گوشه ای از جملات قصار کامبوزیا
عمر پرسپولیس بیش از 50 سال میگذرد و همیشه از این تیم توقع اول شدن دارند
البته آرزو بر جوانان عیب نیست (!!!) ولی باید همه شرایط را سنجید باید کار کارشناسی شود که چرا پرسپولیس در این سالها نتوانسته نتیجه بگیرد.
برایم مهم نیست که روز گذشته برخی هواداران پرسپولیس مقابل در این باشگاه علیه برکناری رویانیان موضع گرفته و علیه من هم شعار دادند. مگر هواداران پرسپولیس فقط همان 60-70 نفری هستند که مقابل باشگاه حضور پیدا کردند؟ مگر نمیگوییم این باشگاه طرفداران میلیونی دارد؟ البته این خیلی خوب است که هواداران از یکی خوششان میآید و او را حمایت میکنند و این اصلا اشکالی ندارد.
روی بحث اقتصادی خیلی مانور شده است. اگر کار اقتصادی زیادی انجام گرفته و پول به باشگاه وارد شده است، پس چرا بدهیهای فصل قبل صفر نشده است؟ این سوالی است که در سطح جامعه وجود دارد و من و اعضای هیات مدیره خیلی درباره آن اطلاع نداریم.
بحث اعتقاد من نیست مگر علی دایی میخواهد در زمین بازی کند مگر نه اینکه در دو سال گذشته دنیزلی و ژوزه به این تیم آمدند و بازیکنان هم همگی از بازیکنان درجه یک فوتبال بودند اما ترکیب این مربیان با این بازیکنان جواب نداده است. این نشان میدهد که یک جای کار اشکال دارد و از بالا تا پایین باشگاه همه در این عدم نتیجهگیری مقصر هستند ولی هر چیزی میزانی دارد.
.................
نمیدونم چرا حرفاشو میخونم خنده ام میگیره...