره زمان برگزاري جلسه هيات مديره تاکيد کرد: اگر آقاي رويانيان روز چهارشنبه به ايران برگردند، احتمالا پنجشنبه يا شنبه جلسه را برگزار مي کنيم و درباره مديرعامل جديد تصميم گيري مي کنيم.

عضو هيات مديره پرسپوليس درباره شعارهاي هواداران عليه او و خوردبين مقابل درب باشگاه خاطرنشان کرد: شک نکنيد آن دسته از فردي خاص خط گرفته بودند. هوادار نبايد براي باشگاه تکليف روشن کند. باشگاه پرسپوليس نه براي بنده است، نه آقاي مالکي ، نه آقاي X. ما همه تکليف داريم تا به اين باشگاه و هواداران خدمت کنيم. اين درست نيست بخواهيم عليه فرد ديگري شعار بدهيم.

کامبوزيا افزود: شنيدم آقاي خوردبين هم به صورت پيامکي تهديد شده است؛ حرف من اين است اگر آن عده فکر کرده اند با تهديد کار را جلو مي برند، کاملا اشتباه کرده اند. من با قدرت جلوي همه شان مي ايستم. از هيچ کس هم نمي ترسم و ابايي ندارم. آن فردي که به هواداران خط داده کوچک تر از آن است که بخواهد من و خوردبين را تهديد کند. مملکت قانون دارد. با تمام احترامي که براي آقايان قائلم بايد بگويم متاسفانه ادبيات چاله ميداني در باشگاه رواج پيدا کرده است. اين باشگاه نام فرهنگي را يدک مي کشد و چنين شرايطي درست نيست.

---------------------------
    عجب وضعی شده...اصلا این ادم نمیدونه فوتبال چیه که بفهمه هوادر یعنی چی؟!!!منتظر روز اول لیگ هستم که با حیا کن رها کن از تیم بری

و منم از این خندم میگیره که آدمایی مثل شما در صفحات قبل همین تاپبک مربوط به چند ماه قبل مشغول کوبیدن رویانیان بودن ولی حالا دارن برای رفتنش گردوخاک میکنن ! کلا ما ایرانیا خیلیامون آدمای جالبی هستیم. غصه نخورین مدیر عامل هر کی بشه چند ماه دیگه همه کشته مردش میشین ! اولش یکم سخته فقط...
    در ضمن حرفای بالا کجاش خنده داره؟ خوب تیم نتیجه نگرفته دیگه. اینجوری پیش بره فصل بعد دیگه باشگاه پرسپولیس نداریم ! مجتمع تجاری پرسپولیس داریم در حالی که تیم ته جدوله... اینم خنده داره یکم به اینم بخند!
    نمیدونم کدوم صفحات رو خوندی ولی به غیر از یکی دو نفر از دوستان که مخالف رویانیان بودن که نظرشون هم محترمه بقزه موافق بودن...
    نکته بعد این قسمت حرفهای این اقا خنده داره که میگه اگر کار اقتصادی شده چرا تیم بدهی داره؟؟!!!این اقا میتونه قول بده یک سال نیم دیگه پرسپولیس بدهی نداشته باشه؟!!!
    حرف من و دوستان و خیلی از پیشکسوتان این نیست که حتما رویانیان مدیرعامل باشه.ولی وقتی مدیرعامل شد باید بهش وقت داد تا بتونه درست مدیریت کنه.
    شما خریدهای فصل قبل که بی برنامه بود رو با امسال مقایسه کن.یا کارهای اقتصادی که توی بلند مدت جواب میده(والله اگر شما یه مغازه هم بزنید تا به درآمد برسه زمان بره)
    چیزی که باعث میشه یک تیم در بلند مدت موفق بشه و به ثبات برسه مسائل اقتصادی تیمه.
    الان شما برو خبرهای فوتبال ایران رو بخون همه دارن از نگرفتن مطالباتشون شکایت میکنن.ولی همین رویانیانی که این اقا کامپوزیا( که با رانت و مسائل پشت پرده به هیئت مدیره رسیده) داره مسخره اش میکنه تیم رو جوری بسته که هیچ کدوم از بازیکنها بحث مالی نداشتن و خیلی هماشون گفتن اگر رویانیان بره ما هم میریم چون معلوم نیست در نبودش کی میخواد تضمین که که به پولشون برسن
    Last edited by aluminum; 26-06-2013 at 14:20.

8. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 دوباره استرس و التهاب بر پرسپولیس حاکم شد

باشگاه پرسپولیس روزهای پر اضطراب و پر استرسي را پشت سر میگذارد و در حال حاضر هواداران تیم فوتبال پرسپولیس دغدغه های زیادی دارند.

به گزارش 598 به نقل از خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران پرسپولیس با حضور علی دایی و تلاش های محمد رویانیان برای جذب بازیکنان مورد نظر کادر فنی جدید تیم با آرامش کارش را دنبال می کرد اما اتفاقات اخیر هیات مدیره باشگاه ، دغدغه های زیادی را برای هواداران این تیم بزرگ به وجود آورده است. بحث کنار گذاشتن رویانیان از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس اتفاقات و واکنشهای زیادی را به همراه داشت اما آنچه که مسلم است، اینکه آرامش سرخپوشان پایتخت درحال حاضر به هم ریخته است.

پرسپولیس یک بار دیگر به کانون حاشیه تبدیل شده و انگار قرار نیست این تیم بزرگ و مردمی بدون تنش و حاشیه کارش را دنبال کند. فصل گذشته سرخپوشان تهرانی از حواشی ریز ودرشتی که اطراف تیم بود، لطمه خوردند و با تمام هزینه ای که برای این مجموعه شد و ستاره هایی که در اختیار داشتند، نتوانستند نتیجه بگیرند و ناکام بزرگ لیگ برتر ایران لقب گرفتند.

در جام حذفی هم پرسپولیس در آخرین گام کم آورد و مقابل سپاهان در فینال و در ورزشگاه آزادی شکست خورد تا ناکامی های این مجموعه بزرگ کامل شود. در چنین فضایی هواداران پرسپولیس امیدوار بودند تا با حمایت هیات مدیره، تدبیر مدیر عامل و درایت علی دایی سرخپوشان تهرانی فصل موفقی را پشت سر بگذارند و بتوانند با آرامش لازم به کارشان ادامه بدهند اما قبل از شروع لیگ، پرسپولیس یک بار دیگر آبستن حوادث شد، حوادثی که به نظر می رسد روزهای بسیار سختی را برای این مجموعه بزرگ و پرطرفدار رقم بزند.

کنار گذاشتن رویانیان از مدیر عاملی پرسپولیس باعث شد تا هواداران پرسپولیس عصبانی شوند و شاهد اعتراض آنها در فضای مجازی به شدت گسترده ای بودید اما ماجرا به همین جا ختم نشد چرا صبح روز سه شنبه برخی از هواداران تیم سرخپوش پایتخت جلوی در باشگاه حاضر شدند و به تصمیم وزارت ورزش اعتراض کردند که چرا مدیر عامل محبوب آنها را کنار گذاشته است. این عده خیابان سئول را طی کردند و برای دقایقی مقابل وزارت ورزش دور هم جمع شدند تا برخورداری به عنوان رئیس حراست وزارت ورزش وارد معرکه شود و پس از صحبت با فریدونی رئیس کانون هوادران باشگاه پرسپولیس آنها را مجاب به ترک محل کند اما هواداران پرسپولیس کوتاه نیامدند و دوباره مقابل باشگاه تجمع کردند تا اعتراض خود به تصمیم وزارت ورزش را یک بار دیگر اعلام کنند.

نکته جالب این بود که هواداران پرسپولیس شاخه های گل قرمز در دست داشتند و با شاخه گل اعتراض خود را اعلام می کردند تا ثابت کنند با کسی دعوا ندارند اما دنبال ثبات در مجموعه خود هستند.

هواداران پرسپولیس در این تجمع حرفهای جالبی می زدند اما جالب ترین حرف آنها مربوط به ثبات مدیریت در پرسپولیس بود.

واقعیت این است که نه تنها پرسپولیس بلکه اکثر باشگاههای ایرانی در چند دهه اخیر از عدم ثبات مدیریت لطمه خورده اند و امروز که سرخپوشان تهرانی به آرامش نسبی رسیده اند، چرا باید این مجموعه ثبات مدیریتی نداشته باشد و با استرس و اضطراب فراوان کارش را دنبال کند؟

محمد رویانیان موضوع بحث ما است. باید تاکید کنم که بحث ما برسر شخص نیست و مدافع رویانیان نیستيم و بارها و بارها از او انتقاد هم کرده ایم، اما بحث بر سر نوع رفتار با مدیران ما است. اگر چه رویانیان به عنوان یک مدیر غیرفوتبالی وارد مجموعه پرسپولیس شد اما در این مدت با توجه به اشتباهاتی که داشت، عملکرد خوبی هم از خود به جای گذاشته و توانسته گام های مثبتی در جهت رسیدن پرسپولیس به یک باشگاه غیر حرفه ای بردارد اما امروز که رویانیان با فوتبال آشنا شده و فضای این رشته را شناخته، با یک تصمیم جدید از سوی مدیران وزارت ورزشی مواجه می شود تا اصل اول در مدیریت ورزش زیر سؤال برود. اصل اول در باشگاهداری ثبات مدیریت است تا یک مدیر بتواند برنامه هایش را پیاده کند و منتظر نتیجه بماند اما امروز که نتیجه گیری و به بار نشستن زحمات رویانیان است، وزارت ورزش در یک تصمیم عجیب و دور از ذهن، تمام معادلات پرسپولیس را به هم می ریزد تا استرس و اضطراب زیادی را به این مجموعه وارد کند.

امروز بحث بر سر مدیرعاملی محمد جعفر کامبوزیا در پرسپولیس است، یک مدیرعامل غیر فوتبالی دیگر در رأس باشگاهی بزرگ و پر طرفدار که مشکلات بسیار زیادی دارد. کامبوزیا رئیس فدراسیون شطرنج بوده و خودش مدعی شده که از 90درصد مدیران دیگر حاضر در فوتبال ما فوتبال را می فهمد، این ادعا را وقتی در کنار عملکرد او در شطرنج می گذاریم، متوجه می شویم که کامبوزیا اگر بیل زن بود، باغچه خودش را بیل می زند تا شطرنج ایران شاهد تحول شود و رشد و پیشرفت مطلوبی داشته باشد. اما کسی که در فدراسیون جمع و جور شطرنج مشکل داشت، چگونه می خواهد در پرسپولیس پر هیاهو و پر مشکل نتیجه بگیرد؟

پرسپولیس روزهای سختی را پیش رو دارد و تعداد زیادی از پیشکسوتان باشگاه هم از محمد رویانیان حمایت کرده اند، حالا و با توجه به اقدام پیشکسوتان و حمایت آنها از رویانیان ممکن است وزارت ورزش بیشتر عقب نشینی و کوتاه تر بیاید و رویانیان همچنان به کارش در پرسپولیس ادامه دهد؟ باید کمی منتظر ماند و اتفاقات جدید را دید.

پرسپولیس در این شرایط نیازمند آرامش است تا علی دایی بتواند با تمرکز بالا تیمش را برای فصل جدید آماده کند. کنار گذاشتن رویانیان مشکلات زیادی را برای پرسپولیس ایجاد خواهد کرد چون برخی از بازیکنان مثل رضا حقیقی اعلام کرده اند که در صورت کنار گذاشتن رویانیان بازیکن آ‍زاد محسوب می شوند و راهی اروپا خواهند شد.

عده ای دیگر مثل محمد نوری هم منتظرند تکلیف رویانیان مشخص شود و پس از آن برای آینده خود تصمیم بگیرند که این اتفاقات باعث نگرانی های زیادی در جمع هواداران میلیونی تیم سرخپوش پایتخت شده است. جالب اینکه محمود خوردبین به عنوان عضو جدید هیأت مدیره باشگاه هم پیامک های تهدید آمیز دریافت کرده و مالکی هم با شعارهای هواداران مواجه شده که علیه او سر داده شده است. در این فضای ملتهب، چطور می توان به آینده پرسپولیس امیدوار بود؟ تیمی که میلیون ها هوادار دارد و به پرطرفدارترین تیم آسیا معروف است و امروز شاهد تغییرات مدیریتی در آستانه فصلی است که همگان انتظار نتیجه دارند. پرسپولیس 2 فصل ناموفق را پشت سر گذاشته و امروز هواداران این تیم تشنه قهرمانی هستند، اما با ادامه این روند بعید است که پرسپولیس در فصل جدید هم به سر منزل مقصود برسد و نتیجه بگیرد مگر اینکه فضا کمی بهتر شود و شرایط تغییر کند

10. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

انتقاد آدمایی مثل من (شخصا نکردم و اگه کردم هم یادم نمیاد) از رویانیان اوایل اومدنش خیلی درست و بجا بود...
    یه شخصیت نظامی،غیر فوتبالی ،بدون هیچ سابقه و تجربه تو فوتبال و تیم داری...
    این که یه فصل تیم رو دادیم به همچین آدمی خیلی بد و اشتباه بود ولی الان که طرف داره راه میوفته چرا باید عوض شه؟
    الان واسه تیم ما مهمترین چیز ثباته چه تو مدیریت چه تو کادر فنی چه تو بازیکنا.

12. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

10 کامبوزیا:از 90% مدیران لیگ برتر فوتبالی‌ترم

گزینه مدیرعاملی پرسپولیس گفت: فقط همین را باید بگویم که از ۹۰ درصد مدیران لیگ برتر فوتبالی‌تر هستم.

به گزارش مشرق، این روزها بحث برکناری محمد رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس و انتخاب جایگزین او سوژه اصلی فوتبالی‌ها شده است. می‌گویند محمدجعفر کامبوزیا که رئیس فدراسیون شطرنج است، گزینه اصلی برای جایگزینی محمد رویانیان است.

خبرنگار فارس با این عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس در این خصوص صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

آقای کامبوزیا هنوز به مدیرعاملی پرسپولیس منصوب نشدید ولی سر و صدای زیادی به راه افتاده است.

هنوز که خبری نیست نه به بار است نه به دار. شما رسانه‌ها شلوغش کردید. هنوز جلسه هیئت مدیره پرسپولیس تشکیل نشده است و من هم از این اتفاقاتی که شما و همکارانتان از آن صحبت می‌کنید، هیچ خبری ندارم. به نظر من همه چیز بیش از اندازه بزرگ شده است.

اما پرسپولیس تیم بزرگی است و نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود.

اما به هر چیز باید به اندازه آن بها داد. من در مورد همه چیز این را می‌گویم نه فقط فوتبال و ورزش. در هر صورت هیچ اتفاقی نیفتاده اما بیش از 4 روز است که همه روزنامه‌ها در مورد این مسئله می‌نویسند و جالب است که همه می‌گویند شنیده‌ایم.

به هر حال برای هواداران پرسپولیس مهم است. فردی که از طرف وزارت ورزش برای این باشگاه انتخاب شده، چه سابقه‌ای دارد.

باشگاه پرسپولیس و استقلال متعلق به وزارت ورزش است و این،‌آنها هستند که باید بگویند چه کسانی بیایند یا بروند. نه شمشیر بر گردن کسی گذاشته‌اند که به این باشگاه‌ها بیاید و نه به هنگام رفتن‌شان دست و پایشان را می‌گیرند که نروند. هر گاه ماموریت بدهند، باید در این باشگاه‌ها خدمت کرد و هر گاه ماموریت تمام شود،‌ باید آن را پذیرفت. البته این را هم بگویم که وزارت ورزش فقط هیئت مدیره این دو باشگاه را تعیین می‌کند و این اعضای هیئت مدیره هستند که مدیرعامل را تعیین می‌کنند و هنوز هم هیئت مدیره تشکیل نشده و چون با من هم صحبت نشده در مورد مدیرعاملی پرسپولیس هم فکر نکردم. از این شنیده‌ها زیاد است. اسم علی پروین و حمید سجادی هم مطرح است. پس این نشان می‌دهد که هر کسی از ظن خود برداشت می‌کند.

آقای کامبوزیا آیا شما فوتبالی هستید؟

من یک مدیر ورزشی هستم و همین را بگویم که از 90 درصد مدیران حال حاضر لیگ برتر فوتبالی‌ترم. بنده مهندس ساختمان هستم و 8 سال مدیر ارشد وزارت مسکن و شهرسازی بودم و 8 سال نیز به عنوان مهندس فنی در معاونت فنی سازمان تربیت بدنی کار کردم.

به هر حال شما را به عنوان مدیر غیرفوتبالی و در حوزه شطرنج می‌شناسند.

شاید این طور باشد اما در بحث فنی مدیریتی من چیزی کم ندارم. زمانی هم که به فدراسیون شطرنج آمدم تقریبا این رشته به دلیل کمبود امکانات در سطح پایینی قرار داشت. ولی با ورود من این رشته کمی رشد کرد و چون در شطرنج غوطه‌ور شدم شاید به این نام معروف شده باشم اما بحث مدیریت کردن جداست. مگر همه این آقایانی که اکنون مسئول هستند فوتبالی‌اند. همین آقای رویانیان مگر ورزشی بود او عضو کمیته انقلاب بود و سپس به نیروی انتظامی رفت در نتیجه همین که من سال‌ها مدیر در وزارت ورزش بودم کفایت می‌کند و از این گونه مدیرها نیستم که بگویم از زمان طفولیت و نوزادی پرسپولیسی بودم.

حتما خبر دارید که روز گذشته برخی هواداران پرسپولیس مقابل در این باشگاه علیه برکناری رویانیان موضع گرفته و علیه شما هم شعار دادند. از این موضع‌گیری‌ها هراسی ندارید؟

برایم مهم نیست مگر هواداران پرسپولیس فقط همان 60-70 نفری هستند که مقابل باشگاه حضور پیدا کردند؟ مگر نمی‌گوییم این باشگاه طرفداران میلیونی دارد؟ البته این خیلی خوب است که هواداران از یکی خوششان می‌آید و او را حمایت می‌کنند و این اصلا اشکالی ندارد.

شما هم دوست دارید مثل محمد رویانیان محبوب شوید؟

محبوبیت با عملکرد کاری به دست می‌آید نه با تبلیغات. در هر جایی درست کار کنی مردم برایت ارزش قایل می‌شوند.

از لحاظ اقتصادی چه برنامه‌ای برای پرسپولیس دارید؟

تا زمانی که وضعیت اقتصادی باشگاه را ندانم نمی‌توانم برنامه‌ای برای اقتصاد آن داشته باشم.

می‌گویند باشگاه پرسپولیس بیش از 20 میلیارد بدهی دارد؟

البته این صحبت‌هایی که می‌شود با حرف‌هایی که آقایان می‌زنند مغایرت دارد. آنها می‌گویند ما کار اقتصادی کردیم و امکانات آورده‌ایم و دلیل این بدهی میلیاردی چیست.البته من هم بر اساس اطلاعات خودم می‌گویم.

گفته می‌شود این بدهی انباشته است و مربوط به فصل گذشته نیست؟

این طور نیست آیا عدم پرداخت حساب بازیکنان فصل گذشته بدهی محسوب نمی‌شود؟ همین بدهی‌ها روی هم انباشته می‌شود و هیچ ربطی به مشکلات مالی پرسپولیس از قبل و بعد از انقلاب ندارد. تا زمانی که مسائل اقتصادی باشگاه شفاف‌سازی نشود نمی‌توانم در این رابطه اظهار نظری بکنم. قطعا در گذشته کارهای مثبتی صورت گرفته است ولی من هنوز اطلاعاتم کامل نیست.

ظاهرا وزارت ورزش قصد ندارد در فصل جاری به پرسپولیس و استقلال کمک مالی کند. به نظر شما در این شرایط کار کردن سخت نیست؟

قطعا درآمدزایی سخت است اما سیاست وزارت ورزش هم به این است که این دو باشگاه به سمت خصوصی‌سازی بروند. و لی برای خصوصی‌سازی باید منابع مالی مشخص شود و دارایی‌های این دو تیم نیز معلوم شود. اگر قرار است کسی این سرمایه را بخرد باید بداند که چه دارایی‌هایی دارد.اگر قرار است هر اتفاقی بیفتد قبل از هر چیز باید انضباط مالی و اداری در باشگاه پرسپولیس شکل گیرد.

پرسپولیس سال‌هاست با ناکامی روبرو شده و هواداران از این تیم انتظار قهرمانی دارند.این در شرایطی است که تیم رقیب یعنی استقلال در این سال‌ها همیشه در کورس قهرمانی بوده و توانسته جام بیاورد.

عمر پرسپولیس بیش از 50 سال می‌گذرد و همیشه از این تیم توقع اول شدن دارند البته آرزو بر جوانان عیب نیست ولی باید همه شرایط را سنجید باید کار کارشناسی شود که چرا پرسپولیس در این سال‌ها نتوانسته نتیجه بگیرد.

شما به علی دایی اعتقاد دارید؟

یکی از نگرانی‌های هواداران این است که چرا اکنون که وسط فصل نقل و انتقالات است وزارت ورزش تصمیم به تغییر در باشگاه پرسپولیس گرفته است؟

اگر وسط فصل این کار را انجام دهد یک جور ایراد می‌گیرند اولا که هنوز تغییری صورت نگرفته و این روزنامه‌ها هستند که این مسائل را می‌نویسند. رویانیان هم مدیر خوبی است و وزارت ورزش هم نمی‌خواهد چنین کاری بکند. ظاهرا یک مشکل اداری باعث این اتفاقات شده است. رویانیان هم برای این تیم زحمت کشیده و تیم خوبی تاکنون بسته و این هیئت مدیره است که در مورد ماندن یا رفتن ایشان تصمیم‌گیری می‌کند.

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شما به علی دایی اعتقاد دارید؟

بحث اعتقاد من نیست مگر علی دایی می‌خواهد در زمین بازی کند
    ببینید وقتی مربی غیر فوتبالی باشه کلی طول میکشه تا با اصطلاحات فوتبال آشنا بشه....
    الان اقای کامبوزیا فکر میکنه مربی بازی نمیکنه.به بازیکنی که کنار زمین وایمیسته و سعی در گمراه کردن بازیکنهای حریف و تحت فشار گذاشتن داور را داره اصطلاخا به این بازیکن ،میگن مربی.که اصلا مهم هم نیست که بهش اعتقاد داشه باشیم یا نه چون اصلا رکن مهمی توی تیم نداره و کافیه توپ رو بدی به بازیکن ها بهشون بگید برید گل بزنید(یا دوران فوتبال بازی کردن توی کوچه بخیر)

16. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بزن به افتخار محبوبترین بازیکن آسیا

18. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •